ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Přípravek k hubení štěnic-stoprocentní!

Diskuse » Přípravek k hubení štěnic-stoprocentní!

Vážení přátelé.
Díky neukázněnosti, sobectví a afektovanosti některých uživatelů diskuze je mou povinností upozornit na některé věci v této diskuzi.
Začaly se tu od začátku objevovat návody na použití chemických přípravků, a to od osob anonymních, neprověřených a pravděpodobně nekompetentních.
Zároveň se postupem času objevila i jména, adresy a telefonní čísla, která nebyla uveřejněna ani v souladu s českýmy zákony, ani v souladu se slušným chováním.
Z tohoto důvodu jsem byl nucen části některých přízpěvků odmazat, abych se sám, jako provozovatel webu nedostal do konfliktu se zákonem.
Web provozuji nezištně a tudíž konkrétním viníkům děkuji za strávený čas při této práci, bez nároku na mzdu.
Dále upozorňuji, že jakýmkoliv vkládáním dalších přízpěvků oobsahujích citlivá osobní data, nepodložených informací které mohou vést ke zdravotní újmě ostatních čtenářů, se autor příspěvku dostává do konfliktu se zákonem a může být podle toho trestně zodpovědný za své příspěvky.
Jako provozovatel webu nemohu ručit za obsah jednotlivých příspěvků a jejich pravdivost.
Jednotlivé umazané nevhodné části textů proto nahrazuji červeným nápisem "tento obsah musel být skryt".

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.3.2009 v 23:49 [62.24.73.229]

nešťastnáTak lidičky, teď jsem se dozvěděla, že někdo z vás nenašel u firmy "tento obsah musel být skryt" nabídku na "tento obsah musel být skryt" Dodávají jej i jiné firmy.
Zadejte do vyhledavače: "tento obsah musel být skryt" a dostanete se na seznam firem, od kterých by jste si jej mohli objednat.

Já ty mrchy zlikvidovala na 4 základní potřiky a občas, pro klidné spaní jsem si postříkala kraje postele, ale to už jen z psychických důvodů. Jistě ten stav znáte, kdy si lehnete a máte pocit, že jich po vás lezou mraky.
Jinak postup postřiků máte ode mě v ostatních diskuzích, projděte si je.
Postřiky doporučuji v těchto termínech:
1 den
za 7 dní
za 10 dní
za 14 dní
za 3 týdny
za 1 měsíc
za 2 měsíce
za 4 měsíce
za půl roku "všimněte si prosím frekvencí v pozdějších článcích..."
Nepodceňujte ošetření, nemusí na vás jít třeba celý rok!
Rovněž pozor, zda ve vaší blízkosti nemá i někdo jiný v bytě štěnice! To byste házeli "hrách na zeď"! V tom případě by se musel ošetřit celý objekt (panelák, dům s více byty ap.)
Držím pěsti a buďte tak hodní a pište sem i vaše úspěchy, nejen bolístky. To pro ostatní, aby viděli, že naděje opravdu je.
Hodně štěstí, mě teď čeká postřik za měsíc. I když v bytě žádné nemám, neměla bych stejně jistotu a pár postřiků navíc mi nic neudělá.
Jinak POZOR!!! Pokud budete cestovat s kufry a budete je mít uložené v hromadných úložnách (BUS, letadlo ap.) než si je vezmete do bytu-vystříkejte je!!!
Rovněž pozor na výprodeje nábytku ze skladů, už spusta lidí si s postelemi koupili i štěnice!
Tak hodně štěstí :-))))))

Nikola Vavrova Nám poslal(a) zprávu dne 15.3.2009 v 23:33 | nikita3333@seznam.cz [92.62.226.44]

Dobry den,tak zatim jen na tento prostredek cekam a strasne se na nej tesim jako bych mela dostat prstem z briliantem,budou nam teda strikat celi panelak ale ja uz zacnu protoze nemohu vubec spat, nedavno jsem spala z moji malo dcerkou a koukam a uz od ni pelasila jedna pekne nacucla,mam uz takovou alergosku ze jsem se cela osypala ale spis si myslim ze mne to vyvolal psichyka,jinak dekuji teto pani za jeji starost a ze mnela naladu a chu mi psat a posilat odkazy atd,nasla jsem nakonec tady unas v Ceskych budejovicich firmu ktera mne to doda,pan rikal ze to opravdu na stenice zabira 100%,takze az budou nejake novinky hned vas budu kontaktovat,takze se tesim na tento boj a vam vsem preji taktez uspech.Louci se svama Nikola Z C.B.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.3.2009 v 01:05 [62.24.73.229]

nešťastnáAhoj Nikol, držíp pěsti a věř, že trpělivostí a pečlivostí ty mrchy zlikviduješ levou zadní. :-D :-D :-D

Nikola Vavrova Nám poslal(a) zprávu dne 21.3.2009 v 13:06 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Dekuji,ja teda doufam ale mam takovej neblahej pocit ze nam lezou z vedlejsiho bytu coz mne vubec netesi,jsou to lide romove kteri si neustale nosi do bytu nejake madrace ktere vyhazuji lide ke kontajnerum,jsem zoufala,druzstvo slibylo ze prijde deratizer ale stale se nic nedeje,nevim jak dale postupovat,lidi v panelaku jsem upozornila na tento problem a zatim jen lide z prvniho patra nasli tyto stenice a mi jsme v patem patre, je osum pater neverim ze nikdo jinej je nema.Je to katastrofa a ja uz nemohu ani spat asi mne brzo odvezou.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 22.3.2009 v 01:46 [62.24.73.229]

nešťastnáPro NIKOLA
==========
Děvče nešťastné, tak to je tedy průser. Bezpodmínečně musíte deratizéry zavolat, jinak se jich nezbavíš. Vypadá to, že máte zamořený celý dům. Sebe můžeš jenom ochránit, pokud bys dělala bariéorový postřik u všech škvír (zdi, vchod do bytu, šachta), než na dům přijde firma. Už jsem tu někde psala, jak se dělá, najdi si to. Prostě musíš všechny možné přístupové cesty do svého bytu opatřit postřikem a to tak, aby pokud k Tobě štěnice polezou z chodby, přes šachtu, škvírami ve stropech i podlahách, musely přes něj přelézt. Ten postřik ale udělej pořádný, klidně nech loužičky, ony zaschnou. No na postřiku píší, že působí několik měsíců, ale já jim nevěřím. Ošetřuj do příchodu deratizérů na celý dům takto svůj byt min. po týdnu.
Vždy, když budeš mít před ulehnutím blbý pocit, znám ho moc dobře, postříkej postel kolem dokola, opět tak, aby přes něj štěnice musela přelézt. I kdyby Tě kousla, tak to bude max. jednou a chcípne. Důležité je, že už nezplodí žádné potomky. Nevzdávej to, ano? Jinak pokud budeš něco potřebovat můj mail vanda.pekova@seznam.cz.
Drž se, nepoddávej se pocitu zoufalství, věř mi, že to dokážeš.

Ivana Haisová Nám poslal(a) zprávu dne 22.3.2009 v 18:10 | Ivana.haisova [213.192.3.171]

Právě jsem si přečetla váše rady a slova povzbuzení. Ještě jsem sice na žádnou nenarazila, ale bydlím v panelovém domě, kde minulý týden vystěhovali neplatičku. Tento byt jako jediný patří správě MěÚ a nám jako nájemníkům bylo hrozně divné, že ten byt prodávají hodně pod cenou prodávaných bytů. Až jsme mluvili se zájemcem, který se byl ve zmíněném bytě podívat a sdělil nám, že se tam tato havěť vyskytla. Bydlím v přízemí, tak to k nám nemají moc daleko. Je to sice ve vedlejším vchodě, ale sklepní prostory jsou průchozí. A určitě klepat nebudou, abych jim musela jít otevřít. Už mám z toho takovou hrůzu, že se v noci ani na posteli nezdržuju, procházím celý byt a pořád hledám. Ještě jsem ji neobjevila. Moc vám děkuji. Haisová Ivana - Planá u Mar. Lázní

Nikola Vavrova Nám poslal(a) zprávu dne 22.3.2009 v 22:30 | nikita3333@seznam.cz [92.62.226.44]

Pro Ivanku
To budte rada,jestli ale nemate zadne stipance nebo neco takoveho tak se nebojte,ale podcenovat se to nema,kouknete do postela do rohu atd zda tam nemate takove cerne tupiky jako kakani od much a kdyz je postrikate tak se rozpiji,jestli ne tak neverim ze je mate.

Nikola Vavrova Nám poslal(a) zprávu dne 22.3.2009 v 22:32 | nikita3333@seznam.cz [92.62.226.44]

pro vandu
Mockrat dekuji a jsem strasne rada ze je tady semnou spriznena duse.myslis ze ten barierovej postrik je v pohode?

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 24.3.2009 v 00:55 [62.24.73.229]

nešťastnáPro NIkolu
==========
To víš, že jo.:-)))))
Když přes něj štěnice přeleze, chcípne, aniž by stihla naklást další potomky. To je velmi důležité, protože dospělce prostě zahubíš postřikem a další se nebudou líhnout. Držím pěsti a neboj se, fakt vyhraješ.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 24.3.2009 v 01:04 [62.24.73.229]

nešťastnáPro Ivanku
===========
Pro vás platí totéž, co pro Nikolu. Vy máte kliku, že u vás ještě nejsou, takže si hlídejte bariérovými postřiky možné průniky do vašeho bytu. Popsané je to tu někde v diskuzích, postup bariérového postřiku, najděte si to. A klidně spěte, pokud si ohlídáte pravidelnými postřiky průnik do vašeho bytu, nic vám nehrozí. Doporučuji je dělat tak po 14ti dnech, než na dům nastoupí deratizéři. Že jsou u vás v bytě štěnice poznáte jednoduše. Ráno byste objevila někde na pokožce tři svědivé kousance blízko u sebe. Se šibeničním humorem se prý říká, že štěnice takto snídá, obědvá a večeří. Podle toho, co píšete je v bytě nemáte, tak se zbytečně nenervujte a pořádně se vyspěte :-)))Já když nemohla usnout, brala jsem si prášek na spaní.
Tak se tu zatím mějte, jdu na kutě a už se těším. Ani nevíte jak jsem se bála si ještě před měsícem a něco, si jít lehnout. Teď si to zase užívám, protože mou postýlku prostě zbožňuju. Ahojky Vanda

Nikola Vavrova Nám poslal(a) zprávu dne 26.3.2009 v 20:44 | nikita3333@seznam.cz [92.62.226.44]

http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=15771


Ahojky vsem,tuto diskusi jsem zalozila budu rada kdyz si tam taktez vymenime a prodebatime vsechny nase utrapky.

Ja Nám poslal(a) zprávu dne 28.3.2009 v 18:58 [89.103.45.12]

Uz nevim co mam delat,prestehovali jsme se do podnajmu kde jsme po 2 mesicich zjistili vyskyt stenic a to tim,ze maly od pritele byl postipany,nevedeli jsme co to je,ale kdyz se to stalo zas a pak i nam a i na obliceji,rikali jsme si ,ze se neco deje,odtahli postel a bylo tam hejno,okamzite jsme se stehovali,vse prebirali vysypali vyprali a prestehovali jinak,ale bohuzel nejakym zpusobem jsme neco vzali sebou a tak se tam po mesici vyskytli,nevim jak to vypada ted po 3mesicich,nebot jsem se prestehovala do prazdneho bytu jen s kobercem a bohuzel je tu nekde mam,mela jsem po 2mes. 2kousance a po 3 jsem nasla dospelou stenici,ted mi chlupy stoji hruzou s tim co mam delat,musim zkontrolovat novou postel,pod kobercem a novy stul a jeste jsem nasla v kuchyni svlecenou kuzi.Chtela jsem si poridit vlastni bydleni,ale ted se bojim abych si to tam zas nedonesla,mam hruzu.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 29.3.2009 v 10:26 [62.24.73.229]

nešťastnáPRO "JÁ"
========

Tak děvče tady máš něco o postupu proti těm mrchám.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 9.1.2009 v 17:24 | Vanda.Pekova@seznam.cz [62.24.81.188]

nešťastnáKupte si v "tento obsah musel být skryt" (lahvička za 155 Kč a tlakovou láhev (kolem 300Kč). Lahvičku zřeďte 2l studené vody a pořádně promíchejte roztok do vody v lahvi. Pokud jste si jístí, že štěnice máte jenom ve svém bytě, že k vám nechodí od některého souseda (za potravou uběhnou i 30 m!), tak postupujte takto. Vystříkejte vnitřky postelí, každou škvírku v nich, postříkejte klidně i matrace. Potom BARIÉROVĚ ostříkejte postele kolem dokola tak, aby pokud by k vám štěnice do postele lezla, bude muset přejít PŘES POSTŘIK, tak se kontaminuje a i když vás kousne, brzy chcípne.
Bariérovým postřikem také ošetřete všechen nábytek blízko u postele (peřiňáky ap.)
Jde o to, že odkukoli by vylezly a šly k vám, aby MUSELY PŘELÉZT přes roztok!!!!!
Poté vystříkejte veškeré škvíry na zdích, sousedících s jinými pokoji, případně bytem sousedů a to jak u země, tak i stropu a postranních spojů. Vystříkejte všechny otvory ve zdích do sousedních místností (roury topení ap.)
Já vystříkala i koupelnu, pod vanou, a všechny spáry zdí jak u země, tak stropu, stoupačku mezi byty (to kdyby štěnice lezly z jiných bytů).
Tak to by bylo k místnostem, teď k oděvům a lůžkovinám. Veškeré lůžkoviny raději vyperte v 60ti stupních, co nepůjde raději vyhoďte, štěnice může být zalezlá v min. škvírce švu. Také je ovšem lze postříkat roztokem, to záleží na vás.
Co se týče šatních skříní, tak tam jsem provedla spíše pro dobrý pocit opět bariérový postřik, ale jelikož se štěnice ve skříních moc nezdržují (nejraději sídlí přímo v útrobách postelí a přilehlých skříněk), tak šatník vyhazovat nemusíte.
Jinak pokud se jich nezbavíte, nepouštějte si do bytu žádnou návštěvu na noc (vylézají jenom v noci, pár hodin před úsvitem) a ani vy nikde nebuďte přes noc. Mohli byste, i když je to nepravděpodobné, štěnice přenést v šatech (opět pro dobrý pocit, ale náhoda je někdy blbec).

Postřikem NEŠETŘETE!!! Nevytírejte loužičky, nechte je zaschnout.
Po týdnu, pokud bude vše OK, postřik zopakujte a to pak ještě alespoň 2x po 2 týdnech.
Tyto rady mám po netu od odborníka, zlatého človíčka, který má deratizérskou firmu a zatím vše funguje. Vše je OK. Hodně štěstí, držím pěsti a pozor na psychiku, je to běh na delší trať, ale my zvítězíme, žádné obavy, jen je třeba obrovskou trpělivost.

Jo po zkušensotech máš rozpis postřiků hned v první diskuzi při jejím založení.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tak toto je již minulost, vyhrála jsem nad nimi. Ještě
KONTAKT na firmu, kde si můžeš objednat "tento obsah musel být skryt" POZOR!
Tam si mmůžeš objednat 50ml za skoro stejné peníze, jako v "tento obsah musel být skryt" 25ml!!!!
============================================================
- "tento obsah musel být skryt"
============================================================

věrka Nám poslal(a) zprávu dne 29.3.2009 v 12:50 [94.112.54.150]

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda je možné,že bychom měli v bytě jenom jednu.Po deseti dnech,kdy byli moji kluci každé ráno znovu pokousaní jsme použili už zde zmiňovaný "tento obsah musel být skryt".Kluky jsem odstěhovala do ložnice (protože ještě horší než být pokousaná já sama je,že Vám ty mrchy koušou děti) a jako návnada jsem si lehla já - příjemný pocit to teda nebyl,ale co se dalo dělat,vršek palandy by manžela asi neunesl :-)
Potvůrka ale zřejmě byla nějaká zblblá,protože vylezla i když v posteli zatím nikdo nebyl a zarazila se na postřiku,který jsem vytvořila po obvodě prostěradla.A má to za sebou !!!
Na dnešek jsem vrátila staršího syna do postele - líp jim předtím chutnal, a ráno se probudil bez štípanců.Takže dnes nastražíme mladšího.Pravda ovšem je,že před každým spaním udělám kolem nich ohrádku z postřiku.Takže zítra uvidíme.
Vím,že nemáme zdaleka vyhráno,ale snad to půjde.Mimochodem u nás bylo nejtěžší přesvědčit manžela,že to jsou doopravdy ony.
Takže nám všem držím palce !!!!

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 30.3.2009 v 13:25 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Ahojky,tak jiz dlouho jsem nic nenasla,ale jeste bych se jistila timto a pak jeste postrik co rikas tomuhle?


Po kliknutí se zobrazí větší obrázek
"tento obsah musel být skryt" dýmové tablety
Popis:
Formulace přípravku zaručuje okamžitou a jednoduchou aplikaci v těžce přístupných, uzavřených prostorách. Balení obsahuje 5 ks tablet

--------------------------------------------------------------------------------

Účinná látka:
cipermetrin

Výrobce:
"tento obsah musel být skryt"

--------------------------------------------------------------------------------

Cena za 1 kg/ks/l:

460,00 Kč
547,40 s DPH

--------------------------------------------------------------------------------

Ke stažení:
Bezpečnostní list přípravku
Návod k použití
Schválení ÚSKVBL Brno
Registrace na Ministerstvu zdravotnictví
« Zpět

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 30.3.2009 v 13:27 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Posilam jeste odkaz,ten pan mi psal ze je to super kdyz to dam a pak jeste udelam postrik,byla bych rada kdyz mi zdelis svuj nazor.

"tento obsah musel být skryt"

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 30.3.2009 v 13:29 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Posilam jeste kopii psani od pana na tento prostredek.



Vázená paní,
dýmovnice Peststop které máme k dispozici, jsou urceny jako podpurný
prostredek k postriku.
Hlavní zásadou je pri likvidaci stenic dukladná mechanická ocista. Tzn.
vyhledat místa jejich úkrytu a zlikvidovat vsechny jedince, vcetne vajícek.
Je treba prohlédnou vsechny prostory do okruhu cca 2 m od místa kde jste
postípáni.prohlédnou vsechny záhyby na matracích, prohlédnout sedací
soupravy, postele, skrínky, místa za obrazy apod. Potom je mozné pouzít
postrik. Vzhledem k tomu, ze je velká odolnost u tohoto hmyzu, není vzdy
úcinek na 100%. Ke konci týdne budeme mít k dispozici prípravek Rebel, který
muzete pouzít jako postrik a doplnit zapálením dýmovnice Peststop. Pokud se
rozhodnete, pro toto resení, múzeme vám prípravky zaslat na dobírku.
S pozdravem Dr. Oldrich Bubrinka

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 31.3.2009 v 12:06 [62.24.73.229]

Pro Věrka

nešťastnáVěru, je to málo pravděpodobné, že byste měli jenom jednu. Ta totiž, pokud byla tmavá (mladé jsou světležluté a světlehnědé), už jistě stihla naklást své potomky, které se budou postupně líhnout. Proto bariérový postřik dělej raději dál. Nic tím nezkazíš. Přečti si tu něco o vývinu, potřeby nassátí krve, počtu nakladených larviček a jejich zrání.
Držím pěsti a mám radost!!!! :-D

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 31.3.2009 v 14:54 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Pro Nestastna"""
Ahojky tak vcera jsem delala dalsi postrik,uplne jsem zapomela napsat ze jsem jeste pred tim prvnim zasparovala silikonem veskere skvirky mezi podlahou a zdi,tak abych se dostala k jadru,vseho vsudy jsem v pokoji nasla po velkem badani 3 dospele mrtve vysusene, a jednu polozivou ale uplne vycuclou,pak kdyz jsem vse kontrolovala u deti a mamci tak nic nenasvedcuje ze je tam maji ale pro jistotu jsem postrik take udelal clovek u nich nikdy nevi,prevratila jsem byt vzuru nohama a nikde nic,jsem teda zvedava jak to bude dal zda na potreti jeste neco najdu,delam tak zbesile postriky ze skorem plavem tak mne doma tukaji na celo,ja osobne mam stoho docela alergosku protoze jsem ekzemak ale ja to pretrpim stoji to proste za to.Jnak spani mam stale strasne protoze mam pocit jako kdyz mne neustale neco zere myslim ze to bude trvat dlouho nez se stoho clovek dostane,nejradeji bych vse vzlupala z pokoje ale clovek neni tak bohatej aby si toto mohl dovolit kdyz to neni tak dlouho co sme to kupovali.Vim take ze jeste neni vyhrano a to mne take tizi jsou to mrchy strasne vycurane tak mam obavu.Dekuji za vse a stale se budu ozivat.

věrka Nám poslal(a) zprávu dne 31.3.2009 v 15:22 [94.112.54.150]

pro Nešťastná


TAk to jsi mě fakt nepotěšila.Je pravda,že byla tmavá,takže se začínám psychicky připravovat na další nájezdy.Stříkáme dál každý večer kolem postele a ve čtvrtek budeme dle Tvého návodu opakovat druhý postřik po sedmi dnech.Ale už odmítám rozebrat celou palandu.
Jinak nevím jak je to u ostatních,ale my už se pomalu ráno přestáváme zdravit "dobré ráno".Spíš se u nás ozývá:"tak co,máš nějaký nový štípanec ?"
A jen ten,co tohle nezažil asi nepochopí tu úlevu,když se žádný štípanec neobjeví :-)
Tak se zatím všichni bojovníci mějte.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 2.4.2009 v 12:18 [62.24.73.229]

nešťastnáPro Nikola

Jsi šikulka, to neuškodí, je to moc dobře pro psychický pocit. Raději více, než méně:-)
To platí rovněž pro postřik. My s dcerou zpočátku také postřikovaly postel každý den a vyplatilo se to!!!!!
Žádné kousance.
Pokud jsi našla čtyři, tak si spočítej, kolik asi nakladly potomků, podle toho si spočítej, kolik se jich může vylíhnout.
A každá "nezraněná" mrcha, která si na vás "sosla" a nepřešla po postřiku, zase mohla naklást další.
Na mě po čase dcera také dělala posunky, jako, že jsem cvok a že už by to stačilo, ale na to nedej!!!
Jsme ochránkyně "jeskyně" a tak se nesmíme nechat uspat. Není nutné, abys obracela nábytek vzhůru nohama :-D.
Bohatě teď stačí udržovat okolí pelíšků bariérovými postřiky :-)))Zhruba tak, jak je uvedeno při založení této diskuze. Drž se a mám radost z Tvých prvních úspěchů. Důležité je NESPAT NA VAVŘÍNECH a být vytrvalá!!!!

Jinak Tobě i ostatním postiženým doporučuji prášky na spaní - "tento obsah musel být skryt", ten je super a na "umrtvení" stačí i půlka.
Nestyďte se říci vašemu obvoďákovi, proč je potřebujete. Každý se hned vyděsí, když mu popíšete své problémy se štěnicemi a stopro vám něco napíší. Moje obvoďačka se zvědavě vyptává pokaždé, když mě vidí.
Je opravdu dúležité se pořádně vyspat, jinak to má velmi negativní vliv na psychiku!!!!
Tak páčko bojovníci/ně a nenechte se těmi sviňuchami vystrašit :-))))

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 2.4.2009 v 12:28 [62.24.73.229]

nešťastnáPro Věrka
===========
Tak, že tmavá, hm, tak to nějaké potomky někam jistě stihla naklást, ale žádný strach.
Pokud se daří, že 7 dní nic, je velikánská naděje!!!
Tyhle ranní "pozdravy" znám moc dobře. Funguje to asi u všech chudáků stejně.
Tak, jak jsem psala výše, klídek a udržovat bariérové postřiky okolo postelí.
Já teď stříkala až po měsíci, vzala jsem tedy dvířka u spojovací šachty s ostatními byty, prahy u všech vchodů do pokojů a na chodbu a samozřejmě okolí postelí.

Jinak POZOR na nakupování nábytku, kufrů, věcí ze skladů!!!
V nábytku si domů přivezlo štěnice již hodně lidí!! Rovněž z hotelů ap. Pokud budete cestovat, kufry vždy ošetřete po návratu postřiky!!!
Tak zatím páčko a nedejte se!!!!


Pro nestastna Nám poslal(a) zprávu dne 2.4.2009 v 13:40 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Ahojky,pry kdyz jsou zasazene a umiraji tak nejsou schopni reprodukovat dale a nebo kdyz nejsou nasate,je to pravda?Jak rikam nasla jsem dve a to mrtve rezave asi nebyli uplne dospele a jednu ne uplne tmavou na pokraji svejch sil.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 3.4.2009 v 15:24 [62.24.73.229]

nešťastnáDostala jsem výhružný mail od jednoho deratizéra, který mě nabádá, abych přestala radit a dělat matku Terezu.

Nebo si mě prý najde, ale co mi udělá, mi sdělit nechtěl!

Při jeho radách, jak si počínat při postřicích a jakým druhem, jsem NEBYLA vázána MLČENLIVOSTÍ, pouze tím, že zachovám jeho anonymitu.

To jsem splnila a plnit hodlám a jeho mail ani jméno tu psát nebuidu. Je mi z toho zlého mailu hodně smutno:-((((

Já chtěla jenom pomoci lidem v nouzi z dobrého srdce a zadarmo.

Pochybuji, že bych tím, že tu pár lidem z lítosti nad jejich katastrofou poradím, zlikvidovala deratizérské firmy.
Já měla smůlu na firmu, která to u mě vyloženě odflákla!!!!!!

Vím, že za to ty poctivé nemohou a ještě jednou (již jednou jsem se tu omlouvala) SE TĚM POCTIVÝM FIRMÁM OMLOUVÁM.
Toť vše, co mohu udělat.

Na přání toho rozčíleného pána vám firmu, která u mě byla sdělím, ale musím počkat, zda má dcera někde najde ještě kontakt.

V každém případě je to firma PRAŽSKÁ a tak pánovi, který tuto činnost provozuje na jižní Moravě, klientela jistě neklesne.

Protože sem chodí, jistě si toto mé upozornění přečte.
Je mi líto, moc mi radou pomohl, ale budu muset jeho vyhrožování předat na příslušný úřad, abych si zajistila ochranu pro případné napadení.

Jinak se, vy nešťastní nebojte. Radit vám budu dále, zastrašit se nenechám!!!!!!!

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 4.4.2009 v 10:46 [62.24.73.229]

nešťastnáTak jsem si to rozmyslela. Firmu, která to u mě tolik odbyla zde neuvedu. Nechci mít ještě problémy se žalováním ap. Spíše, pokud si nějakou budete objednávat, zjistěte si nejdříve informace od lidí, kterým deratizaci provádela a jak byla úspěšná. Pravdu mají všechny firmy:
"Na poprvé vás nikdo štěnic nezbaví!"
Zabijí se pouze živé. Ostatní ošetřování musí být pravidelné pro ty nově se líhnuvší. Je mi tolik smutno, že jsem byla napadena za rady, které vám tu dávám.
Svět je čím dál, tím více zkaženější - svět bezohledné konkurence v podnikání, třebas i přes "mrtvoly".
Rovněž trošku i chápu rozhořčení poctivých firem, které takto přijdou o pár zákazníků.
Ale také věřím, že ty poctivé firmy nás chápou a odpustí nám pár informací mezi sebou. Věřím tomu. ?-))))

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 4.4.2009 v 12:47 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Pro Nestastnou"""

Tak neco k tomu co se ti stalo,vubec nelam hlavu a neres to mas praavdu svet je hnusnej a vulgarni vsichni se hrabou jen za penezma a nehledi na druhe, jen jak znich nejakou kacku dostat,jen jedno ti povim jsem strasne rada ze tu jses a nevzdavej to co ti kdo muze?Myslim ze jsi neudelal nic spatneho a vlastne jsi ani nikoho nejmenovala,nevim oco panovi jde kazdy clovek vetsinou DDD si obedna zejmena druzstva jako treba u nas ale preci clovek ma pravo se chranit do jejich prijezdu ne?Jeste jinak a tomu clovicku co ti to napsal tak bych jen chtela rict ze lide si maji pomahat at je to jak je to a neni natom nic spatneho,mozna rekne ze neni nato doba ale tohle si rekne kazdy a pak to take tak vypada.Drz se a nezoufej,skus se nad tim povznest a zasmat,ja kdyz bzch nenasla radu tady tak bych hledala jinde a nasla.

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 4.4.2009 v 12:49 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

A jeste jedna vec to ze tady nebudes tu firmu jmenovat je dobre a nedelej to take k cemu,nic dotoho nikomu neni jen tva vec.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 4.4.2009 v 14:07 [62.24.73.229]

nešťastnáPro Nikola
============
Moc Ti děkuji za Tvá milá slova. Já jsem z toho dnes tolik smutná :((( Z tolika bezohlednosti k neštěstí druhých, ach jo.
Ani nevíš, co pro mě Tvá slova znamenají a jak mi pomohla.:-)))
Představ si, že jsem můj problém konzultovala s mou dcerou a nejenom, že má o mě strach. Rovněž lépe rozumí této dnešní džungli a bezohlednosti, než já, starší ročník.
My byli vychovávání k úctě k lidem, k soucitu s lidskými trápeními. Vštěpovali nám, že máme pomáhat lidem v neštěstí.
Jak jsem vychovaná, tak se k lidem chovám stále a nic to nemůže změnit!
CO TO DNES JE ZA SVĚT?!!!!! KDE TO ŽIJEME?! V džungli?!!! Kde silný bezohledně vítězí nad slabšími?!
Nemáš peníze na službu, na své zdraví?! CHCÍPNI!!!
Za tohle jsem byla cinkat klíčena na Václaváku?! NO HNUS!!!!
Řeknu Ti, že kdybych tehdy věděla do jakého svinstva se ženeme, raději bych si usekla nohy, než bych chodila demonstrovat.
No nic, konec pláče, bezohlednosti se nepoddám, v tom jsem zase jako mezek.

Jinak tady jsem rad už uvedla dost, takže kdo mě bude chtít kontaktovat, tak na mailu
Vanda.Pekova@seznam.cz

Mějte se pěkně stávající i budoucí nešťastníci, já už sem chodit asi nebudu. Ale odpovím každému na jeho dotaz, když mi jej pošlete mailem.

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 4.4.2009 v 14:35 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Nikomu neuhybej,muzem si psat co chcem a od toho se tyto diskuze zakladaji aby si lide mohli pomahat,jme svobodna zeme a casy kdy to bylo jinak jsou pryc,ovsem nekdo to treba jeste nechape,alepsat si muzem co chcem a tecka.Hlavu vzuru a neuhybej to je spane.

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 6.4.2009 v 12:10 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Ahojky vsem,tak vam chci vsem jen rict ze mam pocit ze jsem nad nima opravdu vyhrala,ale podotykam ze stale pro jistotu osetruji protoze jak se jiz zminovalo jsou velice houzevnate,ale take jsem udelala jeste jedno opatreni vse jsem sjela horkovzdusnou pystoli myslim ze to take velice dobre funguje urcite to ma svou vahu,jeste teda stale cekam na DDD jistota je jistota.Pokud to nekdo bude skouset tou horkovzduskou tak hlavne opatrne.Nikola

Věrka Nám poslal(a) zprávu dne 6.4.2009 v 15:32 [213.220.251.198]

Ahoj Nešťastná
já myslím,že my všichni,co na tyto stránky chodíme jsme Ti vděční za Tvé rady ohledně přípravků na hubení.
A hlavně si myslím,že všem tady pomáhá pocit,že s těmi potvorami nebojují sami a že si o tom můžeme pokecat.Ono asi těžko přijdete ke kamarádce na kafe a jen tak mezi řečí prohodíte:Jó,ja zapoměla,máme v posteli štěnice.
Už proto bys neměla přestat chodit na tyto stránky.A co se týká PANA DERATIZÉRA,chápu,že mu tím zřejmě ničíme jeho kšefty,ale popravdě,až do okamžiku,kdy mám pocit,že to zvládám sama si prostě tyto firmy do bytu nepustím.Mám s nimi jen špatné zkušenosti z bývalého bytu,kde byla půlka baráku pro změnu zamořena jinou havětí.Ani s mravenci ani s rusi,nebo co to bylo nic nezmohli.Jen to stálo fůru peněz.A jestli nám má dotyčný co říct,ať napíše přímo sem.
Jinak pro Nikolu ...Já jsem usnula na vavřínech a ze soboty na neděli zase kluky pokousaly.Takže jsme opět na začátku :-(
P.S.
Horkovzdušná pistole je dobrý nápad,jen aby pak s mojí šikovností bylo ještě co hubit,mám pocit,že na spáleništi se asi nevyskytují.Ale taky to je řešení :-)

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 6.4.2009 v 19:21 | nikita3333@seznam.cz [92.62.226.44]

Pro Verku....
Ja ti mohu rict ze zatim ani jeden stipanec a nikde jsem nenasla ani prd,kazde dva dny prohledavam je to sice opruz alejsem dusledna,nejlepe bude kdyz najdes u kluku hnizdo je to moc dulezite a pak jde vsechno samo.

Erna Nám poslal(a) zprávu dne 7.4.2009 v 19:32 [62.24.73.229]

Pro Věrku:

Ahojky, t

Také mám z loňska zkušenosti s likvidací těch potvor. Koupila jsem si je s novými křesly.
Pokud jsi dělala první větší postřik, neměla jsi čekat týden. Raději zpočátku ošetřuj postřikem postýlky 2 až 3x po třech, čtyřech dnech a vždy, když budeš mít špatný pocit. Ale nestačí postřik jenom kolem postelí. Měla bys postříkat i okraje postelí. Když na Tebe poleze, je třeba, aby přelezla přes postřik. Na to pamatuj! Když se na Tebe bude chtít dostat, musí přelézt přes postřik, jinak si dá do nosu a přijde znova a mezitím naklade další larvy.
Jinak hnízdo najdeš asi těžko, to bys musela mít už hodně zamořený byt, abys našla stopy po trusu ap. S tou horkovzdušnou lahví, vypaluj škvíry PŘED postřikem!!! Jinak jej zředíš a může to být na prd.
Takže trpělivost a pěkně jim to nadavej zatím po pár dnech.

Věrka Nám poslal(a) zprávu dne 8.4.2009 v 00:05 [213.220.251.198]

Ahojky Erno,
to ne,stříkám postele kadý večer před spaním,ale ty dva osudné večery jsem nějak usnula v obýváku a zapoměla na to.Teď jsem se zrovna koukala,stříkám tak vehementně,že nám začínají reznout šrouby na posteli.
No právě,nemůžu najít hnízdo.Dnes ráno jsem našla jednu zpitomělou na zdi,tak to má za sebou.Ale odkud,nebo kam lezla nevím.Zase tolik možností u nás nemají.Problém je nejspíš v tom,že máme připravené zdi na posuvné dveře,to znamená,že jsou duté.A jak poznamenal manžel,to po něm nemůže nikdo chtít,aby je zboural:-)
NA druhou stranu,na všem špatném je něco dobré.Já totiž jako malá strašně toužila spát na palandě.A konečně se mi to podařilo!!!!Tak jdu spát a ať nás štípou celou noc :-)

Erna Nám poslal(a) zprávu dne 8.4.2009 v 14:02 [62.24.73.229]

Pro Věrka

Jsi dobrá, máš smysl pro humor, to je počátek úspěchu.:-)))Jaký máš postřik? Tady ten, jak psala Nešťastná je vynikající. Také jsem ho používala.
Podívej se, v dutých zdech by byly, kdybyste jich měli doma už hodně moc a nestačilo by jim místo v postelích.
Jinak nevím co všechno stříkáš, ale fakt stačí jenom ty cesty, kudy se k Tobě ubíraly. Tak, aby přes ně musely přejít. To víš, jak tu píší, tak každá dospělá naklade kolem 7mi vajíček. No a ty se postupně líhnou a vylézají. Hele, až uvidíš nějakou světlejší, tak budeš napůl k úspěchu. JHeště něco. Víš najisto, že k vám nemohou lézt z jiného ppokoje, případně bytu v domě? Ony totiž za potravou, jak píší, urazí i 30 m! I toto zvaž. A nedej se! Pokračuj systematicky tak, jako doposud. Na dnešek Tě jistě nic nekouslo, že jo?

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 8.4.2009 v 15:25 | nikita3333@seznam.cz [90.177.210.83]

Ahojky vsem,co to je za hloupost strikat kazdy den?Asi teda nepouzivas ten pripravek co se tu psal,ja jen ze se drzim toho harmonogramu co je tu napsan a jsem naprosto spokojena nikde nic,mam ohromnou raddost proste uz jsem nic nenasla a zadne stipance ani nic podobneho,pristi tejden ale prijde jeste DDD firma chteji se podivat na byt vedle mame podezreni ze tam je ohnisko,no se uvidi.Zatim vsem pa,pa a preji hlavne klidne dny spise noce.

Nika Nám poslal(a) zprávu dne 17.4.2009 v 17:55 [78.136.167.254]

Ahojky lidičky!
Na úvod Vám musím sdělit, že lituju každého, kdo si tímto prochází nebo prošel a přeji hodně štěstí.
V současné době má doma štěnice můj kamarád, a tak jsem se Vás chtěla zeptat, jestli mi něco hrozí, pokud si u mě doma vypere své oblečení, jelikož on pračku nemá. Ráda bych mu vyhověla, ale nevím, zda to není riziko. Můžete mi prosím někdo poradit?

Silent Hill Nám poslal(a) zprávu dne 17.4.2009 v 21:06 [89.111.89.39]

Nika.

Rozhodně nedoporučuji!!!! Ať raději využije některé ze služeb veřejných prádelen apod.

Mohl by je k Vám zavléci. Riziko je obrovské!!! Mohou vypadnout při vyndavání prádla apod a stačí jediný jedinec a máte vystaráno na řadu let....

POZOR!!!!

Lituju všechny,kteří se s tímto musejí potýkat. Proto bych nikdy nechtěl bydlet v paneláku...přeci jen v domku je snadnější s nimi bojovat než v paneláku o 300 paratajích z nich 175 partají při stříkání DDD firmou není doma...:((

Určitě nedoporučuji!!!!

Nika Nám poslal(a) zprávu dne 20.4.2009 v 02:57 [78.136.175.206]

Díky moc za radu. Budu podle toho jednat.
A všem ještě jednou hodně štěstí! Pa

nikola Nám poslal(a) zprávu dne 29.4.2009 v 09:05 [77.237.144.133]

hnusáku zjujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujugk

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.5.2009 v 03:26 [89.176.21.161]

nešťastnáAhoj lidičky, tak jsem si s radostí přečetla o vaše úspěchách a všem vám moc a moc držím pěsti :-)))))
Hlavně vydržet a moře trpělivosti.
Já budu teď dělat postřik po 6ti nedělích, pak ještě jednou tak a potom to prodloužím 2x po dvou měsících atd., jak jsem napsala zkraje. I když si myslím, že už mám byt čistý a jsme v pohodě, nechci ponechat nic náhodě, že by se někde ještě nějaká mrcha schovávala :-)))
Jak píší, nemusí "prý" žrát třeba rok. Mějte se všichni bojovníci a bojovnice pohodově a jenom vítězně. Zase sem za nějakých pár dní juknu. Páčko :D

Lenka Nám poslal(a) zprávu dne 11.5.2009 v 21:11 [88.101.37.172]

A jak to řešíte pokud máte doma psy? Nemůže jim ten postřik ublížit? Nebo jak dlouho nemohou do vystříkaných pokojů? A jak je to s těmi dýmovnicemi a zvířaty?

Vanda Nám poslal(a) zprávu dne 12.5.2009 v 08:07 [82.142.83.89]

Ahoj všichni nešťastníci, taky se od konce března potýkám se štěnicemi. Celý duben jsem se léčila na vše možné. Svrab, opary po těle a kopřivku, ale nakonec paní doktorka usoudila, že to mohou být jedině štěnice. Okamžitě jsem kontaktovala DDD firmu a poradili co a jak. Obrátila jsem byt vzhůru nahama, vystříkala a nic, žádné štěnice jsem nenašla. Vše bylo čisté, bez avizovaných černých teček. Po 10 dnech jsem vše opakovala znovu a ejhle 2 pěkně velké a nacucané štěnice, které až po měsíci co jsem trpěla já vlezly na dceru. Jinak v bytě nikdo jiný než já poštípaný nebyl. Hledala jsem dál a objevila je, byly mrchy zalezlé za úzkou poličkou nad postelí. Od té doby (tj. 14 dní) jsem našla pouze jednu a to v noci na zdi u postele. Kousání pomalu ubývá, už nejsem samý štípanec, ale občas se nějaký ještě objeví. Ale najít ty potvory je fakt dost hrůza. Už nevím kde je hledat. Tak jen stříkám a stříkám a s hrůzou chodím spát, jak budu zase ráno vypdat, protože mám vždy pupeny jak dvoukorunu. "tento obsah musel být skryt" jak nám poradila p. Nešťastná fakt funguje a též s ním pracují i DDD firmy. Ještě díky vašim radám budu každý večer stříkat postele. Snad nad nimi zvítězíme. Držím palce vám i sobě. Ahoj

Erna Nám poslal(a) zprávu dne 12.5.2009 v 16:10 [89.176.21.161]

Pro LENKU - mám doma také psa a kočku a nic se jim při postřicích nestalo, neboj se. U dýmovnice to je horší, musíš s nimi z bytu pryč!!!

Věrka Nám poslal(a) zprávu dne 13.5.2009 v 19:03 [213.220.251.145]

Pro Vandu,
držím palce,"tento obsah musel být skryt" nám pomohl.Nevěřím sice tomu,že ty potvory zmizely,ale už nějaký ten pátek žádný kousanec.Hlavně si myslím,že teď bych to i špatně poznala kvůli komárům.Syn má totiž vždy velké pupeny i po nich.Někdo tu sice napsal,že je hloupost stříkat každý večer,ale já si to nemyslím.Samozřejmě,že jsem nestříkala celý pokoj,ale jen tu postel a práh pokojíku.Už jen pro ten pocit.Teď stříkám tak jednou týdně.Myslím,že je nutné neusnout na vavřínech,páč ty potvory jsou děsně záludné,žádný rovný boj se od nich nedá čekat.Jinak já jsem za celou dobu našla pouze 2 a to jsme mimo rozdělávání plovoucí podlahy rozebrali prakticky vše.Tak přeji úspěšný boj Tobě i všem ostatním.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 16.5.2009 v 15:53 | VandaPekova1 [89.176.21.161]

nešťastnáPOZOR!!!! Změna mé mailové adresy!!! Nešťastníčci, kteří budete chtít radu o boji proti těm mrchám, tak na adresu: VandaPekova1@seznam.cz
Držte se a nevzdávejte se!!!! Každý nakonec zvítězí a když zachová precizní postup, tak do max. dvou měsíců!
Držím pěsti

Vanda

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 16.5.2009 v 16:13 [89.176.21.161]

nešťastnáJeště k tomu postupu: píši o bariérovém postřiku krajích postelí a věcí, podlahy ap. její blízkosti.

po 1 dni 3x
po 2 dnech 3x
po 4 dnech 3x
po 7 dnech 2x
po 10 dnech 2x
po 14 dnech 2x
po 21 dnech 2x
za 1 měsíc 2x
za 2 měsíce 1x
za 3 měsíce 1x
za půl roku 2x "opět si povšimněte frekvence..."

Tím byste měli zlikvidovat i postupně se líhnuvší se larvy. Jinak proč tak precizní a dlouhodobý postup postřiku? Raději více, než méně, to si dobře zapamatujte! Štěnice údajně nemusí ssát i rok!!!!

Já jsem teď u druhého měsíčního postřiku. Přitom jsem štěnici neviděla od března, ale neusínám na vavřínech!!!
Chci postřiky dělat celkem min. rok.

Jinak jsem tu už psala, POZOR na zavazadla, ať už vaše nebo případných návštěv u vás!!!! Pokud se zavazadla přepravují ve společných prostorách (letadlo, BUS ap.) hrozí, že by do nich mohli z jiného zavazadla štěnice přelézt. Proto, po každém "výletě" nebo příjezdu návštěvy ZAVAZADLA IHNED ošetřit postřikem!

Mějte se a fakt se nevzdávejte, vyhrajete, ale musíte být trpěliví a důslední.

Vanda Nám poslal(a) zprávu dne 19.5.2009 v 09:03 [82.142.83.89]

Pro Věrku: Díky za podporu fakt jsem na parášky. Představ si, že jsem tuto neděli vyhodila z pokoje koberec udělala kompletně parkety všechen nábytek odtahala vystříkala, no prostě všechno. Sama to dobře znáš. Měla jsem takový dobrý pocit, že jsem udělala maximum. Včera jsem odpoledne vše kontrolovala a nikde nic. S dobrým pocitem jsem si šla večer lehnout a jedna mrcha mi lezla po polštíři. Myslela jsem, že mě klepne. Do mrazáku už postupně dávám vše co se tam vejde a do pokoje to zatím nevracím a nechávám v pytlích jinde. Ale ta beznaděj je strašná. Díky za podporu a i všem ostatním držím palce.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 28.5.2009 v 01:13 | VandaPekova1@saeznam.cz [89.176.21.161]

nešťastnáPOZOR!!!!!

Někdo se za mě tady vydává a šíří paniku!!!! Nad tímto mým příspěvkem píše Vanda pro Věrku!!!

Nevěřte negativním zprávám od VANDY!!!! Asi vím, kdo to je, ale psát to tady nebudu.

Já mám opravdu byt už zhruba od koncem února

O P R A V D U Č I S T Ý!!!!!

Dělám teď druhý postřik po dvou měsících a pak to prodloužím asi na tři měsíce.

Máte tu na mě mail, tak pokud budete někdo něšťastný potřebovat radu, napište mi na mail, ju?

Držím vám všem pěsti a žádný strach - ZVÍTĚZÍTE!!!!!!!

Ahojky PRAVÁ VANDA :-)))))

vanda 2 Nám poslal(a) zprávu dne 28.5.2009 v 09:47 [82.142.83.89]

ahoj Nešťastná - Vando, i já jsem Vanda a v žádném případě se za tebe nevydávám. Ty píšeš pod Nešťastnou, tak o co ti jde? Vůbec jsi nepochopila můj příspěvek. Reagovala jsem na Věrku, protože tak jako u ní to u nás taky probíhalo. Tvoje rady a zkušenosti nám všem moc pomohly, tak proč bych tady měla šířit negativní zprávy. Ale musím napsat, že již 10 nocí jsem bez štípanců, ale budu ještě pořád postřik dělat, tak jak píšeš postupně s delším intervalem.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 28.5.2009 v 23:26 [89.176.21.161]

nešťastnáPro VANDA 2
O M L U V A


Ahoj jmenovkyně, omlouvám se tedy, ale já se nikdy s žádnou Vandou nesetkala a tak jsem měla podezření na jednoho člověka, který mi tu vyhrožoval, že si mě najde, jestli budu poskytovat rady:-((
Okamžitě mě napadlo, že sem ten příspěvek dal, aby uvedl nepravdivé informace. Až jsem nadskočila:-)))))

Tak kočino, když se budeš držet mých rad, zvítězíš, jako vítězí postupně všichni nešťastníci tady. Jen to chce opravdu trpělivost a trpělivost. Víš, ty parkety jsi vůbec nemusela likvidovat, či jakou podlahu tu píšeš. Je to škoda, víš? Ony by totiž z té podlahy postupně vylézaly za vámi. A vždy, když by přelezly briérový postřik, chcíply by a nemohly už naklást další potomky. Tak byste je postupně zlikvidovali. No nic, už se stalo. Hele, jestli se chceš na něco ptát, piš mi na mail, ano? Ráda Ti poradím. Také bych Tě ráda poznala:-)) Já opravdu žádnou Vandu nepotkala, jen jednu Wandu na jednom serveru. Jestli Ti stačí rady tady, nenutím Tě. Držím Ti pěsti, jako všem nešťastníkům tady a neboj se - zvítězíš zcela jistě!!!
Ahojky Vanda

Vanda 2 Nám poslal(a) zprávu dne 29.5.2009 v 07:42 [82.142.83.89]

Pro Nešťastnou: Ahoj, jsem ráda, že jsme se domluvily. No vidíš a já znám Vandy ještě dvě. Je to o náhodě. Ale jméno je to pěkný co?
To na okraj a teď ještě k těm štěnicím. Já jsem parkety zachovala, jen jsem vyhodila koberec, který na nich ležel. Byl již starý a já měla strach, když jsem nikde neviděla žádné štěnice, jestli nejsou zalezlé v něm pod postelí. Spáry v parketách jsem vytmelila a udělala jejich renovaci. Tak zase taková ztráta to nebyla a mám z toho dobrý pocit, že mám doma čisto. Ještě jednou ti moc děkuji za rady, protože jen díky nim jsem se těch potvor zbavila a vzájemná podpora mi to usnadnila přežít. Tak všem tady držím palce a já budu věřit, že začínám vítězit. Na mail se určitě ozvu. Tak zatím ahoj

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 29.5.2009 v 22:24 [89.176.21.161]

nešťastnáTak OK Vandulíno, mám radost, že máš Ty radost :-))))))) Drž se :-D

Stoklasová Vladimíra Nám poslal(a) zprávu dne 10.6.2009 v 13:29 | stoklasova.vladka@seznam.cz [89.102.221.192]

Ahojky Vando,chtěla bych ti moc poděkovat,že jsi mě včera kontaktovala na email,moc si vážím lidí,kterým nejsou druzí lhostejní tak jako tobě.My jsme se v polovině dubna nastěhovali do většího bytu a sem tam v kuchyni lezli nějací brouci.Tenkrát jsem hledala na netu,co by to tak asi mohlo být a na tyto stránky jsem také zabrousila.V té době(bylo to po 14-ti dnech),co jsme tady bydleli jsem byla pokousaná na nohách a krátce na to má 2-letá dcera byla kompletně po celém těle i na obličeji sám červený kulatý flek.Je pravda,že jsem nakonec přišla na to,že naši brouci jsou rusi,ale i tak jsem manželovi ukazovala fota štípnců,aby viděl,jak jsou si podobná.Je to smutné,ale nevěnoval tomu žádnou pozornost,protože,jak už jsem se zmínila,my měli rusi.A tak jsem s dcerou 5týdnů chodila na kožní,kde jí léčila na všemožné alergie,dostávala léky,kapky a masti,což jí vůbec nepomáhalo.Až v ten osudný pátek jsem stlala holkám v pokojíku a viděla na peřině smítko.Jindy bych to zcela určitě jen střpla,ale od těch rusů jsem se začala více dívat kolem sebe.A ejhle,nebylo to smítko,ale brouček.Automaticky jsem ho dala do sklenice a po obědě jsem začala pátrat,co to je.Samozřejmě jsem opět skončila tady u štěnic,ale mé vnitřní já nechtělo zřejmě uvěřit,že je to opravdu ono.Stále jsem si říkala,že je to třeba brouček ze stromu,ikdyž jsem si u oběda všimla,že starší dcera má fleky na rukou,prostě jsem si to nechtěla připustit.Když manžel přišel a podíval se,řekl s jistotou,že to je štěnice.Nevím proč,čekala jsem,že mi potvrdí,že se pletu a můžu říct,že jsem ho stále přesvědčovala,že se plete.Nakonec jsem to po hodˇce vzdala a našla kontakt na deratizátory.Byli strašně ochotní a přišli hned v sobotu ráno,koukli do sklinky a potvrdili,že jde opravdu o štěnici.Jelikož byla poštípaná hlavně dcera,tak šli prvně do pokojíku.Sotva kouknul na postýlku malé,tak je tam začal zbírat.No,byla jich tam opravdu spousta,velikostí od prcků až po obrovské i s vajíčky.Jelikož je nikde jinde nenašli,tak řekli,že si z postýlky udělali hnízdo.Chudák malá,každý den jsem jí tam ukládala k spánku s tím,že jsem jí tam v podstatě dávala jako cukr do mraveniště.Pokojík nám vystříkali,že to opravdu vypadalo jako by hasili ohenˇ,vše skrz na skrz mokré a zakázali nám pokoj používat24h.Nevím,čím to stříkali,ale hrozně to smrdělo a dusili jsme se kašlem.Ostatní pokoje vystříkali slaběji,abycho je mohli používat,kuchynˇ a předsínˇ vůbec.Zbytek postřiku nám nechali a odešli s tím,že v pondělí příjdou na kontrolu,ale že se nemusíme bát,že je to vyhubí.Odpoledne,protože stále lezli z postýlky,tak jsme jí rozbili a vyhodili.Od té doby jsme ještě ten večer našli 1mrtvou a dodnes nic.Proto nám řekli,že příjdou až po14-ti dnech na další postřik.Sami jsme to ještě stříkali denně konpletně po celém bytě a já ještě stříkal i na chodbě a venkovní dveře.Nic tady není,asponˇ ne viditelného,denně hledáme a od postřiku nic.Manžel tvrdí,že je po nich,ale já po tom,co jsem o nich četla,mám strach,že jsou někde schovaní.Myslíš,že pokud opravdu byla postýlka hnízdo a my ji vyhodili,že je možné,aby tu už nic nebylo?Je to pro mě dost traumatické,nemůžu spát(jakmile zavřu oči,tak se mi hned vybaví malá v postýlce a na ní spousta štěnic),stále chodím a dívám se,starší dcera má strach jít na wc(musíme nechávat stále svítit světlo)a já si neustále vyčítám,jak jsem si toho mohla nevšimnout,když jich tam bylo tolik.Taky vůbec nechápu,jak jsme k nim přišli.Sice se tady ví,ikdyž nám to nikdo neřekl,že před námi bydleli ne zrovna nejčistější lidi a že tady něco lozilo,ale že byli v takovém množství v postýlce,která ještě na starém bytě byla čistá,to nechápu.Taky mě zaráží,že když jsme tady objevili rusi a my šli za domovníkem,aby objednal deratizaci(jsou to dr.byty)tak nám sdělil,že ví,že tady něco je a věděla to i realitka a nic objednávat nebude,že je to náš problém.Závěrem řekl,že vše leze od přízemí,takže do15-tého patra jsme si to dovlekli my.Nevím,vše je možné,ikdyž ve starém bytě jsme nic neměli,třeba k tomu došlo během stěhování(stěhovalo nás stejné auto,jako bývalé nájemníky)anebo je možné,že se tam usadili na chodbě,protože jsme tam nějaký ten den měli nábytek,ale jednání druhých,hlavně když oni sami mají klid je fakt zarážející.deratizaci jsme si zaplatili sami a už se asi nikdy nedovíme,kde jsme k nim přišli,ale mi bude ještě hodně dlouho trvat,než se s tím vnitřně srovnám,jestli vůbec.Nejraději bych odsud odešla,ale nejde to a nedokážu si představit,co by to se mnou udělalo,kdyby se opět ukázaly.Jak mám vědět,že tady už opravdu nejsou????????Pa a ještě jednou děkuji!Vladˇka

Vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 11.6.2009 v 07:03 [82.142.83.89]

Ahoj Vlaďko, po přečtení Tvých problémů Tě musím ujistit, že toto samé jsem prožívala já od března do 18. května, kdy jsem viděla poslední štěnici. Je to opravdu na Bohnice, ale drž se. Já už mám zatím od štěnic klid a doufám, že to tak bude i nadále. Ale pro jistotu ještě občas budu vše stříkat dle rady mé jmenovkyně Vandy - Nešťasné. Podle mě jsi na dobré cestě a už máš v celku vyhráno. Jen ještě hledej a hledej a stříkej. Já do dneška vše ještě prohlížím. Ale dopadne to dobře, nezoufej a pak Ti bude fajn, že jsi nad těma potvorama vyhrála. Tímto peklem jsme si prošla každá z nás. Drž se pa. Vanda2

Vladimíra Stoklasová Nám poslal(a) zprávu dne 11.6.2009 v 11:20 | stoklasova.vladka@seznam.cz [89.102.221.192]

Ahojky Vando,děkuji ti za tvá povzbuzující slova.V mém případě jde o to,že jsem hrozně pesimisticky člověk,takže mám stále pochybnosti ve všem.Denně kontroluji a stříkám v naději,že je to už jen preventivně.V sobotu nás čeká druhý postřik firmou,tak jsem zvědavá,jestli něco najdou oni,ale doufám,že ne.Známá našla doma mrtvé štěnice a po pravdě,když mi to psala,tak jsem neměla ani nejmenší tušení,jaké to pro ni je.Dnes už to vím a všem tady přeji moc a moc sil,jsou potřeba.pa a měj se krásně.Vladˇka

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.6.2009 v 13:17 [89.176.20.61]

nešťastnáNebuď vůbec pesimistická, fakticky to zvládneš, jako mnoho z nás tady:-))) S tou firmou jsi to možná nemusela, ale je to na Tobě. Fakt postačí tím přípravkem bariérově občas postříkat okolí postelí. Když na vás nějaká poleze, sice si kousne, ale hned chcípne, takže vajíčka už nenaklade. Až uvidíš nějakou světlejší barvy, jsi na cestě k vítězství. Mladé, čerstvě vylíhnuté jsou pak světle zelené a to už bude skutečné, když chcípnou a najdeš je. Drž se a a nench se těmi mrchamy otrávit. Nemají šanci!
Hodně štěstí a úspěchu!!!
Vanda

Vladimíra Stoklasová Nám poslal(a) zprávu dne 11.6.2009 v 14:00 | stoklasova.vladka@seznam.cz [89.102.221.192]

Moc děkuji za útěchu,moc to pro mě znamená,ale doufám,že už nenajdu vůbec nic,tak jak je tomu posledních12dnů.Firmu jsme zavolali z toho důvodu,že mě to tak psychicky položilo,že jsem to brala jako útěchu a rychlou pomoc.Každopádně se tedˇ budu řídit tvými radami a snad to bude brzy za námi.pokud ta postýlka byla jejich hnízdem,tak snad se nikam jinam nestihly schovat.OBDIVUJU,JAK JSTE TADY TAK SILNÍ A JAK TO ZVLÁDÁTE.Tak zatím pa a mějte se všichni krásně!!!Vladˇka

Vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 15.6.2009 v 07:22 [82.142.83.89]

Vlaďko, tak jak jsi na tom právě ty jsme byly všechny to mi věř. Já myslela, že skončím v Bohnicích. Bylo to zoufalství, když jsem 2 měsíce chodila poštípaná a nemohla nic najít. Pak jsem je našla, ale po jedné a žádné hnízdo! Ale stříkala jsem a stříkala fakt skoro každý den a vidíš vyplatilo se. Zase bude dobře. Máš výhodu, že jsi našla hnízdo a tím máš vyhráno. Já budu dnes dělat postřik po 2 týdnech. To víš jistota je jistota a už jsem zase v pohodě. Moc držím palce!!! Pa

Vladimíra Stoklasová Nám poslal(a) zprávu dne 16.6.2009 v 13:17 | stoklasova.vladka@seznam.cz [89.102.221.192]

Ahojky Vando,ale jo,už jsem na tom lépe.Člověk si na to musí zvyknout,jinak by to bylo na nic.V sobotu jsme měli mít druhou deratizaci,kterou nakonec přesunuli na tuto sobotu,ale jelikož si abnormálně navýšili cenu,i přes to,že už byla dohodnutá,tak to ruším.dnes mi konečně došel "tento obsah musel být skryt",tak jsem se rozhodla,že si to už doděláme sami.Když to šlo vám všem tady,tak to zvládneme i my!Minulý týden jsem našla další dvě mrtvé,tak to se mnou zase trošku zamávalo,ale konečně jsem pochopila,že se tomu musím postavit a vše půjde lépe.Zatím pa a děkuji.

Veronika Nám poslal(a) zprávu dne 18.6.2009 v 23:43 [77.237.154.101]

Jen než si přípravek "tento obsah musel být skryt" zakoupím, je možné s ním stříkat i matrace a textil obecně? A existuje nějaká "lidová" metoda? Objevila jsem jednu tuhle potvoru před chvilkou úplně náhodou, když jsem se vrátila z koupelny a tozsvítila, lezla mi po stěně nad postelí!!! Štípanců jsem si nevšimla, ale na začátku týdne se mi stoprocentně něco v noci proběhlo po obličeji a vůbec poslední dobou nemůžu dobře spát (ale to s tím asi nemá spojitost) Díky za odpovědi a držím všem palce. Jdu spát na gauč.

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 24.6.2009 v 07:19 [82.142.83.89]

Ahoj Veroniko, lidová metoda spočívá jen ve stálém stříkání. "tento obsah musel být skryt" můžeš stříkat vše. Je to pouze roztok ředěný vodou. Ale musíš vše nechat vyschnout aby ti to nesplesnivělo. Já také stříkala matrace, přehozy přes postel a vnitřky úložných prostorů v posteli. A než jsem postel přiklopila nechala jsem jí vyschnout. Ono to usychá rychle. Špatné spaní už mám za sebou. Také jsem se pořád budila, převalovala, drbala a měla pocit, že po mě leze celé hejno. Držím ti palce a začni stříkat co nejdříve.

V.S. Nám poslal(a) zprávu dne 8.7.2009 v 15:29 | stulikv@seznam.cz [193.85.96.83]

Ahoj, čtu a jsem na nervy,co nás čeká ... přijeli jsme z chalupy a ja tam na 100 % zabila štěnici. Doufala jsem, že to nebude ona, ale fotky zde nelžou, byla světlá. Nepoštípali nás hned, ale asi až 3 den, co jsme tam byli. Postel máme kovovou, tam se neschovají, ale na 100 % budou za dřevěným obložením stěn ... :o( už jsem si na netu našla přípravek "tento obsah musel být skryt" postřikovač a vaše návody, jak často stříkat. Je ten přípravek nezávadný, opravdu můžu vystříkat místnost a pak tam spát? Mám stříkat ráno nebo večer před spaním? a stříkat to i na matrace? na podlahu? Děsím se toho, že jsme si je v taškách s oblečením přivezli domů! Co mám udělat, abysme je doma neměli - zatím vše peru, tašky jsem vyklepala ... mám děsný strach! díky za odpověd

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 9.7.2009 v 10:07 [89.102.250.58]

Ahojky,já stříkám "tento obsah musel být skryt" večer před koupáním synů,normálně v tam pak po zaschnutí a vyvětraní spí.Nevím,jestli všichni,ale já stříkám i na matrace,ne teda na celé,ale taky kolem dokola jako bariéru.Jinak jak už tady Vanda psala,tak stříkat můžeš úplně vše,záleží na tobě.A co máš dělat,aby nebyly doma?Hned stříkat a stříkat.přji hodně úspěchů,trpělivosti a moc bych ti přála,abys je doma neměla.pa a drž se!!

V.S. Nám poslal(a) zprávu dne 9.7.2009 v 15:21 | stulikv@seznam.cz [193.85.96.83]

Nikolo ahoj, diky za odpoved, ja vcera byla uplne rozklepana, zvedal se mi zaludek, fuj bylo mi z toho desne! tak jsem byla po precteni prispveku uplne vygumovana, natoz abych si neco pamatovala ... :o( jeste mi reknete, co periny? tam zalezou dovnitr? povleceni vyperu, ale co periny? doma mame antialergicke, ty vyprat můzu, na chalupe ale klasicke perove ... a co se vlastne stane tim strikanim? prestanou se rozmnozovat a pak? kdy chcipnou??? je nadeje, ze za rok strikani se tech mrch opravdu clovek zbavi, uplne? ze vymrou? diky za odpoved!

peta85 Nám poslal(a) zprávu dne 10.7.2009 v 10:35 | tsk@centrum.sk | www.dusky.sk [77.247.224.24]

Zdravim nevie mi niekto poradit nejaky obchod na slovensku kde maju "tento obsah musel být skryt" + ten postrekovac ? lebo na googli som nasiel len same ceske Eshopy dakujem .

XXXX Nám poslal(a) zprávu dne 10.7.2009 v 12:28 [89.102.215.48]

TAK MYSLÍM,ŽE TO TADY ASI NEBUDE VĚDĚT NIKDO,TAKŽE BUDˇTO SI HO OBJEDNEJ U NÁS NEBO U VÁS KOUKNI V HORNBACHU NEBO BAUHASU(TEDA POKUD TO TAM MÁTE)A POSTŘIKOVAČ NEŘEŠ,JÁ TO VYŘEŠIL OBYČEJNÝM ROZPRAŠOVAČEM OD OKENY.MÁ DOSTETEČNĚ DOBRÝ ROZPTYL A NESTOJÍ TOLIK

peto85 Nám poslal(a) zprávu dne 11.7.2009 v 00:27 | fdsace@centrum.sk | disk.sk [77.247.224.24]

Dobre a ktory mam kupit ? lebo je viac druhov
a cital som ze sa to riedi s vodou tak to je tam potom prilozeny nejaky navod ze kolko vody stym treba zmiesat?
ked dam menej vody bude to mat silnejsi ucinok?

Vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 16.7.2009 v 07:31 [82.142.83.89]

Ahoj peto85, já koupila "tento obsah musel být skryt" a řeď podle návodu. Roztok je dost silný. Já dostříkávám zásoby, které jsem si nakoupila a musím říct, že od toho května mám opravdu od štěnic pokoj. Teď chci vše vymalovat a doufám, že už jsem se těch potvor zbavila. A ještě jedna velice dobrá rada pro všechny. Co půjde nacpěte do mrazáku. Já to tam nechala třeba celý týden, ale prý stačí 1 den. Jedině mráz zničí i vajíčka. Nacpala jsem tam i deky a polštáře. Prostě všechno včetně knich co se do šuplíků vešlo. A vyplatilo se. Z deky mi po jednom dnu vypydla mrtvá štěnice. Tak kombinujte postřik s mrazem a vše co půjde prožeňte mrazákem. To mi poradili deratizéři a myslím že jsme tady již o tom také mluvili a fakt to funguje. Tak hodně sil. Vanda2

týna72 Nám poslal(a) zprávu dne 17.7.2009 v 07:48 [78.136.183.165]

Mám dotaz,máme v bytě nějaké malé potvůrky,ale jsou spíše malé a průhledné,nemají víc jak1-2mm a kus popolezou a kus poskočí.Nevím,jestli štěnice i poskakují,možná je to něco z kytek.Našli jsme to lízt po zdi v obýváku,ložnici i na wc,leze to ale i přez den a štípance nemáme.Máme malé děti,tak se bojím,že by to mohli být štěnice.Známí je mají doma a přijedou vždy tak 1*za měsíc na návštěvu.Nemůžu je vyhodit,ale nevím co s tím.Prý je likvidujou neustále,ale marně.Žádného většího brouka jsem nenašla,tak nevím.Při rozmáznutí jsou spíše černé než nacucané,musí tu být i větší brouci?ty malé a průhledné by asi ještě nekousali,ale nevím,kde hledat ty velké.

majka Nám poslal(a) zprávu dne 17.7.2009 v 12:53 [89.102.215.48]

Ahoj Vando2,chtěla bych se zeptat,proč jsi kvůli štěnicím nemohla dříve vymalovat.Také by mě zajímalo,jak dlouho jsi s něma bojovala,kdy tě naposled kously a kdy jsi je naposledy našla.Na zničení vajíček pomáhá také teplo.Máš pravdu,budˇ mražák anebo horkovzdušná pistole zničí vajíčka účinně.A ještě,jak poznám,že už mám opravdu vyhráno?Děkuji moc a měj se fajn Májka

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 21.7.2009 v 06:46 [82.142.83.89]

Ahoj Májko, štípance se mi objevily koncem března, ale s postřikem jsem začala až v polovině dubna, protože jak výše popisuji jsem se léčila na vše možné. Nenapadlo mě, že by to mohly být štěnice. Potom jsem intenzivně, téměř obden stříkala v pokoji vše. 17. května jsem měla poslední štípance a 18. května jsem našla poslední štěnici. (Ale já těch štěnic moc nenašla asi tak 10 za celou dobu a vyjíčka taky žádná nikde nebyla). Od té doby mám klid, ale nesmím to zakřiknout. A proč maluji až teď? Protože mi bylo líto stříkat na nově vymalovanou zeď okolo postele a protože ten postřik má delší účinek, tak abych ho nepřemalovala. Stejně nyní po malování jsem ještě jednou vše okolo podlahy postříkala a postel taky. Pořád mám strach, že se objeví. Jo holka a kdy poznáme, že máme vyhráno? To teda nevím. Už jsem sice v pohodě, žádné štípance ani štěnice jsem nenašla, ale pořád se bojím aby se nevrátily. A tak budu ještě několik měsíců preventivně stříkat. Měj se hezky Vanda2

majka Nám poslal(a) zprávu dne 21.7.2009 v 09:25 [89.102.221.229]

Ahojky Vando2,Děkuji za odpovědˇ.Takže já stříkám od ledna,dnes už sice štípnce nemáme(asi měsíc),ale mrtvé nacházím stále.Opravdu nechápu,takže jaký je na to tvůj názor?Děkuji a pěkný den.Majka

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 21.7.2009 v 10:44 [82.142.83.89]

Majko, je to si individuální. To je máš dost dlouho, že je ještě nacházíš. Já jich měla fakt málo a proto jsem je nemohla ani dlouho najít a fakt už od toho května jsem žádnou nenašla. Ale pokud je nacházíš mrtvé, tak nepřestávej s postřikem. Určitě tam někde ještě budou. Ale je to fakt divný. Držím palce a dej vědět jak na to jsi. Pa Vanda2

Majka Nám poslal(a) zprávu dne 21.7.2009 v 16:06 [89.102.221.229]

Ahojky,právě proto,jak čtu,tak je mi to u nás taky taková záhada,že nekoušou a stále jsou mrtvé.Kontroluju každý den ty samá místa,takže pokud najdu mrtvou,tak je opravdu čerstvá.Právě tím,že nekoušou,tak jsem si myslela,že už je klid,ale pak je vždy najdu mrtvé a je po radosti.jediné,co mě fakt těší,že nekoušou,ale nechápu to.Atˇ hledám,jak hledám,tak nikde nic,jen mrtvolky.Proto jsem prolezla kdejakou diskuzi,ale nikde jsem na tuto záhadu netrefila,asi jsme nějaká vyjímka,nevím.Právě proto jsem se tě ptala,jak jsi poznala,že už je doma nemáš.čauky a pěkný den majka

Taky postižený Nám poslal(a) zprávu dne 23.7.2009 v 23:29 [89.102.105.227]

Zdravím všechny, tak už jsem taky jeden z vás. Průběh stejný jak ostatní, po několika návštěvách na alergologii, kožním a interně jsem si diagnostikoval správnou diagnózu až po návštěvě Vašeho Fóra. Pořádnou kontrolou jsem našel mrtvé štěnice, které jsem zabil sám ve spánku. Nechtěl jsem tomu uvěřit, ale když jsem se v noci vzbudil a uviděl broučka tak jsem ho rozmázl a na světlém prostěradle mi zůstal dost velký krvavý flák. Díky vašëmu fóru jsem hned zakoupil "tento obsah musel být skryt" a nalil ho do 2 litrové láhve od nealka. lahvičku ještě vyštěrkal vodou a dolil do láhve. Takže jedno balení "tento obsah musel být skryt" 25 ml mám v 2 litrové láhvi a z té to přelévám do lahve s rozprašovašem co jsem našel od nějakého čistícího prostředku. (To stejné hned radím peto85) Víc nepovím, protože dnes jsem si vymezil jen místo na spaní a teprve zítra začnu uklízet a stříkat. Zatím dík za každou radu. .... P.S. Víte že jsem šel raději koupit "tento obsah musel být skryt", než kupovat další léky do lékárny?

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 24.7.2009 v 09:33 [82.142.83.89]

Pro: Taky postižený, ahoj tak to jsi na tom úplně stejně co jsem prožívala já. A co mě ty léky stály peněz. Teď mám doma pěknou zásobu všeho možnýho. Jestli Ti mohu doporučit, buď důsledný a opravdu každou věc v místnosti vem do ruky, prohlédni a postříkej. Nezapoměň na obrazy a poličky na zdi, za poličkou jsem je našla já a byly jen za tou centimetrovou hranou a jinde jsem je už nenašla. Tak bacha na to. A třeba věci pod postelí důkladně prohlídni, a vraž do mrazáku. Nejlepší způsob likvidace. Tak Ti držím palce a dej nám vědět jak s bojem s těma potvorama pokračuješ. Ahoj Vanda2

Vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 24.7.2009 v 09:38 [82.142.83.89]

Pro: Nešťastná Vanda - Ahoj, už jsi se dlouho neozvala. Jak to u Tebe vypadá s potvorama? Ty už jseš asi dlouho v pohodě co? Já taky, ale ne tak dlouho jako Ty a bojím se abych to nezakřikla. Děláš ještě postřik? Já asi ještě jednou za čas postřik udělám. Pro klid v duši. Měj se krásně ahojky Vanda2

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 24.7.2009 v 12:13 [89.102.90.38]

Pro:MOC FAJN ČLOVÍČKA TADY Z DISKUZE!!!!!!!!!!!!!!Tady přede všema ti moc děkuji za tvou obrovskou POMOC,TRPĚLIVOST a hlavně za to ŽE JSI!!!Bez tebe bych ten boj nezvládla,celou dobu jsi mě držela psychicky a i přes mé neustále otrvování,JSI STÁLA PŘI MĚ,ODPOVÍDALA MI NA VŠE A RADILA.JSEM TI OPRAVDU MOC VDĚČNÁ A SNAD TI TO NĚKDY BUDU MOCI OPLATIT A TAKÉ TI NĚJAK POMOCT!!!!Díky TOBĚ se náš zamořený byt stal opět bezpečným domovem,ze kterého bych před časem nejraději utekla.Neumím vyjádřit vše tak jak bych chtěla,ALE JSI SKVĚLÝ ČLOVÍČEK,KTERÉHO SI STRAŠNĚ MOC VÁŽÍM A MÁM RÁDA!!!!!ZE SRDCE TI MOC DĚKUJI A POMÁHEJ DÁL,STOJÍ TO ZA TO!!!!!!!!

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 24.7.2009 v 12:25 | VandaPekova1@seznam.cz [213.220.217.44]

nešťastnáPro VANDA 2 i ostatní nešťastníky :-)
--------------------------------------
Všechny vás tady zdravím a všem držím pěsti v boji! Já jsem již v naprosté POHODĚ, postřik po dvou měsících budu dělat koncem srpna, pak ho prodloužím na tři měsíce.
S jednou nešťastnicí jsme teď byly ve spojení 5 neděl a boj je již skoro vyhraný. Ale ona mi psala, že sem vše o svém úspěchu napíše, aby povzbudila vaše dušičky a dodala sílu k boji:-)

Jinak v příspěvcích čtu stejné průběhy odhalení štěnic, jako to bylo v mém případě. Všichni kožní lékaři ještě neumí rozeznat na 100% kousnutí štěnice od exémů:-)

Abych všem neubližovala, tak u mě to z 5ti lékařů poznali DVA! Ale jsem vděčná i za to málo skutečných "odborníků", jinak bych se asi dodnes mazala různými mastmi a ty mrchy by mi chodili pít vesele krev dál!

Držím všem postiženýn pěsti a vítězům gratuluji:-)

Jinak pokud někdo bude chtít nějakou radu, v tomto příspěvku jsem udala i svůj mail.

Zatím ahojky a slibuji, že sem mrknu dříve, než teď-páčko:-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 24.7.2009 v 12:39 [213.220.217.44]

nešťastnáJinak nechápu, proč noví příchozí pokládají stále stejné otázky jak se štěnicemi a čím bojovat, když skoro
VŠE mají v PRVNÍM PŘÍSPĚVKU této, mnou založené diskuze.

Takže RADA pro NOVĚ příchozí:!!!!
---------------------------------
PEČLIVÉ ČTĚTE CELOU DISKUZI OD POČÁTKU a najdete tam již spoustu INFORMACÍ, na které se stále zvova ptáte.:-)

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 30.7.2009 v 19:02 | dvorakova.han@seznam.cz [84.244.84.246]

Zdravím všechny,nikdy bych nevěřila, že přijde doba, kdy budu vyhledávat na netu diskusi o štěnicích.Jsem zcela psychicky na dně. Nespím, nejím, brečím.Štěnice jsem našla u postele a taky se proháněly v posteli. Jelikož jsem v životě neviděla štěnice/bohužel, byla jsem osudem vylosována/, nachytala jsem je do skleničky.Okamžitě jsem odvezla obsah ve skleničce do firmy, která se zabývá hubením hmyzu.Bylo mi sděleno, že se jedná o štěnice / nebudu popisovat mojí reakci/.V ujednaný den byl proveden postřik/našlo se ohnisko výskytu/. Ještě jsme se domluvili na dýmovnicích.Na netu jsem četla, že se štěnice můžou ukázat i za několik let. Hrůzu, kterou prožívám, budu mít do konce života v podvědomí, nikdy se jí nezbavím.V "tento obsah musel být skryt" jsem nakoupila větší množství postřiků zn."tento obsah musel být skryt", které budu neustále používat.

bára Nám poslal(a) zprávu dne 1.8.2009 v 19:57 [89.24.53.8]

ahojky nedávno jsem zjistila že máme v rodiném baráku štěnice,hned jsem si objednala přípravek "tento obsah musel být skryt" dle rady...měl by mi přijít v pondělí...už se na něj těšim...nemohu se ho dočkat,jelikož jsem alergická na jakékoli štípnutí a jedy...stále do sebe láduji samé prášky je to hrozné.Mnohokrát děkuji za rady co tu poskytujete.DĚKUJU MOC
Bára

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 2.8.2009 v 23:49 [213.220.217.44]

nešťastnáPro Hanka a Bára
----------------
Děvčata nebojte se, to zvládnete, jako už tady pár z nás v pohodě zvládlo. No v pohodě zrovna ne, člověk nemůže spát, bojí se zavřít oči a bez prášků na spaní jsem prostě neusnula.
Ale když se budete řídit tady radami - bariérový pravidelný postřik, do měsíce je zlikvidujete a navíc, pokud na vás budou muset lézt přes postřik, mnohdy už ani nekousnou, jak je jim špatně, než natáhnou brka. Jen hlavně moře trpělivosti a pečlivosti - ta je velmi důležitá. Radějí postřik víckrát, než méněkrát a vždy tak, aby přes nej musely přelézt, když na vás v noci půjdou.
Držím pěsti a přeji hodně štěstí

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 4.8.2009 v 10:33 [89.102.238.143]

Ahojky všem!Když jsem sem10.6.psala poprvé,tak jsem byla zoufalá a myslela jsem si,že se nikdy nedozvím,jak to bylo se štěnicemi v našem"novém"bytě.Byly tady už před námi a bylo to tu jimi celkem dost zamořené.Celou dobu jsem se řídila radami,které mi Vanda psala a dnes to vypadá,že už jsme snad úplně vyhráli!34dnů jsme bez kousanců a 9den bez mrtvolek.Bylo to nekonečné,ale spolu s Vandou jsme to zvládly.Chtěla bych vás všechny moc a moc povzbudit,pokud budete vše dělat pečlivě podle rad Vandy,tak se těch potvor opravdu zbavíte a VYHRAJETE.Všem přeji hodně trpělivosti a štěstí v boji s těma malýma mrškama,zvládnete to VŠICHNI!A TOBĚ,KTERÁ JSI MI TOLIK POMÁHALA,JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJI ZA VŠE!!!!!Pa Vladˇka

Vanda Nám poslal(a) zprávu dne 5.8.2009 v 01:30 [213.220.217.44]

Pro VLAĎKA:
Děkuji Ti moc za tak velkou chválu, ale nejvíce jsi udělala pro vás Ty sama! Bez obrovské trpělivosti a osobní kázně se nad těmi mrchami vyhrát nedá. Mám kamaráda, který je "chytřejší" - no prostě "chlap" a tak postřik dělá, jak se mu zamane,jak má náladu nebo, když ho kousnou. A tak je doma má už několik měsíců. Já některé ty muže opravdu nechápu, ega mají víc, než rozumu. Bohužel ani vysoké IQ jim často nepomáhá, což je případ mého kamaráda. Doufám, že sem nakoukne a přečte si to.
Pro všechny takové - zapomeňte na to, že jste "přeci chlapi", potlačte svou nezměrnou pýchu a sobectví a myslete prosím na vaše rodiny, manželky a děti. Máte být jejich ochránci a ne tyrani.

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 5.8.2009 v 07:13 [82.142.83.89]

Ahoj všichni, moc ráda čtu vzkazy o úspěších, kterých každá z nás dosáhla. Vlaďko vítej mezi námi, dnes již opět veselými a šťastnými. A co je opravdu velká pravda je to, že za naše úspěchy fakt vděčíme Vandě - Nešťastné!!! Život už je zase veselejší. Holky pa

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 00:08 [78.102.138.117]

Pro nešťastná:

ahojky,tak já sem taky taková neštastnoice,ale dílky této diskusi,sem jela okamžitě do hornbachu a koupila 2 flatičky "tento obsah musel být skryt", moooooooooc děkuji za radu,snad mi to zabere i tu, a zdá se mi že nikdo okolo štěnice ze sousedů nemá, SNAD!!! notak aspon mohu bojovat a asi mi to malý přinesl, z výletu,no nevím.budu postupova, podle too jak si uvedlaale mám 0+1 byt a stříkala sem uplně dukladně vše,ach jooooooo, a spotřebovala sem s tlakovou pistolí 2lahvičky velkého balení- protože i kuchyň.linku atd,měla sem to i v talíři- jednu POTVORU - br, tak sem vubec nejedla, uplně sem i ztratila chut k jídlu, je to normální tlik vystříkat? plosííím a pak za týden jen okolo postele fakt? mám strach že to zas uvidím na peřině :-(, a nemusím vyhazovat KOBEREC?:je moc nadherný- ach jo:-(, vystříkala sem ho křížem kráže, no vlastně mi kapku zbylo cca 20ml v té druhé krabičče.Myslíš že toto vše co děláme je uplně to co by děla deratiz. firma, plosím a co když to je v počítači,nebo telce? ale asi to vyleze a bude chtít baštit,tak to po cestě chcípne... že jo? A ještě mě to muže dnes v noci kousnout???ach jooooooooo,A i když ten postřik uschne tak to taky působí??? nebo musí být furt mokro??? sem uplně HOTOVA!!!!
Tak děkuji mooooc jestli mi na všechny otázky odpovíš. Zvladne to? děkuji moc moc mooooc,pápá

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 11:29 [89.102.90.21]

Vandi,KDYBY jsi tady nezaložila diskuzi,KDYBY jsi mi ve dne v noci neradila,nedržela mě psychicky atd.,Kdyby jsi nenašla způsob,jak se těch potvor zbavit a KDYBY jsi neměla chutˇ pomáhat druhým,pak by to nebyla tvá zásluha.Ale jelikož to KDYBY jsi udělala a děláš,tak jsem to zvládla,bez tebe ne a je to tvoje ZÁSLUHA!!Protože spoléhat se na to,že to udělá firma,bylo u mě o ničem,navíc najít opravdu férové DDD je celkem umění.A TY SI ZASLOUŽÍŠ MNOHEM,MNOHEM VĚTŠÍ POCHVALU!pa

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 12:52 [213.220.217.44]

nešťastnáPro poštípanáMOC!!!!!!!!
------------------------
Ježíši NEŠIL!!!!KLID a ROZVAHU a bude to OK.
Proč stříkáš nábytek??!!
Štěnice se drží (mají hnízda) v postelích a přilehlém nábytku, případně za obrazy na stěně, vše těsně u postele!!!
.
Jsi si jista, že v talíři byla štěnice?! Tomu se mi nechce věřit.
Tak klídek, naber dech a každý večer pěkně postříkej OKRAJE VŠECH POSTELÍ V BYTĚ, PEŘIN a POLŠTÁŘŮ A TO TAK, ABY ŠTĚNICE MUSELA PŘES POSTŘIK PŘELÉZT, KDYŽ SE NA VÁS BUDE CHTÍT DOSTAT.
ROZUMÍŠ TOMU?
Nestříkej kuchyň, chodbu, skříně!!! Je to zbytečné, tam nejsou ani nepolezou!
Tak dnes to takto udělej a zítra sem napiš, jak proběhla noc ano? Neboj se a zbytečně nenervuj, tím boj neurychlíš.
Hlavně nešil, to je k ničemu.
Tak čekám, co sem napíšeš zítra - jo a ještě veledůležitá rada - TRPĚLIVOST, TRPĚLIVOST a zase TRPĚLIVOST!
JEN TA TI PŘINESE VÍTEZSTVÍ.
Držím pěsti a kdybys nemohla usnout, vezmi si prášek na spaní.

vanda Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 12:56 [213.220.217.44]

Pro Vlaďka
==========
Vladí moc děkuji, svou chválou jsi mi vzala skoro dech a nahrnuly se mi slzy do očí. Ty jedna!!! :-)
Moc děkuji, ale to už prosím stačilo, nejsem žádná celebrita, jen člověk se srdcem na správném místě, alespoň doufám:-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 13:00 [213.220.217.44]

nešťastnáPro vanda2
===========
Ahojky jmenovkyně, ani nevíš, jak jsem si dnes ráda přečetla Tvůj optimistický příspěvek!:-)
Zdravím a jsem šťastná s vámi, vy moje bojovnická děvčátka!
:-) :-) :-)

Vanda Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 13:11 [213.220.217.44]

PRO VŠECHNY
-----------
Prosím, pokud byste někkdo věděl o STEJNĚ DOBRÉM přípravku, jako "tento obsah musel být skryt", uveďte jej tady. Může se stát, že ty mrchy budou časem na "tento obsah musel být skryt" imunní a je třeba se připravit na změnu postřiku. Díky moc za všechny budoucí nešťastníky.:-)

xx Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 13:47 [89.102.90.21]

"tento obsah musel být skryt"

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 15:02 [213.220.217.44]

nešťastnáPro XX z 6,8, - 13,47 hod.
--------------------------
Díky moc za radu na další dobrý přípravek k hubení štěnic, juknu na net.:-)

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 6.8.2009 v 22:43 [78.102.138.117]

pro nešťastná,

Ahojky, moc děkuji za rady,MOC fakt.Ale já to musela stříkat víš já mam totiž jen 1 pokoj a vněm vše,bydlíme s malým v garsonce. A na tom talíři jak sem nakládala jídlo,tak to byla opravdu ona- ale světlá, něco mezi uplně malou a dospělou,měla jen v sobě jakoby tmavý žaludek,v noci mě nic nekouslo,to se divím, totálně sem to vestříkala postel i okolo, tu druhou postel sem vyhodila- u okna co byla,ale 1 sme si nechali,tak na ni spíme oba teď :-(,sice je rozkládací, ale mám strach to rozložit,a by to na mě hned nevylezlo,je to pod tím uplně durch namočené,jako na poprvé víš.A tu rokládací máme právě u kuchyňského koutku,postel nová uplně krásná i koberec,jen ta jedna byla starší,tak šla k popelnici raději i kapku se trhala,tak sem si řekla at ní ostuda pujde z domu a chcu jen kovovou,myslíš je to lepší- jako s roštem a matrací,od teď raději žádnou jinou nechci, je to dobrý nápad? A vystříkala se adeji i vše pod vanou a stoupačky, jsme 12 patrový barák,tak jen doufám že se to nerozleze,ale prý to přečkává i rok a my tu cca rok bydlíme, a předtím tu bydlela MOC stará paní pry a le víc sem se nedověděla, už mi to je po 2. blbé se ptát a ten človíček nad náma to prý nemá,dalo mi to ale hodně ODVAHY se tam odhodlat zeptat,UFF.Uděla sem dobře že?Tak raději bojuju a bojuju. Ale připadám si ted tak méněcenná Vandičko,ale už vím aspoň,že to není ze špíny ale muže to mít uplně každý i ten nejčistčí človíček.
Vandičko nevadí že v té posteli spíme,já budu kupovat tu železnou a malý na té sve rozkládací,no a když se bude bát a to si myslím že určitě,tak budu spát na jeho.
Ale takové nejšetrnější pro domácí použití je ten K- Otrivin,že? Byla jich tam spousta na namíchání i o dost levnějších,ale bylo tam napsané skoro vždy: pro profesionální užití, já už sem toho už tak dost přefetovaná,brrrrrrrr, ale hlavně že to zabere, SNAD a budu trpělivá ano,pak snad pojedem v klidu na hory,ted sem z toho nešťastná.
Myslíš,že mám zůstávat u toho samého přípravku?Já jen tak orientačně volala jedné DDT firmě,jako kolim to stojí a jestli to fakt zabere,a řekla sem jen tak jako,že kdyby mi to přišli vystříkat,jestli si můžu pro klid jen tak postříkat postel,že sem sama něco obevila,víš. A řekl mi že ani náhodou,že to by pak byli imunní, ale u tebe Vandičko i ostatních to zabírá,nevíš proč to říkal ten pán?
pápá, nějak mě štípou oči dost, asi i z toho že jsem brečela, a přeji si ať už máme klid.pápá a pěkné sny

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 7.8.2009 v 01:06 [213.220.217.44]

nešťastnáPro: poštípanáMOC
========================
Začnu od konce - ten pán z firmy prostě přijde o peníze, když si to budeš ošetřovat sama. Proto "straší".
Imunitu samozřejmě ty mrchy získat mohou, ale asi to nebude tak rychlé. Zatím o ničem nevím. Mezitím se jich zbavíte:-) Stačí vysvětlení?
"tento obsah musel být skryt" ještě nikomu z nás, co jsme ho použili a stále preventivně používáme, žádnou újmu na zdraví nepřinesl, to by tu už někdo jistě napsal. Takže klid, ale prosím Tě - NEPIJ HO:-)
Trošku humoru neuškodí, že?:-)NEPLAČ v biji je to k ničemu. Musíš se zaseknout a tvrdě s rozvahou BOJOVAT! Pak se budeš smát.
Postel s matrací je dobrá, budeš moci stříkat i pod matracemi, i když opravdu stačí jen všechny škvíry (mezi těmi matracemi) a kolem dokola postelí.
Jinak prosím Tě - o každodenní důležité rady si piš na můj mail:
VandaPekova1@seznam.cz
.
Sem tak často nechodím, ale na mailík se několikrát denně podívam.
.
Sem můžeš psát pokroky v boji, aby i ostatní nešťastníci viděli, že vítězíme, když jsme trpěliví:-)
Hezkou klidnou, dobrou noc:-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 7.8.2009 v 12:40 [213.220.217.44]

nešťastnáPOZOR PRO VŠECHNY!!!!!!
=======================
Včera jsem tu požádala, zda někdo neví o nějakém dobrém přípravku k postřikům (mimo "tento obsah musel být skryt") a jakýsi anonym "XX" doporučil - "tento obsah musel být skryt".
-------------------------
ZAPOMEŇTE na něj!!!!! Je velmi AGRESIVNÍ na pokožku, moje kamarádka si s ním popálila kůži, když jím dělala postřik!!!
Nechala jí ho trochu FIRMA, která s ním u ní dělala deratizaci!!! No nazdar!!!
Jinak je stejně k prodeji pouze firmám, to jsem si opravdu oddechla, že si ho soukromá osoba nemůže koupit-ufff.
.
Tak zatím stále platí jako NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ přípravek
"tento obsah musel být skryt"!!!!

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 7.8.2009 v 23:21 [78.102.138.117]

Pro: nešťastná,

uf,ahojky Vandi,tak jevečer a já lehám dobitá jak kůň,prala sem další pračky,je pravda že ty oni při 40C stupních hynou? tak já místo praní celé pračky,to namočila v dost horké vodě,taková nám tu teče,myslíš že to stačí?mám všechny skříně u postelí i s věcmi víš? a musím i zásuvky? lednici ale nemohu, toby totu vypadalo,ojoj.
Tak dnes mám jen 2 otázečky vidíš. Už mi je kapku líp, zatím ty 2 noci co stříkám ani 1 kousanec. Ale to asi po 14 dnech bude vylízat,že? Jako budou mít už hlad,tak doufám že přelezou přez roztok a nezačnou se už někde bokem množit,vysříkala sem totálně vše.
Tak aspoň dobrou zprávičku, že sem nebyla poštípaná,no.
A zůstanu pořád raději u toho "tento obsah musel být skryt",mamka si ho raději taky kupuje,dostala bobek ztrach,ona totiž ví že vše vždy drhnu a uklízím,a byla z toho PIF,že se mi to obevilo.
Ale toto může potkat uplně každého ,už to ví,tak má strach,aby se ji to taky nepřihodilo.
Tak už víme co to je NO.¨
Já totiž pořá myslela že mám alergii na bodavý HMYZ, ale houbelec! Byli to štěnice. A to mi začalo už v květnu to kousání, ale neveděla sem vubec co to je.I na injekce sem chodila k doktorce, FUj FUJ.
NO a už vííím. Tak jestli me někdy něco kousne,tak to budem celá rodina už v pohotovosti,víme o co jde.
No,jen aby to neměl někdo ze sousedů!!!To by byl knec.Tak se jen modlím at to jsem jen já kdo to měl,jinak by to začalo nanovo.Tak myslíš že to stačí v horké vodě z vodovodu namočit na 10min? A pak v pračče jen vyždímat?A zásuvky taky raději,že?Snad dobře vypnu pojistky.
PS: už ať je měsíc pryč a mě nic nekousne a k nikomu to nevleze,to už bude veseleji snad,DOBROU NOC

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 7.8.2009 v 23:44 [78.102.138.117]

pro nešťastná,

Ahojky vandi ještě sem se vrátila,plosím,nevíš co to je ta dýmovnice a její název? Nebo neví někdo kde to sehnat?Někdo to tu někde psal i název,ale neím zda to koupit. Já bych to zkusila i s tím, jako vydýmit, myslíš že by to lidi v paneláku poznali že mám dýmovnici,jako kdybych použila ji.Může se to? No to se zas budou vyptávat,jestli něco ucítí.
Jinak sem si i přečetla jak prý ti psal nějaký deratizér.To je fakt hrozné!!!
To je něco jako by doktor byl rád že jsme nemocní a má za to body. HRUZA!!!
Tak si z toho nic nedělej,fakt. Jsme ti moc vděčná za rady Vandi,pápá

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 8.8.2009 v 11:24 [213.220.217.44]

nešťastnáPro: poštípanáMOC
-----------------
U mě deratizační firma použila dýmovnici "tento obsah musel být skryt", ale nějak se mi nedaří na netu najít prodejce. Vyrábí se v Paříži. Popros někoho, kdo je šikovnější.
Ale dýmovnice zahubí také pouze DOSPĚLCE - ty v hnízdech budou stejně postupně vylézat a bariérový postřik dýmovnici zcela NAHRADÍ.
Jinak pokud uzavřete v bytě všechna okna, dveře atd. nemělo by to sousedům vadit, u nás v paneláku si toho nikdo ani nevšiml.
Ale opravdu není nezbytná, staří, když budeš 14 dní každý den dělat bariérový postřik "tento obsah musel být skryt" v blízkosti postelí. Ze stěn u postelí preventivně sundej veškeré obrazy, poličky atd., postříkej je a uskladni je třeba na balkon.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 8.8.2009 v 14:00 [213.220.217.44]

nešťastnáPro: poštípanáMOC
-------------------------
Nevšimla jsem si, že tu máš ještě jeden příspěvek.
.
Prosím Tě, kde jsi vzala, že stačí prát ve 40 stupních?!
Musíš prát v 60ti!!!!!!
A snad by namočit šlo.
DALŠÍ:
======
Jak jsi přišla na to, že vylézají po 14 dnech?! Kdes to četla?
Každá se musí napít vždy do 3 DNŮ!!!!!
---
Proto se musí dělat ty bariérové postřiky.
Nevylézají všechny najednou, ale postupně - rozumíš?
Nejsou všechny stejně staré. Nelíhnou se v hnízdě všechny najednou, ale postupně tak, jak byla kladen vajíčka.
---
Pěkně jsi to zešmodrchala děvče:-)
--
No doporučuji nelámat si už hlavu a teď už (jen) 13 dní dělat každý večer bariérové postřiky tak, jak jsem Ti to už vypsala.
--
Jinak jsem ráda, že nejste kousnuti:-) Takže trpělivost a trpělivost a večer si brát prášky na spaní, nebo se Ti bude psychika ještě víc zhoršovat, když si pořádně neodpočineš:-)
--
Držím pěsti!!!

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 8.8.2009 v 22:09 [78.102.138.117]

pro nešťastná:
ahojky,tak jsem tu zas s informacemi,tak v noci něco mě kouslo,ale asi to byl komár:-), je mi kapku líp když vím jak bojovat,ale já vím že to bude trvat dlouho a musím mít trpělivost.
Já našla na internetu ten "tento obsah musel být skryt",ale odlikla sem to.Jestli ho najdu znova mám ti napsat firmu,která ho dodává?
Tak vím aspoŃ kde sehnat dýmovnici "tento obsah musel být skryt"- dýmové tablety- ale nevím jestli to smrdí,to by už asi sousedi poznali že,ojoj:-).
Ale jak píšeš je to asi zbytečné,že, ty dýmovnice,protože to zabije jen ty živé.
Vandi a když tu sou ty živé tak nebudou se schovávat třeba 3 měsíce? Měli by mě cítit všechny-jako návnadu,že?A v noci vylézt se nabaštit a pak narazí na postřik. To jen asi vyčkávají v prázdných bytech i 1rok a pak vylezou-jako dospěci,jak se někdo nastěhuje. Pochopila sem to dobře?
A vzala sem si prášek, dithiaden,nic zatím na spaní nemám,ale zabral.Spala sem jak špalek po 3 dnech konečně,a to dokonce 11hodit,to čučím:-)
Jen doufám že už ti budu moci jen psát,že je to o.k. a šípance nemám:-(
Tak letím postříkat okraje postelí- zavčasu.Páá

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 8.8.2009 v 22:19 [78.102.138.117]

pro nešťastná:
jsem tu opět,ještě něco jsem našla:
1.:"tento obsah musel být skryt" pro odchyt švábovitých
Lepová past na odchyt švábovitého hmyzu s feromonovou návnadou. Cena s DPH Cena bez DPH
228,- Kč 192,- Kč
2.: "tento obsah musel být skryt"
Lepová past pro odchyt nebo monitoring švábovitých s atraktivní návnadou Cena s DPH Cena bez DPH
20,- Kč 17,- Kč
Třeba bych zjistila jestli tu něco v noci lezlo.Já totiž zatím žádnou nevypídila baterkou, máme docela malý byteček a po celém je koberec,tak to se šíleně blbě hledá.:-)
Co si o tom myslíš?Páá

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 8.8.2009 v 23:25 [213.220.217.44]

nešťastnápro: poštípanáMOC
-----------------
Já vás všechny fakt nechápu, proč je pořád hledáte?
Já je nehledala. Prostě jsem dělala postřiky, zastýlala, odestýlala, pouze jsem zvedala matrace a jukla pod ně, luxovala, běžně uklízela a když jsem nějakou mrtvou uviděla, tak jsem jí prostě vyhodila. I když pravda mě také napadlo nalepit okolo postele lepicí pásku, ale postel byla pružná a nedrželo to, tak jsem to vzdala. Je fakt, že jsem jich doma asi moc neměla, mrtvých jsem sebrala kolem 12ti kousků. A dál nic. Jestli nějaké skončili v luxu, to fakt nevím, protože jsem pytlíky neprohlížela. Vyluxovala jsem a šup s tím do popelnice. Žádné prohrabování odpadků:-)
Jestli ale budeš klidnější, když si byt polepíš lepicími páskami, klidně to udělej. Být psychicky v pohodě je velmi důležité. Držím pěsti a opět rada - trpělivost :-) Páááá

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 9.8.2009 v 21:46 [78.102.138.117]

pro nešťastná,

tak mě v noci asi kousla další, mám na prstu flek a svědí mě to šíleně:-( - jen doufám že po kousnutí chcípla!!!
Stačí Vandi jen postříkat?Nebo to musí být dost mokre,aby to nějak vcucla.
Tak dnes Vandi budu stříkat okolo postele a okraj postele už 4.den.
Takže podle tvého harmonogramu mám vše preventivně až ten 7. den,že? Bude to stačit? A pak 14. den,že?
Mužu psát tady,nebo mám na mejlíčka.
pápá jdu si pustit v telce něco veselého...páá

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 10.8.2009 v 07:36 [82.142.83.89]

pro poštípanáMOC: ahoj, tak nevím zda jsi pořádně četla všechny příspěvky, které zde jsou. Už i Vanda Nešťastná Ti několikrát řekla, aby sis vše pořádně přečetla. Ptáš se pořád na to samé. A myslím, že Tvoje příspěvky zde ztrácí smysl. Jinak já sama jsem nohy postelí a obvody postelí polepila oboustrannou lepenkou, aby musely ty mrchy přes to přelézt a aby se přilepily. Nic se nechytlo. Taky jsem měla v bytě puštěnou bombičku s plynem. Není vůbec cítit, musí být vše utěsněné a do místnosti se nesmí minimálně 6 hodin. Podle mě to ale napomohlo. Skutečně pomůže jen důsledný postřik postelí a okolí, tak jak to zde již Vanda Nešťastná tisíckrát opakovala (Vandi tleskám Ti za trpělivost). Ještě rada pro Tebe: přečti si vše od prvního příspěvku a uvidíš, že vše je zde již popsáno. Ahoj a hodně úspěchů v hubení.

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 10.8.2009 v 11:32 | jablicko1976@seznam.cz [89.102.215.127]

Nevím,ale proč se do MOC POŠTÍPANÉ tolik navážíte?Jsou lidi,kteří zazmatkují,něco si přečtou špatně,něco pochopí špatně atd.Taky mi chvíli trvalo,než jsem se do toho dostala!Toto je momentálně jediná stále funkční diskuze,ale poslední příspěvky se mi moc nelíbí,holky.Chápu,že to je těžké,ale každý jsme jiný,takže když přejete druhým hodně trpělivosti,tak jí taky projevte.Vando-neštˇastná,ruku na srdce,každý je hledá a snaží se je najít.Také jsem je hledala,doufala jsem,že když je najdu,tak se jich rychleji zbavím.Je to přirozené je hledat.Zkuste zase být takové jako na začátku.Děkuji za všechny

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.8.2009 v 14:23 [213.220.217.44]

nešťastnáPRO poštípanáMOC
========================
Pokud máš jen jeden kousanec, tak už máš první krůček k úspěchu:-) Znamená to, že už byla přiotrávená, protože jinak by si kousla 3x - říkají tomu - snídaně+oběd+večeře.
Nerozumím těm Tvým 7mi dnům.
BUDEŠ teď dělat POSTŘIK - bariérový- max. ODBEN!!!!! Jasnačka?
.
AŽ NEBUDEŠ min. 7 dní KOUSNUTÁ - TEPRVE POTOM PRODLOUŽÍME PŘESTÁVKY MEZI POSTŘIKY.
.
Štěnice prostě nehledej, je to nesmysl. Luxuj si denně, i za nábytkem, který odšoupneš, ale nemusíš ty mrtvé hledat - živé stejně nenajdeš, ty jsou dobře schované :-)
.
Když nějakou při úklidu najdeš, můžeš se tedy mrknout na barvu. Dokud budou tmavě hnědé, stále jsou to ty první, až budou mít světlejší barvu, teprve tehdy budeme vědět, že jsou to už nově se rodící a pak už bude mnohem veseleji.
.
¨Tak zase hodně trpělivosti, bariérový postřik - zatím denně a držím pěsti - neboj, všichni jsme vyhráli - vyhraješ také :-)
.
Pro VANDA2 : děkuji Ti za potlesk pro trpělivost, ale mám jí dost, právě proto, že vím moc dobře, co jsme vytrpěly a dnes víme.:-) Krásný a pohodový den:-)
.
Pro NIKOLA- vím proč jí píši tak, jak jí píši, nemusím mít obavu, že jí nějak ubližuji:-)
-----------------------------------------------------------
Tak a pro všechny BOJOVNÍKY - nebojte se a trpělivě ty mrchy likvidujte - stejně mě tak napadlo, že bychom někdy mohli uspořádat seznamovací srazík a pořádně oslavit naše VÍTEZSTVÍ - CO VY NA TO?
AHOJ všichni - Vanda :-)

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 10.8.2009 v 20:01 [89.102.215.127]

Vandi,to by bylo fajn.Stejně koukám,jak je tady krásně živo,ikdyž za takových okolností.Ale s tebou to zvládnou všichni!pa

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.8.2009 v 23:46 [213.220.217.44]

nešťastnáPro: Vladˇka
==================
To je moc dobře, že je živo - jsme přeci bojovnice, nedaly jsme se a rádi pomlžeme:-)
.
Proč by to teď měli budoucí nešťasstníčci zvládat jenom se mnou?
.
Řady vítězů se již rozrostli! Vždyť už jsme tu min. tři VÍTĚZOVÉ!!!!!!
¨.
Tak mi určitě pomůžete, že ano? :-)
---------------------------------------------------------
LIDIČKY NEBOJTE SE BOJE S TĚMI MRCHAMI - MY VÁM POMŮŽEME A TAKÉ VYHRAJETE - :-)

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 08:11 [82.142.83.89]

Ahoj všichni,
Vando Nešťastná máš skvělý nápad se sejít. Myslím, že když poklábosíme přímo je to lepší než vše vypisovat. Tady píšeme zkráceně, protože všechny trable vypisovat nejdou. A ještě dotaz, má taky někdo jako já ještě po těch kousancích fleky? Od května jsem se nezbavila některých fleků po štípancích (Jsou to takové hnědé skvrny, ale asi je to tím, že jsem některé pěkně rozdrápala). Včera jsem opět dělala preventivní postiřk a tak jsem na Vás, na všechny tady vzpomínala.
Mějte se krásně a bojujte pa pa vanda2

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 08:57 [78.102.138.117]

pro nešťastná:

ahojíky Vandi,tak jsem tu opět,děkuji za trpělivost,už to kapku chápu,jasně :-), tak hlásím něco veselého Vandičko, v noci mě nic nehryzlo, tak snad jsou už mým postřikem v OFENZÍVĚ:-).No jo, jak já bojím bojím,tak mám plno otázek, že se mi stane že i něco napíšu 2x, ale myslím si že to je někdy ve stresu normální,že Vandi.
Malý už spal v nové postýlce a já si teď lehám v jeho jako návnada.
Ale z pocitu klidu raději bariéru zatím dělám denně, zblajzla sem tableťuchu na spaní, poněvadž se mi o nich předtím zdálo:-),měj se moc krásně, pá zatím

Pro Nikola:
jééé,ahoj Niky, děkuji za podporu a vlídné slovíčko, neboj držím se a trpělivě a poctivě bojuji, jsem ráda že tu je víc lidí na společný problém a to vypudit ty škaredé kousáče!!
člověku se pak lépe bojuje... ,měj se krásně,pá

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 09:12 [213.220.217.44]

nešťastnáPro Vanda2
==============
Ahojky Vandi, co se týká fleků, také mi jeden velký zůstal, na stehně a pár maličkých na hřbetu ruky, která si hodně vytrpěla.:-( Myslím, že se jich jen tak nezbavíme a u¨¨bude to asi "památka" na ty hrůzné dny a noci. Pokud je máš na viditelném a vadí Ti, zkus si vyškvařit sádlo a potírej je s ním. Je to vynikající prostředek na likvidaci fleků po spáleninách. Možná, že to pokožka tak cítí, jako spáleninu.
.
¨Mimochodem, když už tady dávám rady , tak na spáleninu z jakéhokoli zdroje (přímý, pára atd.), potřete okamžitě spálené místo obyčejnou, plnotučnou hořčicí a nechte působit zhruba 3 hoďky. Po umytí nebude na kůži ani sebemenší známka popálení:-)
.
¨No a stím srazíkem to musíme nějak vydumat. Záleží na tom, kde každá bydlíme akde by srazík byl možný a neljepší :-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 09:26 [213.220.217.44]

nešťastnáPro: poštípanáMOC
========================
Ahojky ty naše "poštípanko", cítím v Tvém příspěvku zrnko humoru a mám z toho velkou radost:-)
Promiň, musela jsem na Tebe trošku "přitvrdit", protože ze zoufalství to člověku moc nemyslí a nejhorší je zoufalého člověka litovat, je ještě víc zoufalejší a to věci nepomůže. Zvlášť v takové prekérní situaci, kdy jsme všichni na zhroucení. Ano viděla jsem, že jsi ve velikém stresu.
Vidím, že to "zabralo" a vzala jsi rozum do hrsti a jedeš jako "fretka" a tak to má být!!!:-)
Koukám, že si hrdinně leháš do podeřelé postýlky jako návnada - tak to jsi fakt už nad věcí a v pohodě ty bestie DOSTANEŠ! Také jsem dělala návnadu a je to děs, co?
Ten bariérový postřik jsme dělaly všichni denně, už jen pro ten ukliňující pocit je to fajn.:-)
Práškami na spaní jsme se s holkama ládovaly také, nedalo se strachy a panikou usnout a neboj, za 14 dní, déle je asi nebudeš muset brát, si návyk nevypěstuješ:-)
Tak děvče odvážné - pěkně mazaně na ty bestie a nedej se! Teď už vidím, že jsi silná, tak mám z Tebe radost. Držím pěsti a přeji další pohodovou noc. :-)))
Páčko

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 11:19 [89.102.215.127]

Vandi,právě to se mi líbí,většina lidí totiž píše jen,když má problém,ale jak ho vyřeší,tak už je to nezajímá.Proto jsem moc ráda,že je to tady stále takto.Jednou jsem se dívala i na jiné debaty a nic,mrtvo.Vítězové jsme tu všichni,jen někteří prostě zapoměli dát vědět.Jedna z tvých začátečnic taky vyhrála,ale bobek holka,je na tom psychicky stále špatně.Taky hledá a hledá,za kdejakým kousnutím vidí štěnice.Takže vyhrála nad štěnicemi,ale nad psychikou prohrála.Smutné že?No,ale tedˇ tady budou i hodně pozitivní zprávičky,tak to je moc dobře,ráda si to tady čtu.pa a všem moc SÍLY A ÚSPĚCHŮ,HURÁÁÁ K VÍTĚZSTVÍ!!!!!

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 13:54 | jablicko1976@seznam.cz [89.102.215.127]

Ahojky Vando-neštˇastná,neříkám,že jsi to myslela špatně,ale já se svou povahou(jsem strašně lítostivý člověk)bych se po takové spršce trápila a asi bych měla obavu sem ještě vůbec napsat,natož tak se na něco zeptat.Moc poštípaná za to nemůže,prostě napíše to co cítí,aniž by se dívala jestli to je či není správně.Kolikrát já to tady celé četla znovu a znovu,než jsem to pochopila.A dneska se mi líbí,že jsi jí pochválila,mám z toho radost a děkuji za ni!Ty jsi tady naše sluníčko,tak svitˇ bez mráčků,děkuji.Pa a pěkný den všem

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 13:57 | jablicko1976@seznam.cz [89.102.215.127]

Pro Moc poštípaná:neboj,vše se zvládne a bude zase fajn,tak jako dřív.Jsi šikulka a jen tak dál!!!!!!

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 23:34 [213.220.217.44]

nešťastnáPro VLAĎKA
===================
Co to píšeš? Kdo je na tom psychicky špatně?:-(
To by měla přijít sem mezi nás, sama to v sobě dusit není dobře, je lepší se ze stresu vypovídat. Řekni jí to, prosím a jestli se stydí, dej jí na mě mailík, ano? Ať se nestydí napsat co jí trápí. Vím co je psychicky se složit - byla jsem 2 roky na antidepresivách kvůli mobingu (psychický teror nadřízenou na pracovisšti). Klidně ať mi napíše, budu jí moci jistě poradit, když jsem s tím bojovala také a jak jinak - ZVÍTĚZILA! Ale je to rovněž dlouhodobější boj a po "zklidnění" se už člověk musí hlídat, být na sebe opatrný atd.
¨Pápá dobrou :-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.8.2009 v 23:41 [213.220.217.44]

nešťastnáPro NIKOLA
=================
Äle to víš, že vím, jak jsi to myslela, jenže upřímě - MocPoštípaná mě normálně svým chaotickým projevem vyděsila!
Jasná panika a to pro náš boj není dobře. Tak Ty bys sem už nešla? Tomu sama nevěř, ta zoufalost a beznaděj by Ti nedala. No tak bys mě napsala, proč jsem na Tebe zlá a já bych Ti to vysvětlila:-) Nejsem zlá a jsem taky hodně lítostivá:-)
PLákly bychom si obě a já bych se Ti omluvila, že jsem to tak nemyslela. :-) Páčko a krásnou a klidnou dobrou noc Tobě i všem našim spolubojovníkům. :-))))))))

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 06:51 [82.142.83.89]

Ahojky Vando Nešťastná,
díky moc za radu na mazání štípanců. Je pravda, že sádlo používám na kdeco, ale tohle by mě nenapadlo. Hned to vyzkouším. A s tou hořčicí to je teda něco. To jsem ještě neslyšela, ale určitě to vyzkouším. Díky, díky!!!

Holky, ale řeším další problém. Mám starou maminku na léto na chalupě a převezla jsem jí tam z našeho pražského bytu její matrace. V Praze v pokoji štěnice neměla, ty jsem stačila zlikvidovat než se k ní něco dostalo, ale teď je již tak strašně poštípaná, že se fakt bojím jestli tam nějaká ta mrcha přeci jen nebyla. Utěšuji se, že jsou to mravenci, protože jsem jí je v posteli našla, ty zrzavé potvory, ale teď už nemůžeme nic najít a štípance jsou pořád a víc a víc. Tak už zase začínám hrůzou blbnout, jestli tam fakt nejsou ty potvory. Pořád na to myslím a když si představím ten boj znovu tak je mi fakt nanic. Prohlížím jí štípance a musím říct, že jsou dost stejné jako ty po štěnicích, ale dřív se ztrácí. Pro jistotu tam na víkend odvezu "tento obsah musel být skryt" a vše vystříkám. Tak mi držte palce aby to byli jen ti mravenci. To už by mě kleplo.
Tak pa pa mějte se krásně Vanda2

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 09:31 [213.220.217.44]

nešťastnáPRO vanda2
===============
Jejda děvče, co Tě to napadlo? :-( No už se stalo. Pravděpodobně to štěnice budou :-( Ale i kdyby ne, budete muset zahájit obvyklý postup likvidace bariérovými postřiky. To by maminka zvládnout mohla ne? Takže jak, to už víš a také víš, že to není zase tak težké. Prostě si bude obstříkávat každý večer postýlku a přilehlý nábytek. Ukaž jí jak. Je celkem fuk, co jí kouše, kouše to a tak se to musí vyhubit.
Takže děvčata do boje a klid, víš sama moc dobře, že se problém dá vyřešit. Hodně štěstí, držím pěsti! :-)

pošípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 09:35 [78.102.138.117]

ahoj holky,

ted píšu pro všechny, jsem ráda,že nešťastná je taková jaká je fakt a nechci, aby se tu něco řešilo, jen štěnice!!
Kdyby Vanda 2 nenapsala, že si mám přečíst to dřív,tak je klid a nikdo nerýpe!
Nikolka by se mě pak nezastávala, no atd... a dookola...
A jsem ráda že nešťastná mi píše tak jak píše, fakt...
Stručně, přesně, výstižně, tak to má být.
A je pravda že se někdo na něco zeptá i 2x, to je normální.
Takže řešíme jen štěnice, O.K., to je ten problém tu.
takových jako já si myslím tu ještě bude...
Taky sem si pečetla o pánovi co dával pod nohy postelí lavorky,aby se na něj nedostaly,tak sem se smála,tak i legrace :-), ale stjně to nepomůže.. musí přelézt pře roztok a cucnout si, stejně by určitě huply k nám ze stropu.
Tak na štěnice!!!Šup do boje.
A taky jestli náhodou se mě někdo zeptá tak poradím i kdyby to mělo být i 3x na to samé, to je normálka...
tak BOJUJME a bojujme a bojujme pápá

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 09:36 [213.220.217.44]

nešťastnáUPOZORNĚNÍ!!!!
Rozpis postřiků v úvodu této diskuze je neúplný!!!!
Chybí tam kolikrát v ty konkrétní pauzy dělat postřik!!!
===========================================================
Takže doplnění :
.
¨Ještě k tomu postupu: píši o bariérovém postřiku krajích postelí a věcí, podlahy ap. její blízkosti.

po 1 dni 3x - klidně můžete i 7x -pro klid duše
po 2 dnech 3x rovněž i 7x
po 4 dnech 3x
po 7 dnech 2x
po 10 dnech 2x
po 14 dnech 2x
po 21 dnech 2x
za 1 měsíc 2x
za 2 měsíce 1x
za 3 měsíce 1x
za půl roku 2x "a zase...."

Tím byste měli zlikvidovat i postupně se líhnuvší se larvy. Jinak proč tak precizní a dlouhodobý postup postřiku? Raději více, než méně, to si dobře zapamatujte! Štěnice údajně nemusí ssát i rok!!!!
-----------------------------------------------------------

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 12:03 [82.142.83.89]

pro nešťastná Vanda,
holka já pořád doufám, že to budou mravenci, no uvidíme.
Dám Ti vědět, ale teď už Ti budu psát pouze na Tvůj e-mail. Zjistila jsem, že tady ty příspěvky zacházejí jiným směrem než proč jsi je zavedla. Tak brzy na mejlíku jo?

Pro poštípanáMOC:
děvče je mi tě fakt líto!

Vanda2

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 14:27 [213.220.217.44]

nešťastnáPro VANDA2 - tak jo, mailík nový mám VandaPekova1@seznam.cz
Zatím ahoj Tobě i ostatním - :-)

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 15:40 [78.102.138.117]

ahojte všichni,
to nic Vandi 2,to se zvládne, i když sem opět byla kousnutá,jen doufám že se nasály a pak zemřely,ale to nepoznám.
I když Vanda nešťastná psala že mají snídaně+oběd+večeře, tak snad i po těch 5- ti kousancích pojde,ale to se neví,nemám tolik zkušeností ještě no.
Jen bych se chtěla zeptat jestli to jde na domácí mazlíčky, nebo spíš morčátka, ale taky se asi musí obstříkávat domeček že?
Dědeček nám ted objednává další várky "tento obsah musel být skryt",tak už ať to přijde,uf! Poněvadž mi docházejí zásobičky.
mějte se zatím pápá

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 15:54 [213.220.217.44]

nešťastnáPro poštípanáMOC
¨===================
Ty máš na dnešek 5 kousanců?! :-(
Tak to není od jedné štěnice, to jich na Tobě muselo být víc.
Jedna víckrát, jak 3x nekousne. Ale musíš holt vytrvat a trpělivě dále dělat postřik okolí pelíšků, všech škvírek okolo postýlek a mezi matracemi. Jestli musely na Tebe přelézt přes postřik, tak už jsou teď nožkama vzhůru. Alespoň něvo pozitivního, viď?
Vydrž děvče - nedej se otrávit, ano? :-)

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 16:54 | jablicko1976@seznam.cz [89.102.238.139]

Ahojky všem,tak jak to tak vidím,tak jsem vám to tady asi pěkně nabourala,takže se VŠEM MOC OMLOUVÁM a raději už sem psát nebudu,atˇ to tu nenarušuji.Zůstanu jen u čtení.Mějte se všichni jak nejlépe to jde a všem moc a moc štěstíčka v boji!

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.8.2009 v 17:09 [213.220.217.44]

nešťastnáPro NIKOLA
================
Prosím Tě neurážej se, nikdo se na Tebe nezlobí, jasné?:-) Napsala jsi, co jsi cítila a od toho je to diskuze, aby se tu diskutovalo:-)
Čím nás bude víc pro další nešťastníky, tím lépe.
Budeme se učit jeden od druhého a pomáhat jiným a tak to má být:-)
Hezký den, jdu do pizzerie na Piňakoládku s kamarádkami a možná si dám i něco ne zub:-)
Pápá

Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 13.8.2009 v 11:41 | jablicko1976@seznam.cz [89.102.90.49]

Ale ne,já se neurazila,nemám na co.Jen jsem to tady nechtěla ani rozhádat nebo rozrýpat,víš.Jelikož sama nejsem u úplného konce,tak sem nakukuju často,ale asi jsem psát neměla nic.Nechtěla jsem nikomu ublížit nebo tak.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 13.8.2009 v 17:34 [213.220.217.44]

nešťastnáNic nerozhádávaš, jen jsou někteří více přecitlivělí, sama víš, jak na tom je člověk v prvních fázích - panika děs a hrůza. :-)

neš Nám poslal(a) zprávu dne 18.8.2009 v 00:05 [213.220.217.44]

Tak koukám, že je ticho po pěšině - to by mohlo znamenat, že tu žádný trpící není - to jsem ráda:-)
.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 12:51 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Také jsme chytili štěnice, a také jsem řešili jak se jich zbavit. Početla jsem si na tomto fóru o přípravku "tento obsah musel být skryt" a našla si návod od něj. Když jsem tam viděla větičky typu: "přípravek pro profesionální použití", "působí ve velmi krátké době a má dlouhou reziduální účinnost (v závislosti na ošetřovaném povrchu a použité koncentraci) 3 i více měsíců, "proti štěnicím aplikujte suspenzi do konstrukcí postelí, nábytku, za obrazy apod.","při práci s přípravkem používejte respirátor, nitrilové rukavice (min. tloušťka 0,40 mm), ochranný oděv (typ 6), ochranné brýle (ČSN EN 166) a gumové boty, tak jsem si řekla NE!!!! Zbavit se štěnic za cenu ohrožení zdraví svých dětí a členů rodiny nechci. Jestli to někdo na základě rad typu "stříkejte všechno a stále dokola" od někoho kdo nepobral moc rozumu a říká "stříkejte, já to přežil a zbavil jsem se štěnic, nic se vám nestane, ja to taky tak dělal a jsem tady", je podle mně nerozumné hazardérství, možná hraničící s trestným činem. Vím že se kdysi také psalo o neškodnosti DDT a dodnes se najde v našich tucích, ptačí dravci kvůli němu doteď nemohou vysedět svá vejce a je to nervový jed škodící i lidem. O účinných látkách ze skupiny kterou obsahuje ten "tento obsah musel být skryt" se už před lety objevily studie prokazující že narušují lidskou imunitu. To se dá na dohledat internetu, proto nám připadalo že platit vlastním zdravím je cena příliš vysoká a také proto jsme se rozhodli na štěnice zavolat firmu. Udělali to před třemi měsíci a jednou to kvůli nově nalíhnutým preventivně opakovali po 14- dnech a od té doby je klid. Letos jsme k moři nejeli, dovolená byla v Česku. Moc štěstí všem poštípaným a nešťastným a také špetku zdravého rozumu jim přeji! Daniela

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 13:50 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Také jsme chytili štěnice, a také jsem řešili jak se jich zbavit. Početla jsem si na tomto fóru o přípravku "tento obsah musel být skryt" a našla si návod od něj. Když jsem tam viděla větičky typu: "přípravek pro profesionální použití", "působí ve velmi krátké době a má dlouhou reziduální účinnost (v závislosti na ošetřovaném povrchu a použité koncentraci) 3 i více měsíců, "proti štěnicím aplikujte suspenzi do konstrukcí postelí, nábytku, za obrazy apod.","při práci s přípravkem používejte respirátor, nitrilové rukavice (min. tloušťka 0,40 mm), ochranný oděv (typ 6), ochranné brýle (ČSN EN 166) a gumové boty, tak jsem si řekla NE!!!! Zbavit se štěnic za cenu ohrožení zdraví svých dětí a členů rodiny nechci. Jestli to někdo na základě rad typu "stříkejte všechno a stále dokola" od někoho kdo nepobral moc rozumu a říká "stříkejte, já to přežil a zbavil jsem se štěnic, nic se vám nestane, ja to taky tak dělal a jsem tady", je podle mně nerozumné hazardérství, možná hraničící s trestným činem. Vím že se kdysi také psalo o neškodnosti DDT a dodnes se najde v našich tucích, ptačí dravci kvůli němu doteď nemohou vysedět svá vejce a je to nervový jed škodící i lidem. O účinných látkách ze skupiny kterou obsahuje ten "tento obsah musel být skryt" se už před lety objevily studie prokazující že narušují lidskou imunitu. To se dá na dohledat internetu, proto nám připadalo že platit vlastním zdravím je cena příliš vysoká a také proto jsme se rozhodli na štěnice zavolat firmu. Udělali to před třemi měsíci a jednou to kvůli nově nalíhnutým preventivně opakovali po 14- dnech a od té doby je klid. Letos jsme k moři nejeli, dovolená byla v Česku. Moc štěstí všem poštípaným a nešťastným a také špetku zdravého rozumu jim přeji! Daniela

Silvie Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 14:29 [82.142.83.89]

Ahoj zatím jsem si tu jen četla, ale už musím reagovat.

Hele Danielo a čím si myslíš, že ti to ta firma vystříkala? Oni také používají mimo jiné "tento obsah musel být skryt". Svým příspěvkem jsi nikomu ani nepomohla ani neporadila jen kritizuješ. Tady si všichni radí aby se těch potvor zbavili a na základě zkušeností se to daří. Víš co ti přeji? Aby se ti ty mrchy vrátily a nemohla ses jich zbavit. Potom ráda sáhneš pro "tento obsah musel být skryt" a budeš taky denně stříkat, ty chytrá!!

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 14:58 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Nevím čím jsem si ty urážky vysloužila, myslela jsem že to je rubrika sloužící k výměně zkušeností. Nikoho jsem nekritizovala, jen jsem shrnula argumenty které nás vedly k objednání odborné firmy a uvážlivému používání těch jedů. Ten "tento obsah musel být skryt" u nás ta firma nepoužívala, ale je pravda, že to asi bylo něco podobného. Používali ten přípravek vcelku uvážlivě, byla jsem celou dobu u toho a rozhodně nestříkali nic co by bylo v kontaktu s lidskou pokožkou, tedy lůžkoviny ap. Co vidím jako podstatný rozdíl oproti těm radám které tady kdekdo píše, je ta skutečnost, že ten postřik provedli jen dvakrát. Tady se píše v podstatě čím častěji tím lépe, a o nějakých rizicích a správném způsobu používání ani zmínka. Ale zdraví máme pouze jedno a zdraví mých dětí je pro víc než cokoli jiného. Také jsem popsala pouze vlastní zkušenost a počkala víc než tři měsíce na výsledek. Opravdu nevím co jsem tedy udělala špatně, mohla by jsi mi to milá Silvie napsat? Já ti ty štěnice opravdu nepřeji. Děkuji. Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 21:44 [213.220.217.44]

nešťastnáPro Daniela
==================
Milá "Danielo", či kdo jsi. Za koho pak kopeš? Za jakou deratizérskou firmu? :-) Nebo jsi majitel deratizérské firmy? Všechno, cos tady napsal/a, tomu stoprocentně dosvědčuje.:-)
.
ŽÁDNÁ DERATIZÉRSKÁ FIRMA NEMŮŽE ZLIKVIDOVAT ŠTĚNICE V BYTĚ ZA DVOJÍ OŠETŘENÍ!!!!!ALESPOŃ TO VŠECHNY, KTERÉ JSOU SERIÓZNÍ O SOBĚ PÍŠÍ.
NAOPAK VARUJÍ PŘED OSTATNÍMI FIRMAMI,KTERÉ TOTO SLIBUJÍ:-)
.
Jinak Ty Tvé bezduché plácaninky o škodlivosti a blablabla jsou k smíchu.
.
Kdyby to bylo tak škodlivé, jak nám tady vyhrožuješ, nesměli by tyto přípravky firmy používat :-)
.
Takže "neznámý/á" ať jsi, kdo jsi, najdi si k HORROROVÉMU HUMORU jiné diskuze a neotravuj nás tady!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
MOC ZA VŠECHNY NEŠŤASTNÍKY DĚKUJI PŘEDEM A APELUJI ALESPOŇ NA MINIMUM SLUŠNOSTI, JESTLI JÍ V SOBĚ MÁŠ.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 21:52 [213.220.217.44]

nešťastnáDŮLEŽITÉ!!!!!
================
TEĎ JSEM SE POKOUŠELA POSLAT MAIL TADY NAŠÍ NOVÉ "ČLENCE" DANIELE, ALE BOHUŽEL, ADRESÁT PRÝ NENALEZEN!!!!!!!!!!!!!!
=========================================================
Abych někomu nekřivdila, zkuste někdo odepsat na JEJÍ mailovou adresu, zde uvedenou, jestli mi neblbne PC.
.
Jinak platí, co jsem napsala výše -ŽÁDNÁ DANIELA NENÍ!!!!!

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 23:13 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Opravdu je mi líto jestli jsem se někoho nějak dotkla, to jsem neměla v úmyslu. Opravdu jsem měla doma štěnice a opravdu je firma dvěma postřiky zlikvidovala. Je možné, že jsme měli trochu štěstí, ale neumím to posoudit, nemám víc zkušeností. Psala jsem tu vlastní zkušenosti a dedukce. Nerozumím tomu osočování a nezdá se mi že by mělo nějakou logiku. Kdybych byla majitelkou nějaké deratizační firmy, tak bych jistě věděla, že se ty štěnice nedají vyhubit dvěma postřiky a nedělala bych si zbytečně ostudu. Je ale fakt, že tady na tomto chatu jsou i takoví, kteří mají také takovou podobnou pozitivní zkušenost. Jsem vyznavačkou (nikoli nějakou fanatickou) pokud možno zdravého způsobu života, pracuji dlouhé roky ve zdravotnictví a když se nám štěnice v bytě objevily, tak jsem dost nad příspěvky v tomto chatu přemýšlela, sháněla informace a před rozhodnutím neřešit ten problém partyzánskou svépomocí dlouho váhala. Nechtěla jsem sem psát dříve než bude ten úspěch či neúspěch potvrzen. K těm výhradám proč nezvolit metodu jít s "kanonem na vrabce" bych ještě znovu připomněla, že ten výrobce uvádí dobu účinnosti toho přípravku na tři i více měsíců, proč si tedy myslíte že by se mělo stříkat v rytmu:
po 1 dni 3x - klidně můžete i 7x -pro klid duše "je tohle možné?"
po 2 dnech 3x rovněž i 7x
po 4 dnech 3x
po 7 dnech 2x
po 10 dnech 2x
po 14 dnech 2x
po 21 dnech 2x
za 1 měsíc 2x
za 2 měsíce 1x
za 3 měsíce 1x
za půl roku 2x
- to jsou citace vašich rad. Proč prosím? Jak jste k tomu dospěla? Doma u sporáku při pohledu ke stropu? Jaké máte vzdělání v nějakém příbuzném oboru, kde proboha berete drzost radit lidem o věcech netestovaných a v rozporu se schválenými návody a tak zbytečně ohrožovat jejich zdraví? Co víte o rozkladu těch organických účinných a pomocných látek, o jejich odpařování a následném vdechování a následných účincích na lidské zdraví? Co víte o pronikání těchto jedů pokožkou? Proč si myslíte že to ten výrobce má takhle schválené? Proč se tam píše o silných rukavicích? Vy jen tak od oka radíte vlastně mnohonásobně větší kontakt s těmito jedy. Vy jste ženská zralá na to, aby jste byla izolována v příslušném a uzavřeném psychiatrickém zařízení. Jak jsem psala, pracuji ve zdravotnictví a neumím si představit, že by lékař když se mu zdá účinek nějakého léku slabý, tak předepsal tentýž lék v rozporu se schváleným dávkováním desetkrát silnější! Jistě by ta léčba byla velmi úspěšná, ale asi by to odnesly ledviny anebo játra. Vždyť vy vlastně tady radíte něco podobného. Navíc tyhle jedy jsou vyvíjeny tak, aby nevzbuzovaly nějaký odpor zápachem a vstřebávání pokožkou je pomalé, důsledky na lidské zdraví neodhadnutelné a možné následky se projeví až z obrovským zpožděním. To je asi v kostce vše co jsem chtěla sdělit, myslím že to není nijak humorné, ale to vaše psaní hororové je. Pro mně za mně, skupte třeba všechen ten "tento obsah musel být skryt", dejte si ho do sudu k posteli, kupte si ještě šnorchl a každý den před spaním si do toho sudu vlezte a vydržte tam co nejdéle. Je potom pravděpodobné, že ty štěnice když na vás vlezou, tak rychle chcípnou. Jen to prosím neraďte na veřejném chatu a pokud pojedete ve veřejném dopravním prostředku, tak mějte na krku cedulku: Nedotýkat se, jsem napuštěna jedem. Jinak prosím méně hysterie a více argumentů! Chováte se jako dítě kterému chtějí sebrat oblíbenou hračku a vaše paranoia je zjevná.
Vaše Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 23:18 [213.220.217.44]

nešťastnáPro Daniela
=============
No tak vidím, že slušnosti jste opravdu moc nepobral/a. Ale hloupost Vám opravdu nechybí. Plácáte tu páté přes deváté.
Dejte si prosím odchod, nikdo tu na Vás není zvědavý.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 23:20 [213.220.217.44]

nešťastnáDodatek - pro Daniela - DETARIZÉR
===================================
KDYBY VŠECHNY POSTŘIKY BYLY PRO ZDRAVÍ ŠKODLIVÉ - NESMĚLI BYSTE JE POUŽÍVAT ANI VY!!!!! JE VÁM TO JIŽ JASNĚJŠÍ?

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 23:24 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Můj email daniela.b@centrum je v pořádku a funkční, může si to kdokoli kdo je schopen a ochoten věcně argumentovat vyzkoušet.Když už jsme ale došli v této diskuzi tak daleko, byl by myslím ten veřejný chat lepší, jistě ta dizkuze bude zajímat více lidí. Teď ale jdu spát, zítra mám službu. D.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 23:41 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Na vyvrácení argumentace paní Nešťastné, dovoluji si ještě zaslat pár příspěvků z tohoto fóra o likvidaci štěnic dvěma postřiky:
Jitka Nám poslal(a) zprávu dne 5.12.2008 v 00:06 [86.49.126.55]
Tak u nás byl pán na dezinsekci včera. Vystříkal velkou část ložnice, matrace, rošty. Skříně jenom zvenčí, jsem tu momentálně sama a nezvládla jsem všechno nějak odklidit. Prej je tu máme minimálně měsíc, dva. Bylo jich hodně. Chodbičku a obejvák postříkal jenom na zemi kolem zdi. postřik působí měsíc, včera jsem tu spát nemohla. Postřik nemusim otírat, matrace si povlíct, zvířata prej OK (ale radši je ještě nechávám u rodičů). Prej se to většinou povede povraždit na poprvý (zkušenosti z ukrajinskejch ubytoven, kde jsou prej štěnice všude, i ve dne lezou po zdi a tak), ale že nezaručuje, ať tomu dám měsíc a uvidim. Skoro všechno oblečení mám na balkoně a modlim se, aby začlo pořádně mrznout.
Jo a dýmovnice nám sem nedoporučil, moc malej byt, že na to ty dýmovnice nejsou stavěný (malý místnosti), ale že pokud bych chtěla, tak mi samozřejmě vyhoví.
Jinak super přístup, byl naprosto diskrétní, dokonce i zatáhnul žaluzie, aby na nás nemohli sousedi vidět. A uznávám, že pokud to nebude nutný, tak za sousedama nejdu. prostě ne, stydim se za to, i když vim, že to neni špatnou hygienou- sice tu nemáme furt pořádek, ale čisto jo. Jenže to je zakořeněnej mýtus a já nechci, aby si na nás sousedi ukazovali prstem jako na tu "špínu". I když já se tak cejtim taky, ach jo.
Mohylová Renáta Nám poslal(a) zprávu dne 5.9.2008 v 12:48 | Mohylova.rvseznam.cz [89.29.7.174]
Dobrý den,
ráda bych chtěla vědet v jakých intervalech se postřik proti štěnicím provádí.
U domě mého otce se vyskytly a jelikož byl v nemocnici a stále je, pravděpodobně postřik neprováděli. Deratizatér nám řekl, že jde o středně vyskou formu zasažení tímto hmyzem a taky nám řekl, že se tento postřik bude muset opakovat 3x po třech týdnech, podtupuje správně? nebo je něco špátně?
Děkuji za odpověď
Webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 5.9.2008 v 23:15 | ok@naoit.cz | http://nanoit.cz [85.70.4.232]
Postřik se provádí opakovaně pokud se výskit štěnic nadále opakuje. Nemůžu s jistotou tvrdit, že postup firmy je správný ani tvrdit, že je špatný. Na jednu stranu to dělá dojem pečlivosti a důkladnosti, na druhou stranu se vnucuje myšlenka na zbytečné dva zásahy, které budou samozřejmě finančně uhrazeny.
Každopádně tento postup zvyšuje šanci na celkový úspěch při hubení štěnic. Otázkou zůstává pouze to, zda je nutné postřik opakovat třikrát.
U nás doma stačil jeden postřik a během následujícího půlroku jsme neobjevili ani jednu štěnici. Byly také použity aerosolové dýmovnice, které jsou podle mě velice důležitým faktorem při hubení štěnic.

Nezapomeňte se pak podělit o zkušenosti s postupem firmy. Napište nám prosím, jak vše probíhalo a kolik to stálo.

Děkuji a přeji štěstí.
Ondra Nám poslal(a) zprávu dne 7.9.2008 v 08:26 [89.102.7.98]
V sobotní MFDnes (6.9.08) Vyšel dlouhej článek o štěnicích a boji proti nim. Doporučuju všem, co mají problémy se štěnicema si přečíst.
Je tam i důvod, proč se musí provádět opakovaná likvidace. Je to proto, že postřik zabije jen živé sinice (nemusí ani všechny), ale neublíží vajíčkům. A z těch se vylíhnou nový. Proto se musí opakovat, aby zabil i ty druhý. Ten třetí postřik je spíš jen prevence, pokud třeba nějaká přežila nebo se z vajíčka vylíhla až po postřiku.
ing.Měšťan Bohumil Nám poslal(a) zprávu dne 11.6.2009 v 09:45 | mestan.in@atlas.cz | http://www.mestaning.cz [88.103.139.148]
Štěnice jako DDD firma hubíme už několik let.V Česku se vyskytují jak "měkké"kmeny ,tak "tvrdé" kmeny štěnic.Ty tvrdé kmeny jsou zpravidla rezistentní vůči používaným přípravkům,dnes zpravidla pyretroidům.Akce musí být dobře připravena,rozebrány postele, odtaženy koberce,nábytek, prohlédnuty matrace, vyprány lůžkoviny, prohlédnuto prádlo,někdy navrhneme likvidaci čalouněných postelí, sedaček.Používáme tankmix, nikoli jen jednosložkový zásah. Jde o 1-2% roztok "tento obsah musel být skryt" formou postřiku a Aqua Py v přístroji nebulo jako studený aerosol.Tato kombinace splňuje ,že je obsažen deltametrin,piperonyl buxid a přírodní pyretrum, což je ideální sestava i na rezistentní kmeny.Kvůli vajíčkům se zásah opakuje dvakrát a dá se říct, že dva zásahy stačí, pokud je dobrá spolupráce se zákazníkem.Aerosol bývá laiky zaměňován s plynováním.
Zatímco plyn jsou molekuly účinné látky rozptýlené ve vzduch
aerosol jsou buď kapičky nebo pevné částice rozptýlené ve vzduchu.Těm prvním se říká mlha, druhým dým.Aerosol ulpí pouze na povrchu předmětů a dostane se do škvír, odkud štěnice vyžene.Neprojde však bohužel skrze koberce, neprojde do čalouněného nábytku přes molitan, atd.Přítomnost většího množství štěnic lze často poznat čichem,uvádí se bizarní druhy vůní, např.vůně malin, myšiny,
svrabu.Mě pach š

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 23:46 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

A ani se to tam všechno nevlezlo, našlo by se toho tady mnohem víc:Veronika Nám poslal(a) zprávu dne 2.6.2009 v 17:28 | veronika777@centrum.cz [62.4.97.97]

Dlouhodobě sleduji vše co se dá o hubení štěnic na internetu najít, bo manželovi rodiče bydlí v Bohumíně v paneláku, kde se poslední nejméně tři roky vyskytovali štěnice. Každá návštěva jejich bytu proto byla pro mně trauma, vždy po návratu jsem vše vytřepávala a prala a žila ve strachu že si štěnice zavleču domů. Ted to ale vypadá že je mému trápení konec. Doposud to tam mělo vždy stejný scénář, někdo z nájemníků nahlásil že má štěnice, správa bytů objednala firmu, ti to postříkali a po čase znova to samé se dělo v jiných bytech a často i v těch už postříkaných bytech byli štěnice znovu. Tak stále dokola, celé roky. Podobné to tam je ve více bytových domech, mockrát se i v novinách a televizi bohumínské štěnice probíraly. Já si už myslela, že to ani jinak nejde. Někdy loni na podzim si tam ale pozvali nějakou firmu odjinud, snad na štěnice nějak specializovanou, ty štěnice tam vyhubila se zárukou, možná dráž, ale od té doby ani štěnička! Štěnice jsou zlikvidovány! A pak že prý se štěnice vyhubit nedají (rychle to musím zaklepat)! Takže se štěnic také dá zbavit, je to zase jen o lidech (a nejspíš také o těch penězích). Píšu to sem hlavně proto, abych všem takhle potrefených dodala trochu naděje. Pro mně je to obrovská úleva, konečně po létech se nebát tam jet na návštěvu a poslat děti o prázdninách k babičce. Hodně štěstí všem přeji a držím palce! Verča

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 00:39 [213.220.217.44]

nešťastnáPOZOR PRO VŠECHNY BUDOUCÍ NEŠŤASTNÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
OPĚT UPOZORŇUJI VŠECHNY, že
..................."D A N I E LA".........................
.
JE ZCELA JASNĚ P R O P A G Á T O R DETARIZÉRSKÉ FIRMY!!!
.
STYL PROPAGACE FIREMNÍCH ZÁSAHŮ, JEJICH JEDNOSTRANNÉ DOPORUČOVÁNÍ, URPUTNOST NAPADÁNÍ NAŠICH VLASTNÍCH ZÁSAHŮ A ZKOPÍROVANÉ PŘÍSPĚVKY Z RŮZNÝCH DISKUZÍ TOMU TEĎ JIŽ ZCELA JANĚ NASVĚDČUJÍ!!!!!!!!!!!
.
Nemám nic proti slušným firmám, ale pokud si pořádně přečtete příspěvky v diskuzích, najdete tam zcela jasně doporučení na SOLIDNÍ FIRMY, KTERÉ NESLIBUJÍ, ŽE VÁS PO JEDNOM NEBO DVOU POSTŘICÍCH ŠTĚNIC ZBAVÍ. ZLIKVIDUJÍ POUZE DOSPĚLCE A NAKLADENÉ "NÁSLEDOVNICE" SE BUDOU V HNÍZDEČKÁCH POSTUPNĚ LÍHNOUT DÁLE A CHODIT VÁS KOUSAT.
.
KDO STOPROCENTNOSTI LIKVIDACE ZA PÁR OŠETŘENÍ FIRMAMI VĚŘÍ - DOPORUČUJI PŘIPRAVIT SI min.2x 3000KČ A MŮŽETE VYZKOUŠET.
JÁ TO JEDNOU VYZKOUŠELA TAKÉ A PO FIREMNÍM ZÁSAHU SE LÍHLY NOVÉ ŠTĚNICE A ZAČALY KOUSAT UŽ PO ČTYŘECH DNECH.
.
DÁLE SE JIŽ K PŘÍSPĚVKŮM "DANIELY" VYJADŘOVAT NEBUDU - JE TO ZTRÁRA ČASU A KAŽDÝ Z VÁS MÁ MOŽNOST FIRMY VYZKOUŠET.
.
JEN PROSÍM, ABYSTE NÁM ZDE NA DISKUZI PAK NAPSALI, JAK TO DOPADLO. DĚKUJI VŠEM BUDOUCÍM ŠŤASTLIVCŮM. :-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 02:16 [213.220.217.44]

nešťastnáNěco příkladů pro postižené:
=======================================
Hubení štěnic V našich podmínkách nelze tolerovat jakýkoli výskyt lidských štěnic v prostorách obývaných lidmi, protože jejich výskyt vždy způsobuje různě závažné zdravotní problémy postiženým osobám. Proto se musí vyžadovat řádná asanace ohniska výskytu štěnic se 100% zárukou. Úplné vyhubení štěnic je ale někdy problémem. Štěnice se totiž zdržují v úkrytech, ve kterých jsou poměrně dobře chráněné před kontaktem s insekticidy. V těchto úkrytech dokáží hladovět i delší dobu než je doba reziduálního účinku v současnosti používaných kontaktních insekticidů. Potřebný kontakt štěnic s těmito insekticidy je možné zaručit pouze řádným ošetřením všech úkrytů štěnic, které jsou zejména v konstrukcích postelí a jejich okolí. Čím je vybavení v ohnisku výskytu štěnic členitější a poskytuje štěnicím více úkrytů, tím je hubení štěnic pracnější. Často je nutné nábytek rozebírat, odstranit obložení stěn, kryty zásuvek atd., aby byla zajištěna aplikace insekticidu do nepřístupných úkrytů. Zamořené složitější předměty s nepřístupnými prostory se raději likvidují spálením. Mnozí pracovníci DDD firem by možná rádi viděli důvod neúspěchu v neúčinnosti použitých přípravků. Rezistence štěnic na používané insekticidy však dosud nebyla nikde prokázána.
.
Bohužel neúspěch zásahu proti štěnicím je nutno vždy přičíst na vrub nedůsledné nebo nedostatečně odborné práci pracovníků DDD firem. I tito pracovníci se po dlouhou dobu se štěnicemi příliš nesetkávali, přičemž hubení štěnic vyžaduje jiný přístup než na který jsou navyklí u jiných skupin škůdců. U některých neúspěšných zásahů proti štěnicím bylo kontrolním šetřením pracovníky hygienické stanice dokonce zjištěno, že při provádění asanace nebylo se zamořenou postelí ani hnuto. U takových zásahů je naděje na žádoucí účinek minimální s jakýmkoliv přípravkem. U hubení štěnic se nelze spokojit pouze s plošným postřikem nebo aerosoly. Je nutné klást důraz na cílenou aplikaci postřiku nebo lépe popraše do úkrytů a pouze DDD pracovník s určitými zkušenostmi ví, jak a kde má úkryty štěnic hledat a na co nesmí opomenout. Pracovníci orgánů ochrany veřejného zdraví by měli věnovat speciální ochranné dezinsekci proti štěnicím zvýšenou pozornost a kontrolovat účinnost a odbornost těchto zásahů. Nelze zde očekávat, že provozovatelé ubytovacích zařízeních a jiné poškozené osoby budou orgánům ochrany veřejného zdraví sami hlásit neúspěch speciální ochranné dezinsekce proti štěnicím.
.
Orgány ochrany veřejného zdraví jsou zde ze zákona č. 258/2005 Sb. jediným orgánem, který dozoruje práci firem provozujících speciální ochrannou DDD (resp. plnění § 56 zákona č. 258/2000 Sb.). Bohužel zásah provedený DDD firmou v ohnisku výskytu štěnic představuje pro státní zdravotní dozor spíše tečku za případem výskytu štěnic, místo aby inicioval kontrolu firmou provedené asanace a sledování její účinnosti. Neodbornost a nedůslednost práce některých pracovníků DDD firem tak degraduje v očích veřejnosti smysl zákonem stanovené povinnosti zajištění speciální ochranné DDD (§ 55 a § 57 zákona č. 258/2000 Sb.). Byl zaznamenán i případ, kdy štěnice donutily jednu rodinu k vystěhování z bytu, protože DDD firma opakovaně nebyla schopna štěnice vyhubit. Pracovníci DDD firmy samozřejmě nepřipouštěli svojí chybu a tak členové této rodiny dospěli k názoru, že štěnice nelze v bytě vyhubit. Novým vlastníkům však o štěnicích nic neřekli a štěnice se mezitím rozšířily do dalších bytů v domě. K podobným případům by nemělo docházet.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
.
Z tohoto důvodu jsem přistoupila k likvidaci štěnic, podle rad jednoho slušného a hodného pana deratizéra, přes mail a telefon. Díky jemu jsem sama štěnice zlikvidovala do tří týdnů!!!!
Vše, co vám tady radím (postup likvidace - bariérový postřik), je podle JEHO RAD a mé ÚSPĚŠNÉ ZKUŠENOSTI. :-)
.
Tímto mu ještě naposledy velmi děkuji, i když vím, že je na mě naštvaný, že tu radím lidem zadarmo a možná tím přijde o pár klientů. Já však nemohu lidi vidět trpět, je mi líto. Pokud mohu pomoci - pomohu a velmi ráda.

silvie Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 07:17 [82.142.83.89]

pro Daniela

Jdi se léčit sama, jsi úlně mimo a Bohnice by ti prospěly. A co jsi udělala špatně? Urážet jsi tady začala ty a opravdu plácáš páté přes deváté. Napadáš "tento obsah musel být skryt" a sama uvádíš že ho firmy používají. Srovnej si to v makovici a neotravuj tady ty, co si chtějí pomáhat. Nešťastná ti to napsala dobře. A se štěnicemi mám také zkušenosti, s nimi jsem také podle rad Nešťastné bojovala a vše co je zde popsané jsem konzultovala s firmou "slušnou firmou"!!! a tato firma resp. známý, který dělá tyto postřiky vše potvrdil. Bez štěnic jsem 4 měsíce tak vím co to je. Tak už sem hlavně nekopíruj vše co kde najdeš, to jsme si všichni už dávno při problémech se štěnicemi našly sami. Nečekáme na přemoudřelou Danielu, až nám všem ukáže jak jsme blbý a že ona má patent na rozum. A s těmi Bohnicemi to myslím vážně. A to že ti přeji aby se ti štěnice vrátily to myslím taky vážně! Nikomu jinému bych to nepřála, protože vím co to znamená, ale ty si je ty sladký broučky fakt zasloužíš.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 09:49 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Zdá se, že v této diskuzi nemá smysl pokračovat, tady jde už jen o emoce, cokoliv logického a rozumného už tady není. Paní Nešťastná nám tady nevysvětlí proč stříkat nějakým jedem 20x častěji než je uvedeno na návodu, ona to prostě neví, vycucala si to z prstu a vy ostatní kteří to podle jejího návodu bezmyšlenkovitě děláte, tak za to asi dříve nebo později zaplatíte nějakými škodami na zdraví svém a svých příbuzných. To byl vůdčí motiv toho co jsem tady psala, opravdu nic jiného. I když jsem tady nehájila ani firmy které dělají deratizaci a ani nezatracovala jakýkoliv přípravek na hubení štěnic, tak jsem zde označována přinejmenším za skrytého náhončího nějaké DDD firmy a spíše se tady emotivně kalkuluje že jsem nějaká majitelka takové firmy. Nejsem, a já také nepíši o paní Nešťastné že je skrytou dealerkou firmy která ten "tento obsah musel být skryt" vyrábí anebo distribuuje. Neurážela jsem tady nikoho, jen když paní Nešťastná, odmítala ten svůj idiotský návod na ničení štěnic a vašeho zdraví jakkoli odůvodnit a nedočkala jsem se ani náznaku nějakého rozumného vysvětlení, a naopak v žádosti aby ty své návody nějak odůvodnila, tak v tom spatřovala útok na svou osobu a používala slov nevybíravých, tak jsem usoudila že by asi měla být někde izolována. To si ostatně nadále myslím, pokud ale ta milá paní dokáže ty své návody nějak logicky a rozumně zdůvodnit a podložit, ráda se jí omluvím. Když argumentovala že se štěnice nedají vyhubit dvěma postřiky a já ji z tohoto chatu zkopírovala několik příspěvků od těch co štěnice měli a zbavily se jich, od firmy která to provádí a od webmastra, tak jsem byla označena za propagátora deratizačních firem. Ach jo, tady už pro logiku není místo, asi jsem si ty příspěvky psala dlouhodobě sama abych chudince paní Nešťastné nějak mohla uškodit. Paranoia jako vyšitá. Myslím, že to moje případné přirovnání k lékaři který vám bude léčit nějaký zánět antibiotiky a nasadí vám ta antibiotika 10x silnější a po čase zjistíte že máte ledviny poškozené je docela příhodný. Po vyléčení toho zánětu mu také jistě budete blahořečit jak vám skvěle a rychle pomohl. Jestliže víme, že na štěnice platí vyšší teplota, tak byt nepolejeme benzínem a podpálíme. To by asi byly tak podobné metody. Jen u těch zdravotních následků si budete muset počkat, ale asi se také dočkáte, jen už nebudete vědět co bylo tou prvotní příčinou. Pokud vím, tak nějaké zcela selektivní látky které zabíjí jen jeden živočiný druh a na jiných nezanechá žádné zdravotní poškození nejsou.
Znovu a znovu opakuji, důvodem toho mého psaní je jen a jen ten důvod zdravotní a varování před riziky takového neodůvodněného a nepřiměřeného používaní jedů. Budu ráda pokud se snad alespoň někomu rozsvítí v hlavě červená žárovčička a pokud si bude ty štěnice hubit sám, tak ne podle doporučení nějakého psychopata, ale více se to bude blížit návodu k použití toho přípravku. To bylo mým cílem, a pokud se tady neobjeví nějaké logické argumenty, tak už na ně nebudu reagovat. Snad by do té diskuze ještě mohl vstoupit webmaster a napsat co si on myslí o takovém zdraví ohrožujícím a návodům odporujícím radám k používaní těchto jedů? Daniela
P.S. Dostala jsem od paní Vandy Bečkové email ve kterém mě prosí abych tuto diskuzi zastavila, tak ji znovu žádám, aby ty své šarlatánské a zdraví poškozující návody nějak odůvodnila. To není jen na psychiatra, to je snad trestný čin. D.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 09:52 [213.220.217.44]

nešťastnáPRO - silvie
==============
DĚKUJI TI MOC ZA PODPORU SPRÁVNÉ VĚCI A DŮVĚRY PŘÍŠTÍCH NEŠŤASTNÍKŮ, I KDYŽ BYCH BYLA RADĚJI, ABY UŽ ŽÁDNÍ NEBYLI.
.

JE TO VELMI DŮLEŽITÉ A TY TO DOBŘE VÍŠ, CO S ČLOVĚKEM DĚLÁ NESKUTEČNÝ STRES A STRACH SI JÍT VEČER LEHNOUT.
.
BEZ DŮKLADNÉHO, PRAVIDELNÉHO A ČASTĚJŠÍHO BARIÉROVÉHO POSTŘIKU SE NIKDO ŠTĚNIC JEN TAK NEZBAVÍ!!!!
.
KAŽDÝ KDO BUDE MÍT ZÁJEM BOJOVAT S NIMI S MOU POMOCÍ(NEBO S POMOCÍ JIŽ ÚSPĚŠNÝCH LIKVIDÁTORŮ ZDE NA DISKUZÍCH)
-MŮJ MAIL - VandaPekova1@seznam.cz

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 10:15 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Plamenné výzvy do boje za správnou věc, velká písmena a emoce! Vysvětlení, argumenty a fakta nikoli! Ta paní je myslím nemocná a vytváří si tady sektu. Přeji ji tady hodně úspěchů, lidí kteří nemají schopnost logického myšlení a lze je snadno ovlivnit se najde vždy dostatek. Ještě bych chtěla připsat, že si nymyslím že by ta paní Nešťastná to zlo tady páchala z nějakých nízkých pohnutek. Ona za to nemůže. Bůh ji žehnej! Daniela

silvie Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 10:18 [82.142.83.89]

pro Daniela

Komunikovat s tebou je ztráta času. Fakt jsi nemocná. A hlavně jsi přebornice v překrucování textu. Už na tuto diskusi nelez a dej nám normálním lidem pokoj!

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 10:32 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Silvii:
Napiš mi prosím co jsem překroutila a co ukazuje na nějakou nemoc. Je v mých závěrech něco nelogického? Co konkrétně prosím? Jestli jsi zastánkyně hazardérských metod hubení hmyzu, tak můžeš toto odúvodnit za paní Nešťastnou, ráda si to přečtu! A nenadávej mi prosím, já ti nic špatného nenapsala a nenadávala. Nejsi snad s paní Nešťastnou sestra? D.

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 11:01 [82.142.83.89]


Sice jsem napsala, že už sem psát nebudu, ale Daniela mě k tomu dohnala.

Pro Danielu:
To co ti píše Silvie a Nešťastná tak s tím se musí jen souhlasit. Ty jsi opravdu asi méně chápající, když ti jasně píší co jim vadí a ty se pořád jako chudinka ukřivděná ptáš dokola. Vždyť jsi začala sama. Fakt už toho nech jsi trapná.
Tady si mezi sebou potřebují našťastníci předávat informace a ne číst moudra nějaké ukřivděné ubožačky.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 11:53 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Vandu2:
Nejsem ukřivděná, nemám proč. Snažím se seč mohu komunikovat, nijak se neurážím a snažím se neurážet ani jiné. Jen špetka zdravého a logického myšlení která mi zůstala mě nutí pokládat tu nezodpovězenou otázku stále znovu. Odpovíš mi tedy ty Vando2? Pokud možno konkrétně a trochu erudovaně? Moje otázka je stále stejná a zní: Proč hubit štěnice jedovatým přípravkem 20x častěji než je uvedeno v návodu, proč zbytečně riskovat zdraví své a svých blízkých, kdo to a z jakých důvodů navrhl a kdo ji otestoval jako bezpečnou. Proč se proboha řídit slepě nějakými neodůvodněnými návody psychopata? Já věřím že to mnohým pomohlo, ale ten způsob je očividně hazardérský.Slibuji, že když mi to uspokojivě a alespoň trochu obborně zodpovíš, tak už se nebudu ptát. Zatím jsem se rozhodla se tak ptát stále dokola, třeba postupně všem fandům této sekty a doufat, že se sem tam někdo zamyslí a ty škody napáchané touto idiotskou radou budou menší. Daniela

NESTASTNA Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 13:22 [92.62.224.6]

Kde mohu ty pripravky na stenice koupit a kolik stoji

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 13:56 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Proč hubit štěnice jedovatým přípravkem 20x častěji než je uvedeno v návodu, proč zbytečně riskovat zdraví své a svých blízkých, kdo to a z jakých důvodů navrhl a kdo ji otestoval jako bezpečnou. Proč si tedy myslíte že by se mělo stříkat v rytmu:
po 1 dni 3x - klidně můžete i 7x -pro klid duše "stále dokola..."
po 2 dnech 3x rovněž i 7x
po 4 dnech 3x
po 7 dnech 2x
po 10 dnech 2x
po 14 dnech 2x
po 21 dnech 2x
za 1 měsíc 2x
za 2 měsíce 1x
za 3 měsíce 1x
za půl roku 2x
- to jsou citace vašich rad. Proč prosím? Jak jste k tomu dospěla? Doma u sporáku při pohledu ke stropu? Jaké máte vzdělání v nějakém příbuzném oboru, kde proboha berete drzost radit lidem o věcech netestovaných a v rozporu se schválenými návody a tak zbytečně ohrožovat jejich zdraví? Co víte o rozkladu těch organických účinných a pomocných látek, o jejich odpařování a následném vdechování a následných účincích na lidské zdraví? Co víte o pronikání těchto jedů pokožkou? Proč si myslíte že to ten výrobce má takhle schválené? Proč se tam píše o silných rukavicích? Vy jen tak od oka radíte vlastně mnohonásobně větší kontakt s těmito jedy.
Paní Nešťastná nám tady nevysvětlí proč stříkat nějakým jedem 20x častěji než je uvedeno na návodu, ona to prostě neví, vycucala si to z prstu a vy ostatní kteří to podle jejího návodu bezmyšlenkovitě děláte, tak za to asi dříve nebo později zaplatíte nějakými škodami na zdraví svém a svých příbuzných. To byl vůdčí motiv toho co jsem tady psala, opravdu nic jiného. I když jsem tady nehájila ani firmy které dělají deratizaci a ani nezatracovala jakýkoliv přípravek na hubení štěnic, tak jsem zde označována přinejmenším za skrytého náhončího nějaké DDD firmy a spíše se tady emotivně kalkuluje že jsem nějaká majitelka takové firmy. Nejsem, a já také nepíši o paní Nešťastné že je skrytou dealerkou firmy která ten "tento obsah musel být skryt" vyrábí anebo distribuuje. Neurážela jsem tady nikoho, jen když paní Nešťastná, odmítala ten svůj idiotský návod na ničení štěnic a vašeho zdraví jakkoli odůvodnit a nedočkala jsem se ani náznaku nějakého rozumného vysvětlení,
Dovolila jsem si překopírovat ty podstatné nezodpovězené otázky z minulých příspěvků a budu doufat že mi uspokojivě odpovíte. Pro jistotu zopakuji, že nehájím ani nehaním jakýkoliv přípravek, pouze se ptám jak jste přišla k tomu hazardérskému pracovnímu postupu? Nic víc, nic míň. To by snad bylo nebezpečné provádět i s voňavkou natož s insekticidem. Počítám- li dobře, tak by se ten byt podle vašeho návodu měl stříkat celkem 31x!!!!!!!!! Proboha!!!
Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 14:37 [213.220.217.44]

nešťastnáAle už do prdele, co má být tohle?!!!!!!!
.
.
.........................
NESTASTNA Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 13:22 [92.62.224.6]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kde mohu ty pripravky na stenice koupit a kolik stoji
.........................
.
.
.
VŮBEC JSEM TADY NEBYLA!!! KDO TU ZA MĚ ZASE PÍŠE PTÁKOVINY?
DANUŠKA ALIAS DERATIZÉR, ŽE?
.
TAK VÍŠ CO TUPČE TUPÁ - NEROZUMÍŠ SLUŠNÉMU POŽADAVKU, ABY SES ODKLIDIL? TAK JDI DO "tento obsah musel být skryt"!!!!!!!!!!!!!!.
.
UŽ TOMU ROZUMÍŠ? NIKDO TĚ TADY NECHCE, MÁME DŮLEŽITĚJŠÍ VĚCI NA PRÁCI, NEŽ ABYCHOM SE DOHADOVALI S NĚJAKÝ NATVRDLÝM BLBEM.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 14:45 [213.220.217.44]

nešťastnáPOZOR PRO VŠECHNY BUDOUCÍ NEŠŤASTNÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
OPĚT UPOZORŇUJI VŠECHNY, že
..................."D A N I E LA".........................
.
JE ZCELA JASNĚ P R O P A G Á T O R DETARIZÉRSKÉ FIRMY!!!
.
STYL PROPAGACE FIREMNÍCH ZÁSAHŮ, JEJICH JEDNOSTRANNÉ DOPORUČOVÁNÍ, URPUTNOST NAPADÁNÍ NAŠICH VLASTNÍCH ZÁSAHŮ A ZKOPÍROVANÉ PŘÍSPĚVKY Z RŮZNÝCH DISKUZÍ TOMU TEĎ JIŽ ZCELA JANĚ NASVĚDČUJÍ!!!!!!!!!!!
.
Nemám nic proti slušným firmám, ale pokud si pořádně přečtete příspěvky v diskuzích, najdete tam zcela jasně doporučení na SOLIDNÍ FIRMY, KTERÉ NESLIBUJÍ, ŽE VÁS PO JEDNOM NEBO DVOU POSTŘICÍCH ŠTĚNIC ZBAVÍ. ZLIKVIDUJÍ POUZE DOSPĚLCE A NAKLADENÉ "NÁSLEDOVNICE" SE BUDOU V HNÍZDEČKÁCH POSTUPNĚ LÍHNOUT DÁLE A CHODIT VÁS KOUSAT.
.
KDO STOPROCENTNOSTI LIKVIDACE ZA PÁR OŠETŘENÍ FIRMAMI VĚŘÍ - DOPORUČUJI PŘIPRAVIT SI min.2x 3000KČ A MŮŽETE VYZKOUŠET.
JÁ TO JEDNOU VYZKOUŠELA TAKÉ A PO FIREMNÍM ZÁSAHU SE LÍHLY NOVÉ ŠTĚNICE A ZAČALY KOUSAT UŽ PO ČTYŘECH DNECH.
.
DÁLE SE JIŽ K PŘÍSPĚVKŮM "DANIELY" VYJADŘOVAT NEBUDU - JE TO ZTRÁRA ČASU A KAŽDÝ Z VÁS MÁ MOŽNOST FIRMY VYZKOUŠET.
.
JEN PROSÍM, ABYSTE NÁM ZDE NA DISKUZI PAK NAPSALI, JAK TO DOPADLO. DĚKUJI VŠEM BUDOUCÍM ŠŤASTLIVCŮM. :-)

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 21.8.2009 v 15:14 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Nadávky,velká písmena, výzvy, obvinění, emoce, dohady! Paranoia, psychopatka. Co tak odpovědět na nějakou z předešlých otázek? D.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 24.8.2009 v 15:35 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Ještě jsem překopírovala kousek výše umístěného textu:
Znovu a znovu opakuji, důvodem toho mého psaní je jen a jen ten důvod zdravotní a varování před riziky takového neodůvodněného a nepřiměřeného používaní jedů. Budu ráda pokud se snad alespoň někomu rozsvítí v hlavě červená žárovčička a pokud si bude ty štěnice hubit sám, tak ne podle doporučení nějakého psychopata, ale více se to bude blížit návodu k použití toho přípravku. To bylo mým cílem, a pokud se tady neobjeví nějaké logické argumenty, tak už na ně nebudu reagovat. Snad by do té diskuze ještě mohl vstoupit webmaster a napsat co si on myslí o takovém zdraví ohrožujícím a návodům odporujícím radám k používaní těchto jedů? Daniela
Paní Nešťastná stydlivě mlčí, dokonce mi už ani sprostě nenadává, tak snad je ta diskuze už u konce. Přeji hodně štěstí v boji se štěnice všem kteří trpí a bojují s nimi. Samozřejmě i těm kteří je budou hubit svépomocí a jakýmikoliv prostředky. Vaše Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 25.8.2009 v 21:49 [213.220.217.44]

nešťastnáPro "Daniela":-)
.
Stále jsi nám tady nenapsala, ČÍM Ti doma ta deratizérská firma dělala POSTŘIK? Už se Tě ptám po druhé a všichni netrpělivě čekáme až nám to prozradíš :-) :-) :-)
.
posílám pusinku :-)

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 26.8.2009 v 10:28 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Nešťastná:
Ptáš se poprvé. Musela jsem to dohledat v těch lejstrech které tady nechali. U nás použily přípravky "tento obsah musel být skryt", "tento obsah musel být skryt" a dýmovnici "tento obsah musel být skryt". Ale stále znovu opakuji, nešlo mi v této diskuzi o nějaký konkrétní přípravek anebo zda si to někdo dělá svépomocí a jiný si to nechá postříkat od nějaké firmy. Ty jsi milá Nešťastná asi doteď nepochopila že se tady projednávaly zdravotní rizika těch tvých hazardérských rad k vyhubení štěnic, nic víc. Když jsme u těch nezodpovězených otázek, tak si prosím přečti ty výše položené a zkus na nějakou odpovědět!! Proč stříkat postel 31-krát??? Kde jsi na to přišla, čím se to dá odůvodnit? Jaká zdravotní rizika z toho vznikají? Jaká to přináší rizika pro děti, osoby vyššího věku, lidi s oslabeným imunitním systémem a alergiky??? Kdo to tak schválil a otestoval? Co víš o pronikání těch chemikálií pokožkou a vdechování uvolňujících se látek z těch chemikálií a jejích dopadech na lidské zdraví? Co jsi studovala, jaká máš o tom vědomosti a jak můžeš mít vůbec odvahu a drzost tohle někomu radit?
Je milo dostávat pusinku od někoho kdo mě posílal do p..., děkuji, posílám také, štípanou. Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 28.8.2009 v 14:50 [213.220.217.44]

nešťastnáPRO D A N I E L A
===================
Hm tak to je síla!!!:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
TAK TOTO MAJÍ PODLE TEBE BÝT TY BEZPEČNÉ, ZDRAVÍ NEŠKODLIVÉ PŘÍPRAVKY? :-) :-) :-)
.
Jenom proto, že s ním "údajně" dělala u tebe postřik Firma?
===========================================================
SOLFAC
======
BEZPEČNOSTNÍ LIST
(dle Nařízení (ES) č. 1907/2006)
Solfac EW 050

.
Toxikologické informační centrum 224919293
2. Údaje o nebezpečnosti látky nebo přípravku:
.
Klasifikace: senzibilizující (R43), N nebezpečný pro životní prostředí (R50/53)
.
Nejzávažnější nepříznivé účinky na zdraví člověka při používání přípravku:
.
Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží.
.
Nejzávažnější nepříznivé účinky na životní prostředí při používání přípravku:
.
Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí.
.
3. Složení/informace o složkách
Typ formulace: emulze - olej ve vodě
solventní nafta,lehká
.
Pokyny pro první pomoc!!!
=========================
4.1 Všeobecné pokyny:
Opusťte prostor kde se s přípravkem pracuje. Odstraňte potřísněný oděv. V případě bezvědomí uložení ve
stabilizované poloze na boku.
4.2 Při nadýchání:
Vyveďte postiženého na čerstvý vzduch a zajistěte klid a teplo. . Vyhledejte lékařskou pomoc.
4.3 Při styku s kůží:
Odstraňte potřísněný oděv. Omyjte zasažené místo vodou a mýdlem. Aplikujte krém s vitamínem E.
4.4 Při zasažení očí:
Oči ihned vymývejte proudem čisté vody po dobu min. 15 min. Okamžitě vyhledejte lékařské ošetření.
4.5 Při požití:
Vypláchněte ústa vodou. Nevyvolávejte zvracení. Ihned přivolejte lékařskou pomoc.
4.6 Další údaje:
Léčbu postiženého může lékař konzultovat s toxikologickým střediskem v Praze: Toxikologické
informační středisko, Na Bojišti 1, 128 08 Praha 2, tel: 22491 9293.
.
Informace pro lékaře:
----------------------
Příznaky: lokální – podráždění pokožky a očí, které je obvykle přechodné a odezní během 24 hod.
systémové – rozrušení, závrať, bolení hlavy, apatie, průjem, zvracení, bolesti břicha, svalové
křeče, bezvědomí
.
Upozornění: tento přípravek obsahuje syntetický pyrethroid, nezaměnit s organofosfáty.
.
Léčba: Endotracheální inkubace a výplach žaludku s následnou aplikací medicinálního uhlí.
Monitorování dýchání, srdeční a nervové soustavy. Dialýza. Kontrolovat zda nedochází k plicnímu
otoku (při vdechnutí). Proti křečím aplikace diazepamu (dospělý 5-10 mg nitrožilně, děti 2,5 mg).
.
Není specifický protilék.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
========================
5. Opatření pro hasební zásah
5.1 Vhodná hasiva:
pěnové a práškové hasicí přístroje, voda , písek, CO2
5.2 Nevhodná hasiva:
Vodní proud.
5.3 Zvláštní nebezpečí:
V případě požáru vzniká kouř obsahující nebezpečné plyny: chlorovodík, kyanovodík, fluorovodík, oxid
uhelnatý, oxidy dusíku.
5.4 Zvláštní ochranné prostředky pro hasiče:
Před zásahem si oblečte ochranný oděv a dýchací přístroj.

===================
No a jukneme na ten druhý, Tebou doporučený:-)
.
PESTSTOP
========
dezinsekční emulzní koncentrát
.
Širokospektrální vypuzující emulzní koncentrát zaručuje účinnou ochranu od škodlivého létajícího a lezoucího hmyzu v uzavřených prostorách
Biocidní výrobek používejte bezpečně!
.
Návod na použití:
Používejte v uzavřených prostorách proti lezoucímu hmyzu zejména švábovitému, vhodné na ochranu prostoru proti mouchám . Má velmi dobré vypuzující vlastnosti.
Po zředění aplikujte formou postřiku nebo studené mlhy
Účinná látka: 10% d- tetrametrin
.
Návod na použití:
Po zředění aplikace formou postřiku . Před použitím důkladně protřepat.
.
Dávkování 50ml do 5 litrů vody. Spotřebujte v ten samý den. Zaměřte se cíleně na cestičky a úkryty hmyzu . Během aplikace může roztok zanechávat bílé plochy , proto doporučujeme vyzkoušet v daném prostředí !
.
Aplikace formou ULV aplikátoru:
Provádíme za účelem vypuzení hmyzu z úkrytu
25ml do 5 litrů vody / sprayer , ULV aplikátor/ 1 litr roztoku = průměrně na 100m3 prostoru ULV aplikací/ 1 litr roztoku = průměrně na 100m3
Aplikuje se po chemickém plošném postřiku ! prostoru.
Hubení much v uzavřených prostorách :
25ml do 5 litrů vody / sprayer , ULV aplikátor/ 1 litr roztoku = průměrně na 100m3
prostoru
.
Pokyny pro bezpečné používání
R věty, S věty:
R 21 Zdraví škodlivý při styku s kůží
R 51/53 Toxický pro vodní organizmy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí
R 65

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 28.8.2009 v 14:53 [213.220.217.44]

nešťastnáJeště doplnění k mému příspěvku pro Daniela
.
POKRAČOVÁNÍ INFORMACE K PŘÍPRAVKU PESTSTOP
==========================================
PESTSTOP - pokračování informací
========
Při kontaminaci očí tyto vymývejte minimálně 15min. pitnou vodou, jestliže zarudnutí přetrvává, zabezpečit vyšetření u očního lékaře .
Při zasažení obleku a kontaminaci pokožky – oblek vysvléci a postižené místo umýt teplou vodou a mýdlem.
Při otravě nebo podezření na otravu vyhledejte lékaře a informujte ho o složení přípravku a poskytnuté první pomoci.
Skladujte v originálních neporušených obalech v skladu suchém, hygienicky čistém, dobře větratelném a uzavřeném při teplotách nad + 5°C, odděleně od potravin, léků, krmiv, dezinfekčních prostředků a obalů od těchto látek.
Likvidace obalů: Obaly po důkladném vyprázdnění a znehodnocení odevzdejte do spalovny .
Spotřebujte do 2 roků od data výroby uvedeného na obale.
Výrobce: Bábolna Bio Kft .Budapest Szállás u. 6
Distribuce pro Českou republiku: SLOM, s.r.o. , Zálešná IV/ 1177, Zlín 760 01
Tel. 57 74311 28 , FAX : 57 721 87 01, E-mail : slom@slom.cz, www.slom.cz
Balení obsah.: Provedení 1 litr v plast.obale .
Oznámeno dle Zákona č.120/2002 Sb.pod zn. 15873/2008-SOZ-33.7.1-6.5.08
Povoleno pro používání v zemědělských a potravinářských provozech pod č. 54/2008 Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv Brno
Xn N
zdraví škodlivý nebezpečné pro životní prostředí

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 28.8.2009 v 16:55 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Nešťastná:
Ty jsi to chudinko opravdu nepochopila! Já jsem se ani slůvkem nezmínila o neškodnodsti nějakých postřiků (přečti si to znova), pouze jsem polemizovala z těmi tvými z prstu vycucanými doporučeními o nadužívání jakýchkoli přípravků. Já opravdu nejsem z oboru DDD, já ty etikety neznám, ale nechám se píchnout do krku, jestli na nějakém návodu jsou napsány takové prasečiny jaké jsi tady veřejně radila! Jestli chceš, tak sem dej etiketu jakéhokoliv jiného postřiku, třeba toho "tento obsah musel být skryt" a docela jistě tam bude napsáno něco podobného jako je na těch přípravcích které jsi teď sem zkopírovala. O tom byla řeč, o ničem jiném. Ty si to asi nedovedeš v hlavě srovnat a potřebuješ hledat nepřítele. Daniela

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 28.8.2009 v 18:08 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Je to jak jsem říkala, schválně jsem to znovu dohledala na webu: "tento obsah musel být skryt"http://www.pestcontrol-expert.com/bayer/cropsci...
Zkopírovat to ale neumím, kdo chce tak ať si to přečte. Rozhodně to není žádný šampon anebo voňavka, nic tam nepíšou o tom že by se to mělo stříkat všude a pořád. Každý si to musí svým rozumem přebrat sám!

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 28.8.2009 v 20:18 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Nešťastná:
Teď jsem si ještě nastudovala, že bezpečnostní list není totéž co etiketa. Takže aby jsme porovnávali stejné dokumenty, tak tady je link na ten bezpečnostní list od toho "tento obsah musel být skryt":
"tento obsah musel být skryt"http://www.pestcontrol-expert.com/bayer/cropsci...
Také mám dotaz, nebylo by na místě omluvit se těm kterým jsi radila jak se zbavit štěnic a zároveň jim pomáhala nahlodat zdraví a psát na nějaké forum kde by jsi byla víc v obraze? Já bych řekla že nějaká sebereflexe by byla víc na místě než to nekonečné poštěkávání. Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 1.9.2009 v 01:29 [213.220.217.44]

nešťastnáPro Daniela - ale opravdu POSLEDNÍ ODPOVĚĎ
==========================================
.
NECH NÁS NA POKOJI!!!!!!
.
SE MNOU UŽ SE OD ÚNORA 2009 TADY ZBAVILO ŠTĚNIC 5 LIDI A DO 5TI NEDĚL A JSOU NAPROSTO ZDRÁVI.
.
ŽÁDNÝ DERATIZAČNÍ POSTŘIK NENÍ ZDRAVÍ PROSPĚŠNÝ - NEJMÉNĚ ŠKODLIVÝ JE "tento obsah musel být skryt".
.
TY VYHLEDEJ URYCHLENĚ PSYCHIATRA.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 1.9.2009 v 10:11 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Nešťastná:
Právě proto, že žádný postřik nějakou chemikálií není zdraví prospěšný, tak právě proto se musí používat s rozumem a ne v přímém rozporu s návodem, tak jsi to tady zavedla. Je zajímavé sledovat, jak jsi od počátku toho svého psaní sem neustále zvedala třeba frekvenci těch postřiků. Poslední rady zněly stříkat na postel 31 x!!! Nepochybuji že se ti ozvalo 5 spokojených tvých čtenářů, když radíš takové dávkování! To by jsi ty štěnice musela utopit i čistou vodou! To, že to je zcela zbytečně velká zátěž je neoddiskutovatelné a to, co to s jejích zdravím udělá, je otázka času, jejich odolnosti, náhody, a je naprosto nepředvidatelné a těžko prokazatelné. Tolik alespoň o lidském zdraví vím. V novinách jsem se dočetla, že jen firma "tento obsah musel být skryt" (do začátku července) řešila v Praze asi 40 zamořených bytů štěnicemi a jak oni říkají, tak se nemusely nikam vracet. viz.: http://hobby.idnes.cz/stenice-muze-mit-doma-kdo...
(Už dopředu znovu hlásím že nejsem z "tento obsah musel být skryt" a nejsem DDD firma ani jejich náhončí a nejsem novinářka a nemám tam známé!) Takže když za pololetí měla jen jedna firma v Praze 40 štěnicových bytů, tak kolik jich asi bylo v Praze celkem, kolik v ČR, a kolik od července do září? A to si spousta lidí samozřejmě pomohla bez DDD firem. Takže z toho početního přehledu je docela patrné, jak jsou ty tvoje nebezpečné rady nutné! Nechej prosím otázku mého zdraví a zkus odpovědět na výše položené otázky!
Pokud by jsi přece jenom chtěla řešit otázku zdraví, tak začni třeba u svého. Mně třeba to tvoje křečovité a nevysvělené lpění na těch zdraví ohrožujících radách a snaha mně odsud vystrnadit připadá chorobná, tak nám to tady zkus vysvětlit! Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2009 v 09:47 [213.220.217.44]

nešťastnáPOZOR PRO VŠECHNY BUDOUCÍ NEŠŤASTNÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
OPĚT UPOZORŇUJI VŠECHNY, že
..................."D A N I E LA".........................
.
JE ZCELA JASNĚ P R O P A G Á T O R DETARIZÉRSKÉ FIRMY!!!
.
STYL PROPAGACE FIREMNÍCH ZÁSAHŮ, JEJICH JEDNOSTRANNÉ DOPORUČOVÁNÍ, URPUTNOST NAPADÁNÍ NAŠICH VLASTNÍCH ZÁSAHŮ A ZKOPÍROVANÉ PŘÍSPĚVKY Z RŮZNÝCH DISKUZÍ TOMU TEĎ JIŽ ZCELA JANĚ NASVĚDČUJÍ!!!!!!!!!!!
.
Nemám nic proti slušným firmám, ale pokud si pořádně přečtete příspěvky v diskuzích, najdete tam zcela jasně doporučení na SOLIDNÍ FIRMY, KTERÉ NESLIBUJÍ, ŽE VÁS PO JEDNOM NEBO DVOU POSTŘICÍCH ŠTĚNIC ZBAVÍ. ZLIKVIDUJÍ POUZE DOSPĚLCE A NAKLADENÉ "NÁSLEDOVNICE" SE BUDOU V HNÍZDEČKÁCH POSTUPNĚ LÍHNOUT DÁLE A CHODIT VÁS KOUSAT.
.
KDO STOPROCENTNOSTI LIKVIDACE ZA PÁR OŠETŘENÍ FIRMAMI VĚŘÍ - DOPORUČUJI PŘIPRAVIT SI min.2x 3000KČ A MŮŽETE VYZKOUŠET.
JÁ TO JEDNOU VYZKOUŠELA TAKÉ A PO FIREMNÍM ZÁSAHU SE LÍHLY NOVÉ ŠTĚNICE A ZAČALY KOUSAT UŽ PO ČTYŘECH DNECH.
.
DÁLE SE JIŽ K PŘÍSPĚVKŮM "DANIELY" VYJADŘOVAT NEBUDU - JE TO ZTRÁRA ČASU A KAŽDÝ Z VÁS MÁ MOŽNOST FIRMY VYZKOUŠET.
.
JEN PROSÍM, ABYSTE NÁM ZDE NA DISKUZI PAK NAPSALI, JAK TO DOPADLO. DĚKUJI VŠEM BUDOUCÍM ŠŤASTLIVCŮM. :-)

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2009 v 11:21 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Upozorňuji všechny současné a potencionální nešťastníky, že paní Nešťastná je zřejmě chorá, neboť neumí argumentovat jinak než hysterickým a nesmyslným obviňováním. Zřejmě si neumí přečíst a dát do souvislostí i jen jednoduchý text a protože své počínání neumí (a asi nemůže) odúvodnit, tak nám sem kopíruje bezopsažná a jarmareční provolání. Fakta ale žádná. Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2009 v 16:42 [213.220.217.44]

nešťastnáPRO NEZNIČITELNOU DANIELA :-) :-) :-)
.
Už tady prosím Tě přestaň trapně propagovat firmy, ano?
.
Všichni už vědí, jak nás tady houpeš a jsi už opravdu i k smíchu:-) :-) :-)
.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2009 v 18:42 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Vypovídací hodnota těchto příspěvků je bohužel rovna nule. Od té paní se toho už asi víc nedozvíme. Daniela

Zuzana Nám poslal(a) zprávu dne 8.9.2009 v 00:37 | dracice9@volny.cz [90.177.107.159]

Teď jsem věnovala spoustu času čtením celé diskuze a nevím na čí stranu se připojit. Chápu obě! V první řadě vím, na rozdíl od Daniely, že štěnice jsou opravdu tvrdý oříšek a její klamný pocit, že se jich po dvou postřicích zbavila, ji za nějaký čas přejde, teď se i půl roku až rok může zdát, že je klid, ale stačí jedno jediné vajíčko a pozvolna bude tam, kde byla na začátku (a věř mi, to ti tam určitě zůstalo, protože štěnice jsou téměř nezničitelné, neboť jako jediné ve formě vajíček odolávají VŠEM postřikům, teda DDT na ně platilo, ale protože je zakázané, dochází v současnosti k jejich přemnožování). Takže chápu Danielu, která je uchlácholena zdánlivým úspěchem postřiků a zabývá se velmi podstatnou otázkou účinku postřiků na zdraví, ale Vanda, která ví s kým má tu čest (snad měla :-)), propaguje u ní úspěšný postup stálých postřiků. Jejich četnost je nastavena na velké množství štěnic, ale věřím, že tento dlouhodobý postup je účinný, z důvodů, které tady snad nemusím vysvětlovat ani Daniele. Takže je to na rozhodnutí každého z nás, jestli zavolá firmu a bude čekat jestli se do roka opět objeví a bohužel se ve většině případů objeví a vše absolvovat znovu. Je to fakt boj na léta, ale postupně jsou štěnice odolnější a odolnější, a nebo si zvolit způsob cílených a logický postřiků, které ale v tomto množství našemu zdraví určitě nepřidají!!! Já osobně mám malé dítě a mám podezření, že u něj v pokoji se štěnice vyskytují, bohužel jim chutná jenom on, pokud si k němu půjdu lehnout já, zůstanu bez následků, nechutnám jim. Takže ohrozit svoje dítě na zdraví, nebo se zbavit štěnic. Pokud by se jednalo o mne, nemohla bych spát, s pocitem, že jsem něčí potravou, takže vím, co by s určitostí zvítězilo, ale takto si nejsem jistá, budu o tom přemýšlet.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 8.9.2009 v 12:25 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Nemáš pravdu, nebo jenom částečně. Není to boj na léta. Když jsem tady psala první příspěvek, tak jsem netušila že mně tahle diskuze přiměje k nějakému samostudiu. No stalo se a já ted víc vím. Je myslím si jedno kdo ten posřik dělá, ale jde o to ho udělat poctivě a tak, aby byl funkční. To znamená vědět něco o způsobu života tohoto parazita. Nemáš pravdu v tom, že by snad vajíčko mohlo přežívat nějakou delší dobu, tedy pokud nějak silně neklesne teplota (třeba v neužívané chatě přes zimu), tak se z toho vajíčka nejpozději do měsíce stane nymfa a ta už musí sát krev, jinak do dvou měsíců zahyne. A ona tu krev (pokud nezmizel hostitel anebo opět neklesne teplota), sát půjde. Pokud vím, tak to, co se tady často píše je zbytečné démonizování tohoto jistě nepříjemného a odolného parazita. Tím myslím to jejich údajně dlouhé hladovění a nelíhnutí se nymf z vajíček a to že se snad nejdou nasát krve protože cítí ten postřik, anebo že se přijde napít krve třeba 30 metrů a potom se zase vratí domů. Totéž o jejich padání ze stropu. To všechno patří do říše pohádek a je strašením hodné pro malé děti. Když si pročteš tady na tomto chatu zkušenosti těch postižených a přečteš si trochu o způsobu života štěnic, tak ti dojde že veškeré štrapáce které ti všichni nešťastníci měli, tak byly způsobeny špatně prováděným hubením. Od firem anebo svépomocí, to je jedno. U firem tomu můžem říkat lajdáctví a u toho samohubení diletantství. Tady jde asi o jiné a zásadnější chyby a ne o četnost těch postřiků. Daniela

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 8.9.2009 v 13:02 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Ještě douška k tomu svému předchozímu příspěvku: Při pokojové teplotě dojde k vylíhnutí nymfy z vajíčka za asi 10 dnů, tedy pokud nejdete spát jinam a neuděláte si z bytu ledničku, tak to, zda byl zvolen efektivní postup si ověříte poměrně rychle a na vlastním těle. Proto je tady spousta příspěvků které popisují poštípání po pár dnech od zfušovaného postřiku. Novým a dalším a ještě dalším stejně špatně prováděným postřikem to nevylepšíte. Je opět jedno jestli svépomocí anebo od firmy. Daniela

Romana Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 08:18 [82.142.83.89]

Tak jsem si to tady pečlivě přečetla a musím vzkázat Daniele aby se šla laskavě zviditelňovat jinam. Plácá tady pořád dokola to samé a přitom mi ničím co napsala nepomohla. Ještě, že jsou ze začátku psané konkrétní informace jak a co dělat. Díky Vám všem za příspěvky a ty Danielo tady neruš přátelskou diskusi. Sama jsi nikomu ničím nepomohla.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 09:49 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pro Romanu: Nevím čím tady ruším přátelskou diskuzi? Já myslela že se diskuze tvoří výměnou názorů. Jaký je tvůj názor Romano? Jaký je tvůj problém a jak jsi ho řešila? Co myslíš, střikat lůžko doma dětem 5x ,10x, 20x, anebo 35x? A proč a jak? Proč si nám nenapsala něco k věci, třeba o svých zkušenosti se štěnicemi? Proč mně hned spatra vševědoucně napadáš? Čím ti vadím, co dělám špatně? Jaký máš problém a jak jsi ho řešila? Teď jen kousek zkopírovaného výše umístěného textu:
"Znovu a znovu opakuji, důvodem toho mého psaní je jen a jen ten důvod zdravotní a varování před riziky takového neodůvodněného a nepřiměřeného používaní jedů. Budu ráda pokud se snad alespoň někomu rozsvítí v hlavě červená žárovčička a pokud si bude ty štěnice hubit sám, tak ne podle doporučení nějakého psychopata, ale více se to bude blížit návodu k použití toho přípravku. To bylo mým cílem, a pokud se tady neobjeví nějaké logické argumenty, tak už na ně nebudu reagovat."
Zamyslila jsi se nad tím? Jestli někomu ta žárovečka začala blikat a popřemýšlí, tak já budu spokojená. Že se nerozvítila třeba tobě mně rmoutí, ale asi to ovlivnit nemohu.
Tak nám Romano napiš něco věcného prosím, jestli chceš tady tu diskuzi nějak oživit, na výkřiku typu "vypadni a neruš" jsem tady už zvyklá. Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 11:56 [89.176.243.58]

nešťastnáPro ZUZANA a ROMANA
======================
Děkuji vám za rozumný pohled na "věc". Od konce Ledna letošního roku, kdy jsem zvítězila S POMOCÍ JEDNOHO HODNÉHO DERATIZÉRA nad štěnicemi - jsem se s nimi už NESETKALA!!!!!
.
Pomohla jsem se jich zbavit po SVÉM mailu i dalších 5 nešťastnic a se dvěmi dalšími proti nim v této době úspěšně bojujeme.
.
Jedna již od počátku denního bariérového postřiku je 14 dní bez kousanců, druhá mi přibyla včera v noci.
.
Opět kontakt na mě: VandaPekova1@seznam.cz
.
Ptejte se - pomohu a moc ráda a zadarmo i vám :-)
.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 12:15 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Paní Nešťstná nám tady sděluje:
Pojďte dítka moje blíž ke mně, já jsem světlo, pravda a láska. Jen já vám mohu pomoci. Jen se mně na nic neptejte a hlavně nad tím nepřemýšlejte! Měla jsem Boží vnuknutí a proto vím jak na to, stříkejte a stříkete, nic se nebojte, jsem tu s vámi a také jsem přežila. A pište na email, tam se nás nikdo nebude ptát na vysvětlení.
Ono totiž žádné vysvětlení není, snad jen poukazy na toho tajemného a hodného pana deratizéra. Já si ale nemyslím, že by někdo soudný mohl radit takové hovadiny /jako je sřikat stále dokola 31x/, to by zkrachoval anebo ho strčily do raplhausu.
Doporučuji všem kteří hledají nějakou sektu ihned poslat té paní email. Daniela

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 22:43 [89.102.238.28]

DANIELO,už delší dobu tady čtu,jak sem a i na jiné diskuse píšeš.Ty jsi asi opravdu neměla doma to,co já,pak bych chtěla vědět,jaký by jsi měla na celou věc pohled.Nevíš,co je to mít zamořený byt!Já si tím prošla a jsem ráda,že jsem poznala Vandu,protže její rady mi opravdu pomohly.Taky jsem měla doma firmu,která nám to stříkala Solfacem,tak jako tobě.Bohužel ti musím napsat holou skutečnost,Solfac(a to ti řekne opravdu každý deratizátor)je podstatně více škodlivý,než K-otrine.Ano je účinný a firmy jej rády používají,ale múže způsobit zdravotní problémy.Mi osobně spálil obličej a dlouhou dobu jsem se léčila.Dokonce mi ho ten pán dal v neředěném stavu a jeho rada zněla:ŘEDIT NE PODLE NÁVODU,ALE TAK ABY BYL PRONIKAVÝ,TÍM JE ÚČINNĚJŠÍ A STŘÍKAT,STŘÍKAT A STŘÍKAT.Takže první člověk,který mi doporučil denní stříkání nebyla Vanda,ale přímo zaměstnanec DDT.Samozřejmě po první deratizaci jsme se štěnic nezbavili a tak jsem přišla sem.Dnes jsem bez štěnic a jsem štˇastná,ale bohužel ty nevíš,co to znamená.Je mi jasné,že opět budeš psát něco hodně chytrého,co jsi si někde přečetla,ale taky už mě nebaví pořád číst ty tvé kraviny.Je to každého svobodná vúle,jak se k věci postaví a bude řešit,takže by jsi toho už vážně mohla nechat.Až budeš jednou na tom stejně,tak pak piš a radˇ.Tedˇ postřiky nedělám,nechávám je až po 3měsících,ale jsem ráda,že jsem je dělala.Jinak jen tak mimochodem,měli jsme doma ještě jednu DDT firmu.O mých postupech jsem jim řekla,nenamítali nic,akorát odsoudili předchozí firmu,že si dovolili mi ten Solfac nechat.A to,že tady Vanda píše,aby se jí psalo na email má více důvodů,já sama s ní byla v kontaktu několik měsíců denně a dodnes si píšeme.Není to o sektě,ale o soukromí,ne vše musí číst lidé,jako jsi třeba právě ty.Další důvod jsi taky určitě ty,protože kdejaký tady napsaný příspěvek okomentuješ tak,že člověk nemá ani zájem sem chodit.Vím,že to,co jsem ti sem tedˇ napsala je jen ztráta času,ale už jsem se chystala delší dobu.Vážně by bylo mnohem lepší,kdyby jsi sem přestala psát,stejně to k ničemu nevede a každý se rozhodne sám podle sebe,ne podle tebe,jak se asi domníváš.Zbytečně tady strašíš a stejně je to k ničemu.Tak se měj a už si dej pauzu,bylo toho už dost.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 23:11 [89.176.243.58]

nešťastnáPro VLAĎKA
==========
Vlaďi, děkuji Ti moc za Tvůj příspěvek. Doufám, že lidé uvěří více mě, která vám s radostí a účastí pomohla, než jakési "Daniele", která tu roztrušuje pomatené výplody svého nemocného mozečku a zrazuje tak nešťastné lidi od důvěry k spolehlivé likvidaci štěnic.
Je to normální hyena, která se asi baví zoufalstvím lidí.
Je mi z ní už opravdu na nic a neodpovídám jí. Nemá to smysl.
Ale jak píšeš, každý má na výběr.
Kdo bude chtít se jich definitivně zbavit za max. 5 neděl a zhruba za 1000Kč, ten mi jistě rád bude důvěřovat.
Kdo mi věřit nebude a bude si zvát firmu, která si za jeden obyčejný jednorázový postřik říká přes 3000Kč a kterým zlikviduje pouze živé štěnice, ale potomky v hnízdech nikoli, nechť to vyzkouší.
Je to na jejich rozhodnutí.
Páčko a dělej dále postřiky, jak jsme domluvené.
Teď už víš, že je děláš jen proto, kdyby náhodou někde nějaká mrcha byla zalezlá. Stejně nevěřím, že by vydržely čekat schované rok. No ale sichr je sichr viď? :-)
Já teď budu také preventivně stříkat po prvé po třech měsících (předtím to bylo 2x po dvou mesících), to jest koncem října, pak udělám postřik v prosinci a nakonec v březnu příští rok a šmitec!!! Bude to rok a to už snad opravdu nikde žádná číhat nebude :-) :-) :-)

Věrka Nám poslal(a) zprávu dne 10.9.2009 v 23:55 [84.42.180.135]

Tak jsem tady dlouho nebyla a opravdu jsem,jak se zdá o mnohé přišla.Někdy v dubnu jsem ty potvory doma objevila a dnes,10.9 mám od nich klid.Dnes jsem pro jistotu přiotrávila děti nebezpečným "tento obsah musel být skryt" a při té příležitosti jsem si vzpoměla na tyto stránky,které mi fakt hodně pomohly.ZA celou dobu ani jeden štípanec a vynaložené penízky minimální.Mám sice pocit,že ty potvory nás pozorují a čekají na ten správný okamžik k útoku,ale když už vím jak na ně,tak jsem v klidu.
Taky jste si všimli,jak stačí jeden človíček v diskuzi a z poklidné debaty se stane slovní souboj.Osobně si o těchto lidech myslím něco o jejich slabém sebevědomí,které si zvyšují návštěvami takovýchto diskuzí.Já bych nechala paní Danielu ať si píše co chce,nereagovala bych na to,ono ji to časem přejde,když jí nebude nikdo odpovídat.Má svým způsobem pravdu,nic dobrého "tento obsah musel být skryt" nebude,ale jestli si mám vybrat mezi štěnicí,samoničením a DDT firmou,tak si vyberu samoničení.Stejně používají to samé,jen za jiné peníze.
Ráda bych řekla nově příchozím,že "tento obsah musel být skryt" doopravdy funguje,člověk nesmí panikařit a blbnout víc než je zdrávo a když se budete držet rad,které jsou v této diskuzi,tak ty potvory porazíte.Děkuji Něšťastné za založení této diskuze,protože si myslím,že pomohla i spoustě dalším lidem,kteří sem ani nepíší.TAkže dobrou noc a držme se

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 01:11 [89.176.243.58]

nešťastnáPro VĚRKA
============
I Tobě Věru moc děkuji za povzbuzení pro další nešťastníky.
Jsi hodná, že jsi sem dala svůj příspěvek o zkušenosti a vítězstvím s likvidací těch potvor podle rad v této diskuzi.
Moc to ostatním pomůže.
Hodně štěstí a pohody Ti přeje Vanda :-)

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 07:44 [82.142.83.89]

Ahoj holky, Vlaďko, Věrko a Nešťastná, konečně se tady dají číst inteligentní příspěvky. Už jsem sice psala, že se dalších diskuzí nebudu zúčasňovat, ale napsaly jste to tak skvěle, že už snad Daniela pochopí, že tady nemá co dělat.
Já budu příští týden také stříkat po 2 měsících a opravdu po těch hrůzách co jsem s těma potvorama prožila jsem v pohodě a už mám klid. Ale správně jak píše Nešťastná sichr je sichr, protože znovu bych vše prožívat nechtěla. A taky se mi už konečně začaly ztrácet ty tmavé fleky po štípancích. Tak doufám, že to vše už bude jen OK.
Mějte se všichni moc krásně Vanda2

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 08:15 [89.176.243.58]

nešťastnáPro VANDA2
==========
Děkuji Ti také Vandi za Tvůj pozitivní příspěvek :-)
.
Jste všechny moc hodné, že těmito pozitivními příspěvky dodáte sílu, klid a jistou naději těm, které tato pohroma postihne v budoucnu také.
.
Přijdou sem, nešťastní, zoufalí a uvidí, že se nemusí tolik trápit, že mají šanci zvítězit! A to bude v jejich boji velmi důležité :-)
.
Nešťastná, ale nyní už Šťastná - Vanda :-)

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 12:04 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Milé dámy! Máte pravdu že štěnice je svinstvo, ne všechny DDD firmy dobře pracují a že i svépomocí dojdete k cíli. Jenže tahle diskuze je o něčem trochu jiném, vy jste z jednoho extrému se dostali do druhého extrému. Tím druhým extrémem je nechat se vést chorou osobou která nemá žádné zkušenosti, radí z hlediska lidského zdraví obrovské svinstvo a neumí to ani nějak rozumně odůvodnit! Prošla jsem si všechny příspěvky té paní Nešťastné a dá se z nich vydedukovat, že někdy koncem minulého roku chytila štěnice -12.12. tady psala poprvé, asi jí někdo správně poradil, ona se podle té rady zařídila a 5.1. začala zde radit a myslím si že dobře a ještě rozumně. 7. března oznámila své definitivní vítězství nad štěnicemi, poté tady začala radit nesmysly. Její rady jak zatočit se štěnicemi se od té doby neustále šroubují. V poslední době nám tady radila že se má postříkat lůžko 31x, s postřiky neustávat a stříkat třeba i rok a nejlépe všechno stále dokola. Straší tady štěnicemi padajícími ze stropu, štěnicemi putujícími k hostiteli tam i zpět 30 metrů, nezničitelností vajíček a štěnic vůbec. Naprosto jí nevadí že to vše je odborníky považováno za nesmysl. Když je dotázána na nějaké odůvodnění těch svých hazardérských rad, tak tady způsobí jen hysterický pokřik že jsem nastrčená DDD firma a nepřítel všech nešťstníků. Prostě jen ublížené reakce nemocné paní, která nemá k těmto radám ani zkušenosti ani nějakou erudici. Prostě měla jednou štěnice a sama se pasovala do role Guru na tomto chatu. Protože "vaří z vody", tak straší a radí tak, aby to bylo ne stoprocentní ale tisíciprocentní! To, že zbytečně zatěžujete své zdraví ji vůbec nezajímá. Je mi líto že se tady ozývají pouze reakce ku mně negativní, ale opravdu jen radím používat zdravý rozum. Mrzí mně a je myslím chybou, že obdivovatelky a příznivkyně nekonečného postřiku neumí argumentovat nějak fundovaněji. Je to stále jen "drž hubu a vypadni", my to všechno víme nejlépe. Argumenty nulové. Daniela

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 13:09 [89.102.238.28]

Tak je to přesně tak,jak jsem psala.Opět jsi to zase pěkně okomentovala a nic nepochopila.Nejsem zlý člověk,ale přála bych ti,aby jsi se dostala do situace,kterou jsem řešila já,aby jsi to konečně pochopila.Ty jsi totiž naprosto stejná,jako štěnice(vysát co nejvíce),jen s tím rozdílem,že tebe se člověk jen tak lehce nezbaví.Asi tě hodně baví plést se do života druhým a nutit jim své názory,atˇ to stojí co to stojí.Myslím si,že by jsi měla založit svou vlastní diskuzi a tam si můžeš ty svá moudra psát o stošest,jistě se najde někdo,kdo to ocení,tady jsi si místo vybrala dost špatně,protože tu v podstatě nikoho nezajímáš,jen plýtváš místem.Možná by nebylo špatné,kdybys konečně přestala neustále osočovat a zamyslela se nad sebou.Nadarmo se neříká:podle sebe,soudím tebe.Takže pokud je tady někdo dušvně chorý,zkus se zamyslet nad tím,jestli to nejsi ty.Normální člověk už by sem dávno nic nepsal.Taky jsem nepochopila o co ti vlastně jde.Závidíš nám snad,že jsme narozdíl od tebe štěnice měli a dokázali jsme je zničit?Třeba by se někde nějaká živá dala sehnat a mohla by sis je nechat doma rozmnožit a najít uspokojení.A pak vem ten tvůj opěvovaný JED Solfac a stříkej vše na co narazíš,bude ti vážně fajn!Jen bude asi trošku problém jej sehnat,protože není prodejný soukromým osobám.Tak mě napadlo,co tak zkusit napsat inz.AHOJ TADY DANIELA A STRAŠNĚ TOUŽÍM PO ŠTĚNICÍCH,NENAŠLA BY SE TADY NĚJAKÁ PRO MĚ,ATˇ MÁM KONEČNĚ TO CO OSTATNÍ A NEMUSÍM SEM CHODIT SE ZÁVISTÍ?VŽDYCKY JSEM SI MYSLELA,ŽE JSEM NEJLEPŠÍ A NEJCHYTŘEJŠÍ,ALE TADY BEZ ZKUŠENNOSTI NE,COŽ NEMŮŽU PŘENÉST PŘES SRDCE A PROTO SE NEUSTÁLE MUSÍM NAVÁŽET DO OSTATNÍCH.ÚPLNĚ NEJVÍCE BY MI VOHOVOVALY CELÁ HNÍZDA,ALE BUDU VDĚČNA I ZA JEDNOTLIVÉ KUSY.SPĚCHÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty jsi asi i hodně ráda středem pozornosti a jelikož už se nenajde ve tvém okolí nikdo,kodh by jsi zajímala,tak sis našla toto jako svůj objekt.Hm,škoda,že ses nechytla ani ty,fakt smůla.Na POMOOOOOOOC ŠTĚNICE jsi se taky nijak zvláštˇ nechytla,co?!Jo,holka,to je osud.No nic,nebudu se tady už tebou zabývat,stejně to k ničemu nevede.Měj se fajn

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 13:16 [89.102.238.28]

PRO VŠECHNY:asi by bylo nejlepší příspěvky typu:Danila přehlížet a ignorovat,protože bude stále psát a psát.Pokud si jí přestaneme všímat,mohlo by jí to časem přestat bavit.Jinak všem přeji štěstíčko a pohodičku,bez štěnic.pa

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 13:22 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

To je taková snůška nelogických nesmyslů, že se na ni ani odpovědět nedá. Buď sem píše další chorý člověk, anebo paní Nešťastné dvojník z jejího PC. Pěkný den přeji! Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 15:47 [89.176.243.58]

nešťastnáVladi teď jsem se tedy nasmála :D - děkuji Ti :-)))))))))))
.
Všichni jsme tu dvojníci to nevíš? Nebo hele, nejsme my dvě třeba jednovaječná dvojčata? To by také šlo, ne?:-)))))))))
.
Já už na ní/něj nereaguji - vypadá to opravdu, že to nemá v hlavě v pořádku, chuďátko. :-)
.
Páčko a žij plnými doušky bez kousanců:-)))))))))))))))))))

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 22:36 | dvorakova.han@seznam.cz [84.244.84.246]

Pro Vandu a ostatní nešťastné lidičky.
Štěnice jsem zlikvidovala 2x postřikem, které používají firmy.Postřiky jsem prováděla sama, a to tak důsledně, že neexistovalo místo, které by nebylo postřikem zasaženo.
K postřikům jsem ještě použila 2x dýmovnice Peststop.Ohnisko výskytu bylo nalezeno, což je určitě správné. Štěnice jsou zcela vyhubené,ale přesto budu průběžně dělat postřik bariérový, kolem postelí.To budu používat postřik "tento obsah musel být skryt".
Všem držím palečky, nebojte se, zase bude dobře !!!

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.9.2009 v 08:09 [89.176.243.58]

nešťastnápro HANKA
===========
Gratuluji!!! :-)
.
Měla jsi štěstí, že jste našli jejich hnízdo a že zřejmě bylo jen jedno.:-)
.
Já ho nenašla a tak nezbylo, než dělat bariérové postřiky podle rad prostřednictvím mailů nebo telefonu jednoho hodného pana deratizéra.
.
A Tobě moc děkuji za POZITIVNÍ ZPRÁVU!!
.
Krásný den - páčko Vanda :D

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.9.2009 v 16:20 [89.176.243.58]

nešťastnáPro všechny vítězky
===================
Tak jsem dnes udělala preventivní bariérový postřik po 2,5 mesíci a mám bezvadný pocit :-)
.
Pak na to ještě hupnu před Štědrým dnem a ukončím posledním bariérovým postřikem koncem února - což bude 1 rok, kdy jsem se jich zbavila.:-)
.
Krásné a pohodové dny bez těch potvor všem přeje šťastná Vanda :D

Veronika Nám poslal(a) zprávu dne 12.9.2009 v 17:03 | veronika777@centrum.cz [212.96.172.1]

Manželovi rodiče žijí v Bohumíně a v panelovém kde bydlí, také byly po několik let štěnice. Navykla jsem si proto sledovat diskuze o nich. Tam u nich po asi třech letech neúčinných postřiků různými firmami zadalo město likvidaci štěnic nějaké specializované firmě a ta ty štěnice někdy koncem minulého roku dvakrát postříkala a štěnice vyhubila. To vyhubení pokud vím dělali se zárukou a do teď tam ty štěnice nejsou. Už jsem to tady psala před časem v sekci: "jak se zbavit štěnic??". Tato prožitá zkušenost mě přesvědčila že štěnice se dají vyhubit, jen se to asi musí umět a chtít. Také proto ve sporu o hubení štěnic dávám za pravdu paní Daniele, myslím že pokud není nějaký důvod, tak je nesmysl v postřicích štěnic pokračovat do nekonečna. Jen se zbytečně ládujeme chemií. Argumentaci paní Nešťastné bych také nazvala nelogickou a hysterickou, Daniela tady opravdu pouze upozorňovala na zdravotní rizika a nehájila nějaký postřik anebo formu provádění. Přesto je za to neprávem neustále napadána. Daniela například vůbec neuváděla značku postřiku kterým ji u ní doma hubily štěnice, paní Nešťastná se na něj dost agresivně doptala a teď se Daniele vyčítá že ten Solfac propaguje! To přece není fér ! ! To není diskuze! Tady by i Goebels byl jenom učeň! Je fakt, že tady paní Nešťastná na žádnou z otázek neodpověděla a místo nějakých odůvodnění těch svých rad se pouze uchyluje k takovým podpásovým úderům a zlobným výpadům. Z historie toho jejího psaní vyplývá že nemá ani žádné zkušenosti. Ještě v lednu tady veřejně doporučovala vzít si na více zamořený byt firmu. Potom asi přišla na to, že když chce být nejlepší a nepřekonatelná, tak musí radit tak, aby to nemělo chybičku. Protože jen to, co není, se nedá dokázat, tak tady děsí nevyhubitelnými a ďábelskými štěnicemi a radí neustávat v postřicích. Možná nemá špatné úmysly, ale to je její jediná kvalifikace a to je málo. Verča

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 12.9.2009 v 19:46 [89.176.243.58]

nešťastnáZase jen JEDNA PANÍ POVÍDALA?
.
NEVÍM KDE JSTE VY DVE - NEBO JEN JEDNA?, PŘIŠLY NA TO, ŽE JE TO MŮJ NÁVOD, JAK VYHUBIT ŠTĚNICE :-)
.
UŽ PONĚKOLIKÁTÉ TEDY OZNAMUJI, ŽE ZPŮSOB JEJICH VYHUBENÍ BARIÉROVÝM POSTŘIKEM JSEM PROVÁDĚLA POD DOHLEDEM DERATIZÉRA, KTERÝ MÁ FIRMU MIMO PRAHU A BYLO BY PRO NĚJ DALEKO KE MĚ JET A ROVNĚŽ TAK PŘÍPRAVEK "tento obsah musel být skryt" MI DOPORUČIL ON. :-)
.
NEJSEM ŽÁDNÝ SAMOUK :-)
.
A JAK JE VIDNO, ZPŮSOB LIKVIDACE I PŘÍPRAVEK JSOU ZARUČENÉ, NEBOŤ VŠICHNI POSTIŽENÍ, KTEŘÍ SE TU NA DIKUZI VYSKYTUJÍ, SVŮJ BOJ SE ŠTĚNICEMI, DLE MÝCH ZKUŠENOSTÍ
V Y H R Á L I :D :D :D
.
NIKDO SE NEDEJTE ZASTRAŠIT TĚMI HLOUPÝMI NAPADÁNÍMI MÉ OSOBY, JE TO POUZE ZÁVIST.
.
OPRAVDU SE MI NECHCE STÁLE VĚŘIT, ŽE NĚKDO MŮŽE MÍT RADOST Z NEŠTĚSTÍ DRUHÝCH A JEŠTĚ SE JIM TAKTO VYSMÍVAT.
JINAK SE TY NAPADACÍ PŘÍSPĚVKY BRÁT ANI NEDAJÍ, CHYBÍ MI U NICH JAKSI NĚJAKÝ DOBRÝ ÚMYSL.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 12.9.2009 v 20:29 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Uhýbáte před svou zodpovědností za zdravotní škody těm nešťastníkům kteří vás poslechnou. Nevěřím že kromě pacientů v čekárně u MUDr Chocholouška by vám někdo mohl radit takové nesmysly jako je stříkat lůžko 31x za sebou po dobu jednoho roku, systémem "čím častěji a čím více, tím lépe!" "A pro klid ještě jednou!" To by ten deratizér musel zkrachovat! Zajímavé je, že jste něco jiného radila v lednu a něco naprosto jiného o půl roku později. To vás k těm vylepšeným návodům dovedly nějaké zatajené a nové skutečnosti? Sama jste tady už v březnu oznámila velké vítězství nad štěnicemi, tak proč se má stříkat pořád znovu a znovu? Vždyť jste už žádnou štěnici od ledna neviděla? Jaké je pro to logické vysvětlení? To vám ty rozpisy nekonečného stříkání musel poradit někdo v té čekárně, jiné vysvětlení nevidím. Daniela

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 11:00 [89.176.243.58]

nešťastnáÚ.V.A.H.A
=========
Po neustálém napadání jakousi "Danielou" přeci jenom vyvstala otázka.
.
Ano vím, že se u deratizačních přípravků píše, že mají účinnost min. 14 dní.
.
Jak je pak možno VYSVĚTLIT, že lidé po ošetření firmou jsou po čtyřech dnech OPĚT POKOUSANÍ?!!!!
.
Pro mě z toho vyplynulo jednoznačné poznání - přípravky tak dlouhou dobu ÚČINNOST prostě NEMAJÍ!
.
Ví to i ten pan deratizátor, kterého radami jsem se řídila, a které nyní podávám VÁM VŠEM, kdo jste zoufalí.
.
Toť vše.
.
Pak tu samozřejmě vyvstává otázka ETIKY a SOUCITU k bližnímu svému.
.
ŽÁDNÁ FIRMA s VÁMI NEBUDE SOUCÍTIT, protože pro ně jsou to pouze vydělané peníze!!!
.
Jen vy sami víte, jak zoufale na tom jste psychicky.
.
Pa a hezkou neděli přeje Vanda :-)

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 11:57 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Nejsi napadána, já tady zpochybňuji jen ten tvůj z prstu vycucaný návod na hubení. Je trapné, že jsi si jako propagátorka postřiků nezapamatovala a asi ani nepřečetla návod k použití toho "tento obsah musel být skryt"! Tam se píše: Působí jako kontaktní insekticid ve velmi krátké době a má dlouhou reziduální účinnost (v závislosti na druhu povrchu a použité koncentraci 3 i více měsíců). To se tam píše doslovně, link na etiketu toho "tento obsah musel být skryt" jsem tady v některém z předchozích příspěvků umístila. Takže ne 14 dnů, ale 3 měsíce by měl působit! Ty radiš na postel stříkat SEDMKRÁT denně po 2 dny za sebou!!!!!!! Po 4 dnech už těch postřiků se má podle tebe udělat SEDMNÁCT !! Do jednoho měsíce jich má být podle tebe DVACETSEDM !! Ty nejsi normální magor, ty jsi nebezpečný MAGOR!!! Tady se zatím všichni (kromě tebe a tebou ovlivněných nešťastníků) shodli, že dva, max. tři správně provedené postřiky štěnice spolehlivě vyhubí.
Místo hysterických a neodůvodněných provolání by jsi mohla projevit trochu soucitu nad obětmi tvých hazardních rad. Já jsem nikdy nezpochybňovala nutnost se štěnic zbavit a nikdy nepsala zda firmou anebo svépomocí, tak prosím alespoň NELŽI! Já tady jen varuju před takovými idiotskými radami které tady udílíš! Také přeji všem pěknou neděli. Daniela

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 12:56 [89.102.238.28]

Danielo,když dle tebe postřiky mají účinnost až3měsíce,proč tedy firmy dělají postřiky 3x po 3týdnech???????Jezdí k nám jedna firma(velice seriozní)a tento pán,který je majitelem firmy,mi sám doporučil po těchto postřicích ještě postřiky po3měsících,přesahující rok.Z důvodu,že se štěnice mohou schovat a vylezou i po roku.Vím,že toto opět zpochybníš,ale tento člověk nemá důvod si to vymýšlet,protože záleží pouze na mě,jestli budu chtít,aby postřiky u nás dále prováděl.Tato firma už existuje roky,předává se mezi generacemi a jsou natolik solidní,že narozdíl od jiných mluví pravdu.A bohužel tomu,že štěnice vydrží rok bez potravy,věřím.Než jsme si tento byt koupili,byl rok prázdný a těnice tady byly,jak je to možné?Logicky z toho důvodu,že prostě vydrží.Nevím,ale nebylo by už lepší se tady veřejně napadat?Ráda bych to s tebou rozebrala v klidu a slušně,ale ty vše co se ti člověk snaží vysvětlit,hned obrátíš,proto to není nebata a nic se takto určitě nevyřeší.Také přeji všem pěknou a klidnou neděli,ikdyž pro mě pracovní

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 14:27 | dvorakova.han@seznam.cz [84.244.84.246]

Když jsem v létě t.r. zjistila, že hmyz, který jsem objevila jsou štěnice, byla jsem ráda, že tato diskuse existuje.Pročetla jsem všechny příspěvky a dle svého uvážení jsem pracovala na likvidaci tohoto opravdu špatně hubícího se hmyzu. Z příspěvků jsem neměla pocit, že bych jimi byla ovlivňována.Můj názor je, že tyto příspěvky by měly psychicky povzbuzoval "majitelé" štěnic a dodávat jim naději, že se štěnic zbaví.Proto si myslím, že je velká hloupost se napadat kvůli množství postřikových zásahů.Každý má svobodné právo, jaký druh likvidace zvolí. Všechny Vás zdraví Hanka

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 14:51 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Pokud vím, tak ta účinnost přípravků pomalu klesá, štěnice jsou dost odolné a tak kvůli té jistotě úspěchu toho zásahu firmy po 14 - 30 dnech ten postřik opakují. Po asi 10 dnech jsou nově nalíhlé nymfy z vajíček a je žádoucí aby ten insekticid byl obnoven. Můžeme vést diskuzi zda postřik opakovat po 10 dnech nebo po měsíci, zda opakovat postřik jednou anebo dvakrát. Je ale neobhajitelný a zdraví škodlivý nesmyslný extrém radit takovou četnost jak to zavádla tady spolu se vším tím strašením paní Nešťastná. Do toho strašení zapadají takové informace jako je : "že se štěnice schovají a vylezou i po roku". Neumím si představit (a připomínám že jsem ty štěnice měla také) že by mi nějaká firma chodila ještě po roce dělat postřiky. To odporuje biologii tohoto hmyzu, a peněženka většiny z nás by to neunesla. Tohle by bylo možné za předpokladu že tam ten rok nebydlíte a ještě tam ani nebudete topit. V takovém případě by se v normálním bytovém domě ty štěnice odstěhovaly k sousedům, ale možné by to bylo. To je ale zcela nenormální situace a ne běžné hubení štěnic. Ve vašem případě bych si snad dovolila zaspekulovat na ještě jeden možný způsob způsob přenosu štěnic, a to jsou stěhovací vozy. Dala bych do diskuze také otázku: Jak to, že nějaká firma vyhubí štěnice i po mnohaletém špatném provádění na dva postřiky a ještě dá mnohaměsíční záruku? Daniela

Vladˇka Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 15:03 [89.102.238.28]

Danielo,vidíš to,pořád zpochybnˇuješ vše,co druhý napíše.Nevnucuj mi názory typu:štěnice ze stěhovacího vozu,děkuji.O štěnicích a jejich původu,které jsem měla doma vím.Bohužel předchozí majtelé v tomto bytě s němi dlouhodobě žili a odstěhovali se v domění,že se jich zbaví jen takto.Takže v tomto opravdu nemáš pravdu!Je to naposledy,co sem píšu,protože to nemá smysl.Všem osůbkám,které bojují se štěnicemi přeji moc úspěchů a atˇ vše dělají dle svého uvážení.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 13.9.2009 v 17:45 [89.176.243.58]

nešťastnáNaše "paní Daniela" je evidentně chorá a zřejmě také velmi závistivá "osůbka". Víc nevím, co bych dodala. Je to od ní navýsost trapné, že sem chodí neustále plácat ty svá písmenka zleva doprava, zprava doleva, zezhora dolů a naopak. Je spíše k politování a jí opravdu lituji. Evidentně trpí vysokým nesebevědomím, jinak nechápu, proč my se tak urputně snažila se zviditelňovat, když ke skutečnému důvodu založení naší diskuze nemá co produktivního říci.
Jenom zoufale straší lidi, aby se štěnicemi nebojovali:-( Hm, pravděpodobně má opravdu radost z neštěstí druhých, jinak si to její destruktivní chování k nešťastnýám osobám tady, neumím vysvětlit.
.
Pokud se opravdu budete chtít zbavit štěnic, neobracejte se na ní - vím přesně co vám doporučí:
.
Nechat provést deratizaci Firmou (pravděpodobně se bude jednat o její/jeho)v ceně zhruba 3500Kč za jeden úkon. Bude se vám snažit namluvit, že je třeba alespoň dvou úkonů.
.
Pokud tak učiníte, po deratizaci štěnice vylezou do max. 5ti dní a budou vás kousat a množit se dál. Přípravky totiž proklamovaných 14 dní působit nevydrží. Možná také proto, že je firmy ředí více, než by měli (ušetří tak na víc postřiků).
.
Je to na každém z vás.
.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 14.9.2009 v 01:15 [89.176.243.58]

nešťastnáPro HANKA
==========
.
Děkuji Ti za povzbuzení pro všechny budoucí postižené :-)
.

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 14.9.2009 v 08:59 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Nejsem chorá a nechápu co bych proboha měla závidět a někomu nepřát. Mojí ambicí bylo upozornit na diletantské a nebezpečné rady. Snad se mi to povedlo a pomohla jsem někomu se zorientovat a zbytečně si neuškodit těmi idiotskými návody na aplikaci insekticidů. Budu to i nadále připomínat. Souhlasím s názorem že "je to na každém z nás". Daniela

ERIKA Nám poslal(a) zprávu dne 14.9.2009 v 10:12 [89.102.238.28]

DANIELO,DANIELO,TY JSI NEMOCNÉ DEMENTNÍ PAKO,KTERÉ NEUMÍ NIC,NEŽ OTRAVOVAT LIDI.JSI UŽ VÁŽNĚ TRAPNÁ A CHOVÁŠ SE JAKO POSEDLÝ CVOK,JEN ABY JSI NA SEBE UPOZORNILA.MĚLA BY JSI SE UŽ ZAČÍT STYDĚT A KONEČNĚ SE STÁHNOUT A DÁT POKOJ!!!!!!!!!!!NEMÁŠ ŠTĚNICE,TAK SE NESER DO TOHO,PO ČEM JE TI HOVNO!!!!!!!!JE TO VĚC KAŽDÉHO,JAK A CO UDĚLÁ,ANIŽ BY JSI JIM MUSELA VNUCOVAT RADY S POUŽITÍM SLOVNÍKU V RUCE.TAK ČAU A ZAPOMENˇ UŽ TADY NA TYTO STRÁNKY,JE PLNO JINÝCH,TAK BĚŽ TAM!PÁČKO

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 14.9.2009 v 12:15 | dvorakova.han@seznam.cz [84.244.84.246]

Na začátku této stránky, byly příspěvky s u p e r. Byly v nich nářky lidí, kteří hledali pomoc a psychickou útěchu, která jim byla nabízena v diskusích.Každý si mohl libovolně zvolit, jakou metodou provede likvidaci štěnic. Když někdo zjistí, že má štěnice, určitě tím nebaví sousedy a ostatní lidi na ulici, ale je vděčný, že si může vylít srdce anonymně.Nyní mám pocit, že se tyto diskuse náramně podobají diskusím našich blahodárců ve Sněmovně. Zdravím všechny, Hanka

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 14.9.2009 v 13:12 [86.49.119.40]

nešťastnáPro ERIKA a HANA
=================
Děvčata, oběma vám moc děkuji za příspěvek do mé diskuze - za všechny, které to neštěstí - štěnice, postihne jednou jako nás, a budou tady zoufale hledat pomoc.
.
Uvidí, že si tu ze všech sil pomáháme radami a že všichni, kteří se radami zde řídili - nejenom že ZVÍTĚZILI, ale zcela jednoznačně BEZ jakýchkoliv ZDRAVOTNÍCH POTÍŽÍ.:-)
.
ERIKO, Tebe zřejmě ty bláboly Daniely pořádně nadzvihly a tak jsi jí velmi tvrdě řekla to, co my ostatní si jen myslíme. I když je to hodně zemité, sedne to jako pr..l na nočník :-) Děkuji :D
.
Jak si podotkla Ty HANI, bohužel se člověk potkává v životě i s hlupáky, závistivci a nepřejícími lidmi.
I s lidmi, kteří se bezohledně a přes mrtvoly ženou za svým korytem.
Ano, názorný příklad našich povah máme ve vzorku naší Sněmovny. Jsou tam lidé, kteří občanům našeho státu pomoci chtějí a lidé, kterým jde pouze o své KORYTO.
.
Teď bych vás děvčata i ostatní budoucí členy naší diskuze poprosila, abyste na její ubohé výpotky už opravdu nereagovaly.
Věřte, že je to tvor urputný jako ty nechutné štěnice a naprosto bezohledný.
"Ona" jen vítá, když na ní někdo reaguje, má pak důvod opět sem hodit nějakou zlou slinu.
.
Když jí nikdo nebudeme odpovídat, myslím, že ji "monologování" snad časem přejde.
.
Takže budoucí nešťastníčci - NEBOJTE SE - ZVÍTĚZÍTE, tak jako už skoro desítka z nás tady. :-) :-) :-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 16.9.2009 v 12:48 [86.49.119.40]

nešťastnáDERATIZACE FIRMAMI!!!!!
=======================
S tímto názvem jsem včera založila diskuzi k provozování deratizací firmami.
.
Chci dát také šanci slušným firmám a prosím tedy každého, kdo má pozitivní zkušenost s jejich úspěšným bojem proti štěnicím, aby jste tam hodili příspěvek. Co by si tam lidé o firmách měli přečíst, je stanoveno tam.
.
Samozřejmě nemohu a ani nechci bránit uvedení firem, kterým se u vás štěnice vyhubit nepodařilo.
.
Díky všem, co tam "ztratí" slovíčko.
.
Vanda

Jan Nám poslal(a) zprávu dne 17.9.2009 v 23:47 [195.113.180.197]

ahoj všichni,
rád bych uvedl pár poznatků o štěnicích a obtížném hmyzu obecně.
Jak je zde v diskuzi správně uvedeno,je potřeba prostor pravidelně ošetřovat,až do "úplného"vyhubení.
Úplného je záměrně v úvozovkách,protože stoprocentně vám to
nikdo nezaručí.Pokud vám jakákoli firma nebo prodavač řekne,
že vám zaručuje stoprocentní účinnost,je to nekorektní jednání
a doporučuji se obrátit na solidnější firmu.
Dále je zde uveden jeden prostředek,který je velmi účinný a doporučuje se k postřiku.To je zcela jistě pravda a opravdu nechci onu účinnost zpochybňovat.Problém je však v tom,že
obtížný hmyz a šťěnice nevyjímaje mají tu schopnost se stávat po každém postřiku odolnějšími a postupem času si na
používaný prostředek přivyknout.Proto se doporučuje po několika zásazích dezinsekční přípravky obměňovat.
Doporučuje se asi po 3 až 6 postřicích.
Další problém je v samotném postřiku.Přípravek je prodáván koncentrovaný s tím,že se před vlastním použitím promíchá v určitém poměru s vodou.Z logiky věci tak vyplývá,že nelze použít na elektroinstalaci/zásuvky,vypínače,světla a pod./

Jan Nám poslal(a) zprávu dne 18.9.2009 v 00:06 [195.113.180.197]

Další úskalí spočívá v bariérovém postřiku.Je pravdou,že pokud přes ošetřenou plochu hmyz přeleze tak do několika dnů chcípne
ale musí přes tuto plochu přelézt.Štěnice se vyznačují mimo jiné vysokou odolností a schopností po mnoho měsíců držet půst
Navíc se postřik nedostane pod tapety,obkladačky,dřevěné obložení a podobně.Štěnice se též vyznačuje schopností ucítit lidské teplo na velké vzdálenosti,vyleze po stěně ke stropu a
putuje až nad postel,když ucítí lidské teplo,spadne a saje.
Proto je třeba nezapomenout vystříkat i stropy.
Je toho mnoho co se dá o štěnicích říci a obávám se,že je toho ještě více co o štěnicích a jiném hmyzu zatím nevíme. Jan

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 18.9.2009 v 01:02 [86.49.119.40]

nešťastnáPro JANA
========
Jane děkuji Ti moc za Tvé rozumné příspěvky skutečně "k věci".
.
K tomu prvnímu, co se týká obmněňování druhu dezinfekčních přípravků, nemyslím si, že by štěnice získaly tak rychle odolnost, ale to je pouze má úvaha. V každém případě už je nás tu desítka, co jsme je vyhubily pouze tímto jedním - "tento obsah musel být skryt". Problém v obmněňování je také ale hlavně v tom, že jiný, tak výborný a nejméně škodlivý jako je on, volně nekoupíš.
.
Ke druhému příspěvku - ano také jsem četla o tom, že štěnice jsou "chytré" a dokáží si najít cestu do "svých lovišť" i ze stropu, ale i kdyby se jim to povedlo, z postele se už bez přelezení přes bariérový postřik zdravé nedostanou. A to je velmi důležité pro náš boj, aby i po zdařeném útoku chcíply, aniž by stihly naklást další potomky.
.
Díky moc a přeji pouze klidné a pohodové spaní bez těch potvor :-)
.
Vanda

Pepa Nám poslal(a) zprávu dne 20.9.2009 v 19:15 | jozef.malik2@seznam.cz [213.168.179.171]

DOBRÝ DEN PANÍ NEŠTASNÁ.ČETL JSEM ŽE POMÁHÁTE LIDEM VYHUBIT ŠTĚNICE .U NÁS SME JICH NAŠLI DVANÁCT.ZATÍM JSEM NEKOUPIL PŘÍPRAVEK NA VYHUBENÍ ŠTĚNIC ALE CHCI SI HO KOUPIT ALE CHTĚL JSEM SE ZEPTAT JESTLI NEVÍTE PRODEJNU VE KTERÉ SE TENTO PROSTŘEDEK PRODÁ V OKOLÍ MLADÉ BOLESLAVI.JE NUTNÉ ABYCHOM VYHODILI DEKY ,POLŠTÁŘE ,KOBERCE A NÁBYTEK.KDYŽ JSI POŘÍDÍM TENTO SPREJ "tento obsah musel být skryt" KOLIK TOHO BUDU MUSET ZAKOUPIT KDYŽ MAM BYT VELKÝ VELIKOSTI 76M, BYDLÍM V PANELOVÉM DOMĚ.PROSÍM MOHLA BYSTE MI NAPSAT POSTUP JAK SE POUŽÍVÁ TENTO PROSTŘEDEK.ZATÍM VÁM DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU.S POZDRAVEM PEPA

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 20.9.2009 v 20:41 [90.177.90.80]

Pepíku, Nešťastná ti jistě pošle poděkování za věcný a kvalitní příspěvek, neboj! Možná že i samou radostí zapomene psát velkými písmeny. S pozdravem Otík.

Ifka Nám poslal(a) zprávu dne 20.9.2009 v 22:07 [89.103.56.139]

Dobrý den, chci se zeptat za kolik dní se z vajíčka vylíhne nová štěnice a za jak dlouho dospěje a naklade další vajíčka. Koupla jsem přípravek "tento obsah musel být skryt", udělala postřik kolem postelí a zdá se že opravdu zabírá, už pár dní přes noc nebyli žádné štípance. Mám problém s oblečením dcerky, vždycky jí ráno obléknu a do večera má štípance hlavně v podpaží a tříslech. Celou skřín jsem důkladně vystříkala, oblečení máčím a dávám mrazit, potom ještě žehlím, hlavně švy a lemy kde se dělají štípance, ale nezabírá to, (mohli by to přežít?). Můžu postříkat i oblečení aniž by z toho měla nějaké zdravotní potíže? Jinak jsem moc ráda za tuhle diskuzi, všechno co jsem používala předtím ty mrchy nezabilo. Díky Ifka

Bagíra Nám poslal(a) zprávu dne 21.9.2009 v 14:19 [88.100.17.7]

Díky všem, kteří jste mě přivedli k chemickému pomocníkovi "tento obsah musel být skryt", který jsme ze začátku aplikovali. Další typ jsme dostali od známých z Anglie, kteří se těch mrch zbavili pomocí prášku "Insekt-Ex Pulver". Postup je v podstatě stejný jako u "tento obsah musel být skryt". Nasypat kam se dá a v noci dělat těm krvežížnivejm potvorám návnadu. Nechci to zakřiknout, ale po měsíci marného boje máme s tímhle práškem + "tento obsah musel být skryt" klidné spaní a občas někde novou chcíplou neduživou štěnici. Podle informací výrobce i distributora je "Insekt-Ex Pulver" neškodný přírodní produkt (přesto musím upozornit, že na moji ženu funguje jako kýchací prášek, zbytku rodiny nevadí, ani když se tím posype postel ve které se spí).
Ještě pro úplnost upozorňuji, že na obalu výrobku, ani na www stránkách distributora pro ČR"tento obsah musel být skryt" nejsou štěnice jmenovitě uvedeny.
Šťastný lov, Bagíra

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.9.2009 v 16:39 [86.49.119.40]

nešťastnáPro Jiřka?
============
* Štěnice domácí je noční hmyz živící se výhradně krví
* Dospělé samičky štěnice mohou naklást 1-5 vajíček denně
* Vajíčka štěnice se líhnou přibližně 7-10 dní po nakladení samičkou
* Vývoj z vajíčka k dospělému jedinci trvá zhruba 1-2 měsíce, ale může trvat déle v závislosti na podmínkách okolního prostředí a dostupnosti potravy.
* Jednotlivá štěnice nevyhledává krev každý den a mohou uplynout dny i týdny mezi jednotlivým krmením
* Štěnice jsou neaktivní v období mezi krmením, kdy se schovávjí v jejich úkrytech
* Štěnice se neomezují pouze na postel nebo ložnici, nýbrž se rozptylují po celém příbytku
* Štěnice jsou velice houževnaté a bez obtíží přežívají několik měsíců i déle zcela bez potravy
* Štěnice domácí procházejí za život pěti vývojovými etapami, kdy během každé je zapotřebí se nakrmit krví
* Chladné teploty a nedostatek potravy může vývoj štěnice zpomalit
* Dospělá štěnice domácí žije obvykle necelý rok
.=========================================================
S tím oblečením dcerky se mi to nezdá. Štenice v oblečení nepřebývají. Vypadá to nejspíš tak, že ráno už ty kousance musí mít, jenže začnou svědit až během pár hodin a to je už ve škole.
Takže ne, že jste ráno bez kousanců. Ten postřik musíte dělat opravdu velmi pečlivě a i tak je možné, že sem tam nějaký kousanec budete mít.
A to proto, že ona přes postřik klidně přeleze, kousne a pak teprve chcípne, víš? Důležité je ale to, že už není schopná naklást další potomky!!!!
Záleží na tom, kolik jich doma máte a jak dlouho bude trvat, než všechny dospělci přelezou přes postřik. Také jak dlouho ten postřik bude působit - to jest, jak často ho děláš.
Napiš mi na mail VandaPekova1@seznam.cz - probereme každý datail postupu pěkně podrobně.
.
Co se týká mrazení prádla, já to tedy nedělala. Vyprala jsem veškeré povlečení od 60 stupňů a výše, vystříkala peřiňáky, spodek postele (tu jsem zespodu odkryla až na kostru, abych se tam nejlépe dostala ke škvírám) atd.
Dála jsme Postříkala zeď u postele, pod obrazy na zdi i přilehlý nábytek u postele.
.
Tatím páčko a drž se, bude to OK neboj :-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.9.2009 v 17:06 [86.49.119.40]

nešťastnáPro:
Pepa Nám poslal(a) zprávu dne 20.9.2009 v 19:15
=========================================
Ahoj Pepo,
----------
"tento obsah musel být skryt" by jste měl sehnat v "tento obsah musel být skryt", ale já si jej objednávám od firmy "tento obsah musel být skryt" - na webu -
"tento obsah musel být skryt"
===========
Objednejte si 2x lahvičku po 50ml (můžete i víc ks, budete muset dělat postřiky delší dobu), přijde Vás to na cca 550 Kč i s dopravou. K tomu si musíte koupit tlakovou lahev na rozstřikování - já ji mám za 250Kč.
.
Pak již dělejte bariérové postřiky dle návodů tady v té diskuzi. Psala jsem je již víckrát.
Pokud byste chtěl být se mnou v denním spojení - pište a ptejte se na VandaPekova1@seznam.cz
.
Vůbec textilní věci vyhazovat nemusíte. Tam se štěnice neukrývají. Ukrývají se přímo v postelích nebo v nábytku v jejich těsné blízkosti, obrazech na stěně.
Co půjde vyperte v 60 a více stupních, koberec můžete postříkat.
.
Pak budete dělat bariérové postřiky postelí i nábytku v jejich těsné blízkosti. A to tak, aby štěnice musela přes postřik přejít, pokud k Vám půjde. To znamená, že se nesmí k Vám do postele dostat jediným suchým místečkem!!
Postřiky - postel kolem dokola, peřiny a polštáře také kolem dokola, ne celé!!!!
.
Podrobné dotazy zodpovím na svém výše uvedeném mailu.
.
Zatím nashle u mě v seznamu.cz
.
Vanda

jozef.malik@2seznam.cz Nám poslal(a) zprávu dne 21.9.2009 v 18:08 [213.168.179.171]

------PRO NEŠTASNOU------.DOBRÝ DEN PANÍ NEŠTASNÁ.ČETL JSEM ŽE POMÁHÁTE LIDEM VYHUBIT ŠTĚNICE .U NÁS SME JICH NAŠLI DVANÁCT.ZATÍM JSEM NEKOUPIL PŘÍPRAVEK NA VYHUBENÍ ŠTĚNIC ALE CHCI SI HO KOUPIT ALE CHTĚL JSEM SE ZEPTAT JESTLI NEVÍTE PRODEJNU VE KTERÉ SE TENTO PROSTŘEDEK PRODÁ V OKOLÍ MLADÉ BOLESLAVI.JE NUTNÉ ABYCHOM VYHODILI DEKY ,POLŠTÁŘE ,KOBERCE A NÁBYTEK.KDYŽ JSI POŘÍDÍM TENTO SPREJ "tento obsah musel být skryt" KOLIK TOHO BUDU MUSET ZAKOUPIT KDYŽ MAM BYT VELKÝ VELIKOSTI 76M, BYDLÍM V PANELOVÉM DOMĚ.PROSÍM MOHLA BYSTE MI NAPSAT POSTUP JAK SE POUŽÍVÁ TENTO PROSTŘEDEK.ZATÍM VÁM DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU.S POZDRAVEM PEPA

panika jsou tady Nám poslal(a) zprávu dne 22.9.2009 v 13:50 [92.61.93.203]

Ahoj holky,

dneska ráno jsem se probudila dívám se na zed co je to tam za flek a pak jsem zjistila, že se ten flek pohybuje. Když jsem se podívala blíže zjitila jsem, že je to štěnice, chytla jsem ji do ubrousku, ale i tak jsem cítila, že nejde zabít s velkou panikou jsem utíkala na záchod a štěnici spláchla. Pak ve velké hrůze zjišťuji, že to opravdu štěnice byla, byla světle hnědá a jak mi potvrdil na telefonu deratizátor tak pokud ji mám v bytě mám štěnice. Nejsme ani pokousaní ani já ani moje miminko. Jsem z toho v šoku a okamžitě si začínám hledat nové bydlení, protože tu bydlíme 3 měsíce a barák je po celkové rekonstrukci a dříve tu bydleli cikáni. Jak jsem zjistila asi tu neudělali žádnou deratizaci, takže na to abych čekala až mě něco začne kousat v noci nemám. A kdyby to štíplo syna tak jsem úplně nanervy. Bojím se co večer, než najdu byt tak to bude alespon týden trvat. Mám z toho úplně fobii, dokonce se bojím jen k posteli přiblížit. A jestli tam ti brouci jsou. Copak to jde to jen tak v pohodě zvládnout bez psychických následků? Poraďte mi prosím jak mám postupovat.
Děkuji.

Dagmar

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 23.9.2009 v 22:04 [86.49.119.40]

nešťastnáPro PANIKA
==========
Uklidni se děvče, panika nepomůže. Podle toho, co tu píšeš, tak deratizace v domě provedena zřejmě byla, jinak by ta štěnice nebylůa světlá - tudíž pravděpodobně čerstvě vylíhnutá.
.
Kdyby to byl dospělec, byla by tmavá. Ale prosím Tě!!!
Příště už ji nesplachuj do WC!!!!! Ona se nemůže utopit - nemá plíce!!! Vyleze někde jinde v bytě, nebo třeba sklepě a mohla by se tak dostat do jiného bytu!!!
.
Jinak si tady pěkně projdi diskuzi, máš tu i postup, i co si koupit na postřik. V Horbachu by mohli mít 25ml "tento obsah musel být skryt" za cca 150Kč, kup si ho a také tlakovou postřikovou lahev.
Jinak si objednej u firmy "tento obsah musel být skryt" 2x 50ml lahvičku "tento obsah musel být skryt" - přijde Ti tak do čtyř dnů, za cca 530Kč i s poštovným.
.
Bariérový postřik - jeho způsob tady máš napsaný - projeď si to, ano?
.
Pokud budeš mít ještě dotazy k něčemu, co tu nenajdeš - napiš mi na VandaPekova1@seznam.cz
.
Zatím páčko a hlavně ne paniku - s tou se špatně pracuje.
.
Páčko Vanda

poštípanáMOC Nám poslal(a) zprávu dne 24.9.2009 v 06:40 [78.102.138.117]

Ahoj všichni,
tak se hlásím do diskuse cca po měsíci a něco. Taky jsem hrozně panikařila a bylo mi ouvej,myslela jsem si že když mě to týden nekouslo,tak by to mělo být o.k. a pak odpoledně se mi začal oběvovat flíček(někdy hned ráno po vstanutí)A říkala jsem si "to je snad nezničitelné"a propadala jsem zoufalství.(to můžete taky vidět v mých dřívějších diskusích)
Tak Vám chci sdělit, NEBOJTE SE, já budu už zítra 4.týden bez kousnutí. Dodržuji se schématu podle Vandy Nešťastné a jsem moc vděčná za všechnu podporu a rady co mi věnovala.
A nikdo z nás žádné zdravotní problémy nemá, je to totiž i pro neprofesionální užítí (nás obyčejné nešťastlivce).Nebojte se, je to opravdu zdlouhavé ale "tento obsah musel být skryt" opravdu účinkuje!! I když vás to třeba grajfne i po postříkání, tak do několika dnů do chcípne( i dřív)!!!- nebojte se.
U mě to opravdu trvalo dýl než u ostatních- fakt. Asi se jich měla dost zalezlých a hnízdo sem nikdy neodhalila.
Teď už můžu konečně v klidu spát a spát :-) :-) :-).
Tak se mějte a všem držím palečky MOOOC, hlavně trpělivost.
papajda LUCKA, teď už vůbec poštípaná :-)

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 24.9.2009 v 09:15 [82.142.83.89]

pro poštípaná:
Ahojky Lucko, gratuluju a jsem upřímně ráda, že jsi se dostala na stranu těch, kteří boj s potvorami už vyhrávají nebo vyhráli. Vše co se zde radí funguje viď. Tím peklem si musí projít každý z nás, ale výhra na nás čeká dříve nebo později. Já byla taky neskutečně šťastná, když jsem pár týdnů byla bez štípanců. Je to hrozná úleva. Tak ještě jednou gratuluju.
Vanda2

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 24.9.2009 v 11:17 [90.177.90.80]

Je dost indicií že většina příspěvků na tomto serveru pochází od stejné osoby. Myslím že ta paní která si to tady moderuje si napíše žádoucí příspěvek a potom na něj napíše reakci. Tak stále dokola, jen ta jména se trochu obmněňují. Drží si na tady v posvátné hrůze před nezničitelnými štěnicemí a v obdivu nad jejím geniálním postupem likvidace. S pozdravem Otík

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 25.9.2009 v 20:18 [86.49.119.40]

nešťastnáPro Poštípaná MOC - Lucnku a Vandulku II.
=========================================
Kočiny moje - mám z vás NESMÍRNOU RADOST!!!!!!
.
TĚŠÍM SE S VÁMI a tento nádherný pocit nemůžou nahradit žádné peníze.
.
Moc vám oběma děkuji za pozitivní příspěvky - budou velikou nadějí pro další nešťastníčky, kteří sem přijdou.
.
Moc a moc pohody v dalším životě a už navždy BEZ ŠTĚNIC!!! vám přeje Vanda - Nešťastná :-) :-) :-)

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 25.9.2009 v 20:21 [86.49.119.40]

nešťastnáDANIELA se nám přejmenovala na OTÍKA :-) :-) :-)
.
No alespoň nás tady má při tom neštěstí, kdo bavit :-D

Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 26.9.2009 v 07:55 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]

Tomu nerozumím! Já tady nechci rozvíjet nekonečné a jalové diskuze o ničem a psát jsem sem přestala. Sice jsme se shodli jen na tom, "že je to na každém z nás", ale i to je při diskuzi s chorým a k tomu hluchým docela úspěch. Domněnku, že si tady paní Nešťastná dopisuje sama se sebou jsem tady už napsala 11. září, proč bych si tedy měla měnit identitu?
Nejspíše to bude paranoia. Daniela

PEPA Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 11:07 [213.168.179.171]

-----PRO NEŠTASNOU---- Dobrí den musím mít na sebe ohranou odev.kdiř stříkám

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 12:49 [90.177.90.80]

Pepouši, ty jedna filuto, ty kočino jedna! Že ty jsi paní Nešťastné taky jeden bratr nebo klon? Ty máš také rád velká písmena a rád děláš pomlčky z čárek, ty potvůrko jedna lišácká! Viď že jo? A potom to trochu gramaticky poprasíš, aby jsi vypadal jako že nejsi ten bratr ale nějakej jinej nešťastnej Pepouš? Ty máš ale za ušima! Tady by bylo setsakra smutno kdyby se tady Něšťastníci nerojili! Stříkej a stříkej! S pozdravem Otík.

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 12:53 [90.177.90.80]

Jo a ještě pro Pepouše! Když chceš stříkat, tak si vždycky vezmi ochranu! Jinak se nedoplatíš, anebo něco chytneš! S pozdravem Otík.

PEPA Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 19:45 [213.168.179.171]

------PRO OTÍKA-----NEVÍM CO MÁŠ PROTI NEŠTASNOU ALE ASI TI VADÍ ŽE TEBE SE NIKDO NEPTÁ.ONA ASPON PORADÍ NAROZDÍL OD TEBE.JINAK SEM Z BOLESLAVI A NEŠTASNOU SE NEZNÁM.NEBOJ NA TEBE SI TAKÍ NEKDO SPOMENE.JINAK SORI ZA PRAVOPIS ALE NEJSEM ČECH

PEPA Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 19:58 [213.168.179.171]

---PRO OTIKA--- jo a příšte kdiř budeš chtit napsat, tak jenom pozitivní radi a ne negativní.Nikdo nei zvedaví na drbi.

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 22:49 [90.177.90.80]

Pepouši, ty to máš nějaký popletený, já ti radil pouze pozitivně! Moje jediná rada kterou jsem ti dal zní:
---OCHRANU SI PŘED STŘÍKÁNÍM VEZMI VŽDY!!---
To je proklatě pozitivní rada, to mi věř!
Chtěl jsem ti udělat radost a napsat to velkými písmeny a ještě to vyzdobit takovými pomlčkami, jako jsi to udělal ty před a za mým jménem, jenže já to neumím. Musel jsem to napsat s normálními pomlčkami a prosím proto o radu, jak se to na klávesnici dělá? Pokud by jsi mi neporadil, tak poprosím paní Nešťastnou, ta to také umí a používá. Ona je ta kaligrafie asi velmi nakažlivá a nejspíše jste oba stejně hraví. Takhle si hrát je samozřejmě jen taková náhoda a libůstka (u mužů malinko neobvyklá), no ale ty jsi vlastně ten cizinec.
A stříkej prosím přesně podle rozpisu, ten máš nahoře, nastuduj si ho. Ostatně, jak to vypadá kolem Mladé Boleslavi s tím "tento obsah musel být skryt"? Ještě ho sháníš? Už jsi se rozhodl ho koupit? To já jen aby tě ty štěnice nesežraly, to víš, cizinci jim chutnají nejvíc! S pozdravem Otík.

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 27.9.2009 v 23:04 [90.177.90.80]

P.S.
Chichi, a už to také umím! Když se to objeví tady v diskuzi, tak ty pomlčky vypadají jinak než na monitoru. To jsou holt cenné zkušenosti, snad se to všechno ještě naučím a paní Nešťastná s Pepoušem mně k sobě vezmou do učení. S pozdravem Otík.

RYPÁČEK Nám poslal(a) zprávu dne 28.9.2009 v 15:35 [89.102.223.176]

-----ACH JO,JAK MALÉ DĚTIČKY!JEDNOU TADY VRTÁ JEDNA A PAK ZASE DALŠÍ.ALE PROČ OTÍKU?O CO TI VLASTNĚ JDE?--------JO A KDYŽ UŽ JSME U TĚCH RAD,JAK UDĚLÁM PSANÍ V ODSTAVCÍCH?ATˇ DĚLÁM CO DĚLÁM,NEMŮŽU NA TO PŘIJÍT.MOC DĚKUJI ZA RADU!!!

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 28.9.2009 v 15:49 [86.49.119.40]

nešťastnáPro PEPA
========
Už sem prosím nechoď, jsme spolu ve spojení mailem. Tady od těch rejpálků žádnou dobrou radu nedostaneš. To víš - majitelé firem - mají zlost, že jim unikají kšefty:-)
.
Pro RYPÁČEK
===========
Hihihihihi, rozesmál jsi mě - díky.

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 28.9.2009 v 18:21 [90.177.90.80]

To je snad jasné o co mi jde. Myslím, že si tady paní Nešťastná píše asi tak 80% příspěvků sama a to není poctivé. To je podvod. Toť vše. S pozdravem Otík.

rýpáček Nám poslal(a) zprávu dne 28.9.2009 v 18:28 [89.102.223.176]

Taky mě to napadlo,už v době,kdy se objevila Vanda2.Od té doby jsem to sledovala víc.Nejvíce mě vždy udivil čas psaní,jedna napsala v tolik a druhá vzápětí na to taky a takhle to bylo ve více případech.Takže v tom jsme za jedno,Otíku

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 28.9.2009 v 19:20 [90.177.90.80]

Ještě na vysvětlenou: já opravdu DDD dělám a tady to dění sem tam sleduji. Jsem ale jen zaměstnanec. Takže nejsem až tak hmotně zainteresován na počtu likvidovaných ohnisek štěnic. Kdybych ten úbytek prací měl posoudit optikou svého šéfa, tak bych řekl že je zanedbatelný. To opravdu není motivem toho mého psaní sem. Jen mi to připadá jako svinstvo když někdo takovým falešným způsobem tluče klíny lidem do hlavy a píše si sem falešné příspěvky. Souhlasím také s příspěvky Daniely, ty zbytečné postřiky jsou neodúvodnitelné a je to zbytečná zdravotní zátěž. S pozdravem Otík.

rýpáček Nám poslal(a) zprávu dne 29.9.2009 v 10:21 [89.102.223.176]

Otíku,ale bohužel tomu nezabráníš ty ani Daniela,ani nikdo jiný.Ano není to férové,vůči nám,kteří opravdu tyto potvory máme anebo jsme měli doma,ale kdo chce psát,tak prostě bude.Jestli jsem to vysledovala správně a opravdu sem většinu příspěvků píše sama neštˇastná,hlavně poslední dobou přehnaně více,tak to taky může být i tím,že jí tady vlastně takoví jako jsi ty,Daniela atd.pobízejí,aby uhájila to,co začala.Já osobně nejsem na ničí straně,je každého věc,jaký zvolí způsob deratizace,ale hlavně vše s mírou.Já nechala vše udělat firmou,ikdyž u první se to nějak nepovedlo,jelikož jejich přístup byl celkem dost laxní,ale i to se stává.Snad těch pořádných firem je víc,aby ti,co se rozhodnou likvidaci firmou měli brzy klid.pěkný den všem a opravdu používejte rozum dříve,než si třeba ublížíte!

marcela Nám poslal(a) zprávu dne 29.9.2009 v 12:19 [88.102.36.183]

No tak to je dílo, to tady číst.
Se štěnicema bojujeme asi 2 měsíce,kupodivu "tento obsah musel být skryt". na který mě přivedla tahle diskuse.Děláme postřiky podle prvního příspěvku, tak možná proto nám to tak trvá. Naštěstí můžeme spát, takže se nám zdá že bojujem úspěšně. Někdy se stane že v noci jich chytneme i 8 a pak je zas klid. Nevím,jestli je to správné, ale momentálně nejlepší řešení. Z našich bídných platů jsme rádi že vyjdeme a ne abychom ,ještě platili firmu. Holt volíme podle dostupnosti. A jestli to někomu vadí, že si to tady lidi přeberou a vyzkoušejí, tak je to jen jejich věc a radím, přepněte si na jiný program. Nebo pokud chcete můžete mi klidně tu firmu zaplatit,m a já si to nechám vyhubit. Jinak i kdyby to nepomohlo, mé psychice hodně pomohlo, že v tom nejsme sami.
P.S. ---NEJSEM ANI NEŠŤASTNÁ, ANI NIKDO JINÝ, JSEM MARCELA A POMLČKY UMÍ NAPSAT BEZ MEZER TÉMĚŘ KAŽDÝ---------------

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 30.9.2009 v 09:34 [90.177.90.80]

Jistě Marcelko! Ale vysvětli proč se tedy rozčiluješ kvůli diskuzi která se tě netýká? To je divné, nemyslíš?
On ten rypáček má pravdu, tomu falešnému psaní se zabránit nedá, a ta paní Nešťastná je asi hyperaktivní protože se jí přišláplo kuří oko. Ale před falší se také nemá ustupovat a už vůbec ne když je to spojeno s nebezpečnými radami. S pozdravem Otík.

MAREK Nám poslal(a) zprávu dne 30.9.2009 v 12:46 [213.168.179.171]

MENETEK A PICSÁBA MINDENKI FOLEG A ---OTÍK----.KAB BE A FASZT

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 30.9.2009 v 16:01 [89.176.243.205]

nešťastnáPRO MARCELA
============
Prosím Tě, jak je možné, že jste se jich za dva měsíce nezbavili? :-(
To musíš dělat špatně děvče-nikomu z nás to tak dlouho netrvalo. Po týdnu denních bariérových postřiků jsme již nebyli kousnuti!!!Nikdo, kdo štěnice likvidoval podle mých rad. A to jich jedni měli v bytě přes padesát, které postupně nacházeli mrtvé.
.
Napiš mi na mail
.
VandaPekova1@seznam.cz
.
probereme to, co děláš špatně.
.
Tady těch pár rypáčků - DERATIZÉRU si prosím nevšímej.
Přicházejí o lehké kšefty a tak se to tu snaží kazit, seč jim síly stačí.
Kdyby raději místo plivání zlých slin, zlevnili své služby a začali deratizace dělat poctivě, to by se jim kšefty jen hrnuly. Teď je ovšem otázka, zda toho jsou schopni!
.
Založila jsem tady diskuzi o deratizace firmami, kde prosím lidi, kteří znají firmu, která je těch mrch skutečně zbavila.
Kolik myslíš, že jich tam lidé napsali? JEDNU!!!!
A to je ještě firma LEVNÁ a dělá ŠEST POSTŘIKU!!!!!!!!!!!!!
.
NIKOLI JENOM TŘI A PAK MÁVNOU RUKOU, ŽE TO NEJDE.
.
Tak se mi ozvi, neděláš to dobře jinak by už byly zlikvidované.
.
Zatím páčko Vanda

marcela Nám poslal(a) zprávu dne 1.10.2009 v 15:19 [88.102.36.183]

OTÍK - jestli sis všiml, tak já se nerozčiluju, jen jsem napsala svůj názor, když se rozčílím, tak to opravdu vypadá jinak. Jinak, vzheldem k tomu že se štěnice u nás objevily, tak se mě ta diskuse týká, teda jestli krom toho kritizování umíš číst. Jinak si ochoten mě zaplatit derat. firmu?? Jestli ne tak se brouku nestarej ju? A jestli paní Nešťastné někdo přišlápl kuří oko to nevím , a popravdě je mě to jedno, tak nevím proč to není jedno tobě

Taky postižený Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 02:11 [85.207.45.147]

Zdravím všechny v této diskuzi. Poprvé jsem zde psal dne 23.7.2009. Takže: Děkuji za všechny rady co jsem zde vyčetl, od doby co jsem vystříkal pokoj a udělal v bytě bariérové postřiky, nemám žádný kousanec. Vždy jsem po vystříkání vypadl ven a vrátil se až bylo vše zaschlé, určitě bych uklouzl a rozmlátiil si ještě makovici :o)
Intervaly v postřicích se mi zdají vzhledem k množení hmyzu adekvátní, je mi fuk co píše paní Daniela a Oťas. Myslím si ale, že tyhle asi štěnice nekousla, jinak by míň prudili a bavili se víc k věci. Takže se s Váma všema co jste mi pomohli loučím a děkuji za tuto diskuzi. V první fázi to byla opravdu dost velká pomoc. V postřicích pokračuju podle navrženého. Za a) mi přijde logický, za b) bych už nic podobného nechtěl zažít. Všem Vám přeji pevné nervy v boji a rychlý průběh likvidace. Hezký den a dík "o)

Taky postižený Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 02:37 [85.207.45.147]

Jo a ještě abych nezapomněl .... jak jsem likvidoval tak jsem dost zvažoval co s matrací. Mám přírodní latex a v první fázi jsem je tam viděl i když tam nic nebylo. Jenže přesvědčte vzteklého, pokousaného a nasraného chlapa. Pak jsem si vzpomněl na jednu TV shoping reklamu, kde se horkou párou zbavovali mastnoty, špíny a roztočů. Tohle mi přišlo logické a tak jsem vzpomínal kdo se z příbuzenstva ulakomil a chtěl mít uklizeno bez práce. Jak jsem si vzpomněl tak jsem šel poprosit o uklízecí zázrak. Zkrátím :o) opravdu to na úklid moc není, ale ten náááádherný pocit, když jsem pouštěl horkou páru a pomalu jezdil po matraci. Tohle jsem si vyzkoušel pro jistotu 2x z obou stran a celou tu dobu mi bylo líto, že je neslyším řvát kdyby náhodou chcípaly. Nevím nakolik mi to bylo co platné, ale pocit jsem z toho měl celkem příjemný. Jinak ten přístroj je naprd, neuklízí sám a o jeho výjmečnosti s úspěchem pochybuji, ale ten pocit byl doopravdy fajn. Přeji Vám všem stejné pocity ..... a hned :o)

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 07:33 [82.142.83.89]

Pro Taky postižený
Konečně příspěvky k věci!!! Díky za ně, protože jsi opět vrátil diskuzi tam kam patří. Jsem ráda, že jsi byl úspěšný. Přesně to co popisuješ jsem prožívala taky. Já s těma potvorama bojovala od března do května a ještě dnes jdu a občas koukám pod obrazy, za poličky. Už bych to taky fakt nechtěla znovu zažít. Tak vítej mezi nás vítěze a gratuluju!
Vanda2

RÝPÁČEK Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 09:26 [89.102.223.176]

No,je jen zvláštní,že než se objevila Daniela,tak tady psal sem tam někdo.Od doby,co sem psala Daniela se najednou štěnice zázračně rozmnožili a strhla se lavina příspěvků a osočování Daniely,tedˇ i Otíka.Není to trošku divné?Nevím,ale mi to příjde celkem dost okaté!Ale co,pokud ti to dává impulz ke psaní,tak piš,ale je to už trapné!!!!!Hlavně dávej pozor,aby se neopakovaly moc jména,ikdyž jednoho dne dojdou.A pro "Marcelu",firmu ti asi těžko někdo zaplatí,jen správce domu,nacož máš nárok.A když tak spočítám,kolik člověk podle těchto rad vrazí do "tento obsah musel být skryt",tak prominˇ,ale výjde to tak šul nul,takže nestresuj.Navíc je tvá i ostatních věc,jak je vyhubíš,jestli sama nebo firmou,ale zdraví máš jen jedno!!!!!!!

Mufasa Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 12:20 [89.102.142.181]

Přeji hezký den,
zdravím všechny úspěšné hubitelé štěnic. Bohužel, ta nemilá zkušenost se nevyhnula ani nám. Chtěla bych Vás požádat o radu. Odborný postřik jsme dnes absolvovali již podruhé (použitý přípravek - Biotoll 25 SC
). Dnes jsem se radila s pracovníky z derat. firmy, zda je možné bariérový postřik opakovat osobně (tak, jak jsme si přečetli v této diskuzi). Bylo nám řečeno, že není dobré kombinovat výrobky a že by se jejich kombinací mohla snížit účinnost. Prosím, máte někdo s tímto zkušenost? Nevím, zda to náhodou nesouvisí s tím, že se firma nechce vzdát svých výdělků.
Předem děkuji za odpověď.

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 14:35 [84.244.84.246]

Velké poděkování patří Vandě 2, která zahájila tuto diskuzi.Myslím si, že pomohla hodně lidem, kteří neměli zkušenosti se štěnicemi. Hodně pomáhala psychicky, což je moc důležité.

MAREK Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 14:53 [213.168.179.171]

---PRO OTÍKA---JETO TAK VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ VANDĚ2.PROTOŽE HODNĚ POMOHLA LIDEM.KAB BE A FASZT.SKUS SI TO PŘELOŽIT TRUPKO

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 16:44 [90.177.90.80]

To je vzláštní, jen jsem zmínil že si myslím, že si většinu příspěvků tady paní Nešťastná píše sama, a je tady úplná lavina nadávek a výčitek! Myslím že opět od stejného autora. Vždyť jsem se ani slovíčkem nedotkl témat, jak, co, čím, kdy anebo kým se má dělat anebo nedělat, a ejhle co všechno je mi vyčítáno. Snad bych jen dodal, že blázny poslouchat je neradno. S pozdravem Otík.

Taky postižený Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 20:13 [89.103.46.239]

Milý rypáčku, v této diskuzi - pokud se to dá tak nazvat si Otík - potažmo Daniela, což je jedna a ta samá osoba dělá ze všech legraci, takže až budeš chtít vědět kdo je kdo, vygeneruj si IP adresu a i když lokalizace není nejpřesnější, můžeš si najít kdo a odkud píše. Je to jen silně přibližné, protože se ti objeví jen uzel nejbližšího připojení t.j. poskytovatel, takže pak zjistíš, že: Otík a Daniela se připojují z uzlu Prostějov 84, přes XDSL NETWORK-ADSL, Cesky Telecom, A.S., AS5610 Telefonica O2, Czech Republic, 49°46'67" North, 17°11'67" East. Pokud budu vyhledávat zespodu nahoru Ty máš Ostrava, 85, UPC Ceska republika, a.s., 49°83'33" North, 18°28'33" East, pokud tě to zajímá tak Vanda je Praha, 52, Organization BREMA s.r.o. Marcela je z Písku a připojuje se z XDSL NETWORK-ADSL Tímto nechci ukazovat kdo je odkud, jen ti chcu říct, že když má někdo "vytříbený" smysl pro humor a radost z hádek tak mu k štěstí stačí změnit jméno a povykládá si i sám se sebou a ještě mu k jeho radosti ostatní odpovídají. Mi osobně Nešťastná a její web pomohli. Přeju Vám všem hezký den "o)

Taky postižený Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 20:58 [89.103.46.239]

Milý rypáčku, v této diskuzi - pokud se to dá tak nazvat si Otík - potažmo Daniela, což je jedna a ta samá osoba dělá ze všech legraci, takže až budeš chtít vědět kdo je kdo, vygeneruj si IP adresu a i když lokalizace není nejpřesnější, můžeš si najít kdo a odkud píše. Je to jen silně přibližné, protože se ti objeví jen uzel nejbližšího připojení t.j. poskytovatel, takže pak zjistíš, že: Otík a Daniela se připojují z uzlu Prostějov 84, přes XDSL NETWORK-ADSL, Cesky Telecom, A.S., AS5610 Telefonica O2, Czech Republic, 49°46'67" North, 17°11'67" East. Pokud budu vyhledávat zespodu nahoru Ty máš Ostrava, 85, UPC Ceska republika, a.s., 49°83'33" North, 18°28'33" East, pokud tě to zajímá tak Vanda je Praha, 52, Organization BREMA s.r.o. Marcela je z Písku a připojuje se z XDSL NETWORK-ADSL Tímto nechci ukazovat kdo je odkud, jen ti chcu říct, že když má někdo "vytříbený" smysl pro humor a radost z hádek tak mu k štěstí stačí změnit jméno a povykládá si i sám se sebou a ještě mu k jeho radosti ostatní odpovídají. Mi osobně Nešťastná a její web pomohli. Přeju Vám všem hezký den "o)

Marcela Nám poslal(a) zprávu dne 2.10.2009 v 21:37 [88.102.36.183]

pro rýpáček - vzhledem k tomu, že bydlím v RD tak mě těžko něco správce zaplatí. Pokud jsem dobře vyčetla tak firma bere cca 3000,- za návštěvu. Mě 2 balení "tento obsah musel být skryt" vyšli na necelé 400,- takže to zas až tak šul nul není,klidně si objednám na prevenci další dvě balení a furt na tom budu líp.A že je tu víc příspěvků,je opravdu asi díky Daniele, protože dokud tady nezačala s těma přednáškama, tak tu byl klid, každý si našel co potřeboval, (ono to taky není moc ke chlubení) a teď se logicky zastávají Nešťastné, všichni ti kterým ta diskuze jakkoliv pomáhá.A jak je vyhubí je opravdu každého věc, takže nechápu,proč sem chodí někdo zjišťovat a rýpat kdo píše příspěvky. A máš pravdu, zdraví je moje a když dovolíš tak i já mám v hlavě mozek, takže si to jako spousta ostatních přeberu, nebo si myslíš že jsou všichni, teda samozřejmě kromě Daniely, Otíka a jim podobmých trotli, kterým někdo řekne skoč z okna a to vyhubí štěnice, tak všichni skočí????? Vzpamatuj se

Ivana Nám poslal(a) zprávu dne 3.10.2009 v 13:30 [213.168.179.171]

JO JETO TAK.TI KRÁVO

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 3.10.2009 v 18:34 [84.244.84.246]

Ivano, je od Tebe hezké, že se chceš zúčastnit diskuze, ale sprostě psát nemusíš. Škoda, že se diskuze změnila na napadání a samé hádky. Rady o likvidaci štěnic byly dost úspěšné pro lidi, co se s nimi před tím nikdy nesetkali. Vanda 2, to dobře vymyslela, že zahájila diskuzi na téma : LIKVIDACE ŠTĚNIC. Kde bychom se o tom jinde dozvěděli? Čauky všem, kterým Vanda opravdu pomohla.Jsem to já, Hanka, za nikoho se nevydávám. Díky Vandě, jsem zlikvidovala tento hnusný, odporný hmyz.

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 3.10.2009 v 19:59 [90.177.90.80]

Pro Taky postižený:
Zdá se že to je jak v tom filmu. Situace se změnila a host vyhazuje vrchního. Tak bych alespoň parafrázoval tvé počiny. Jak jsi sis jistě všiml, tak jsem tady vyjadřoval své velmi oprávněné pochyby o autorství značné části příspěvků paní Nešťastné. Nyní jsi napadl autorství mé a autorství klonů z IP adresy paní Nešťastné jsi sis ani nepovšiml. To není poctivé, myslím že nejsi nezaujatý. Psát si vymyšlené příspěvky a psát na ně odpovědi a navazovat na ně s nebezpečnými a zdravotně závadnými radami je morálně neobhajitelné! Připomněl bych jen, že jsem se ani slůvečkem nedotkl nějakých návodů jak a čím a kým štěnice hubit a ani z jiných příspěvků to tady nezaznělo. Tady ten veškerý pokřik o tom, že to jsou závistivci a firmy které přichází o výdělky obstarávala ta paní Nešťastná. Nevím proč si myslíš že mi tohle psaní způsobuje takovou hroznou legraci? Co si myslíš že bych z toho měl mít? Proč bych měl být jen nějakým kazisvětem kterému to dělá radost? Je to tak těžké připustit, že to tady píše člověk který o té problematice dost ví a zlobí ho takové hloupé a zbytečně riskantní rady?
Psali tady na tomto fóru i seriozní firmy a webmaster, že k dobrému výsledku postačí dva, v krajním případě tři postřiky, ajá si ty myslí také. To jen paní Nešťastná tady rozvíjí teorii o nevyhubitelnosti štěnic a neustálém stříkání. Chápu tě že jsi spokojený a jistým způsobem zavázaný za dobré rady, ale věř že ty další postřiky jsou jen zbytečná zdravotní a finanční zátěž.
Ještě k té tvé lokalizaci těch adres: Nejsem z Prostějova a mám tam možná dál než ty. Neznám Rypáčka, ale pokud není polským vodníkem, tak těžko jsou ty souřadnice které vedou do jezera poblíž polských Gliwic správné. Snad by jsi sis mohl tu reputaci napravit lokalizací těch souputníků očividně píšících z PC paní Vandy. S pozdravem Otík

Otík Nám poslal(a) zprávu dne 3.10.2009 v 21:36 [90.177.90.80]

Pro Mufasa: Nevidím žádný odborný důvod proč by se nemohly postřiky kombinovat. Spíše naopak. Biotoll 25 bych ani neradil na štěnice používat, účinná látka tam je Permethrin a na ten je rezistence štěnic velmi vysoká. Je to totiž jeden z nejdéle používaných pyretheroidů. S pozdravem Otík

Taky postižený Nám poslal(a) zprávu dne 3.10.2009 v 23:21 [89.103.46.239]

Drahý Otíku, alias Danielo
abych napravil svou pověst dal jsem si záležet a opravdu byl pečlivý.
Dámy a pánové, představuji Vám Otíka - Danieliu
"tento obsah musel být skryt"
Víte pane Jiří, on ten internet zas tak moc anonymní není.
Buďte tak hodný a nepruďte lidi na tomto webu, oni si opravdu jen pomáhají, určitě by možná přivítali i Vaši odbornou radu. Já asi ne, mám divné pocity k lidem kteří mají oboupohlavní nicky. Pokud na Vás opět dolehne silné nutkání prudit, vemte si sklenici vody, nakapejte si "tento obsah musel být skryt" a kloktejte, fakt zabírá.
Nevyčítejte zde těm co radí četnost postřiků, radí jen to co odzkoušeli, konečně věřím, že jsou tu soudní lidé a nepletou si "tento obsah musel být skryt" s intim-sprejem. Jak uvidí výsledky tak stejně poleví.

P.S. Pro Vaši informaci - IP adresa je v informatice číslo, které jednoznačně identifikuje síťové rozhraní v počítačové síti, která používá IP protokol. IP adresa slouží k rozlišení síťových rozhraní připojených k počítačové síti. IP adresa musí být v dané síti jednoznačná (jedno rozhraní může mít více IP adres, ale stejná IP adresa nemůže být na více rozhraních).

Přeji Vám všem hezký den "o)

Hanka Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 05:07 [84.244.84.246]

Pro Taky postižený.
Jste super. Ráda čtu Vaše příspěvky.Nemůžou se likvidovat jenom štěnice, někdy je nutné likvidovat i lidského jedince.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 08:38 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Pro také postižený:
Také přeji dobrý den! Nejsi nestranný, opět jsi ani trochu se neznažil rozkrýt IP adresy těch podezdřelých adres z PC paní Vandy. K anonymnímu přispívání na tomto chatu mně přivedl jeden jediný závažný důvod: Byl jsem to já, kdo paní Vandě někdy před třičtvrtě rokem zcela nezištně poradil přípravek a způsob jejího používání. Ta milá Vanda byla dokonce tak líná a neschopná, že jsem ji musel telefonicky shánět prodejce toho "tento obsah musel být skryt" v Praze. Mimo to byla poněkud méně chápavá a strávil jsem dlouhé chvíle psaním emailů a telefonováním a vysvětlováním co a jak má dělat. Povedlo se, a když zjistila že ten návod který zdarma zjistila funguje, tak jej začala propagovat na internetu. Když jsem se podivil, tak obratem napsala že už tady nenapíše ani řádek. Lhala a psala dál. To mi tak moc nevadilo až do doby, kdy začala ten postup šroubovat a neskutečně a nebezpečně překrucovat. Navíc občas se tady zmínila že ten návod má od jednoho hodného pana deratizéra který má firmu na jižní moravě, a že ten jí to takhle přesně radil. Neradil a velmi mi to překrucování vadilo, já to chápu jako profesní skvrnu. Pročtete-li si jakékoliv příspěvky ode mne, tak se tam velmi pečlivě vyhýbám jakymkoliv radám zda si dělat postřik sami anebo firmou, zda to dělat "tento obsah musel být skryt" či něčím jiným. Dokonce jsem ji za ty prvotní rady na tomto chatu pochválil. To co tady psala v lednu bylo docela správné a mělo logiku. Nicméně to šroubování počtu postřiků bylo varující, a já jsem neměl jinou možnost jak její postupy korigovat a cítil jsem /nezaviněně/ spoluodpovědnost za ty opravdu hazardérské postupy. Nic jiného za mými příspěvky nebylo! Radit někomu aby si stříkal na lůžko 31x a vydržel u toho celý rok je naprosté bláznoství a já se od něj tedy i neanomymně distancuji. Paní Nešťastná je podle mého názoru duševně chorá a navíc nebezpečná a falešná osoba. Dávejte si prosím na její rady dobrý pozor!

jablíčko Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 12:09 | jablicko1976@seznam.cz [89.102.223.176]

PRO "VOLAVKA" Chápu tvé psaní,protože po mé zkušennosti s DDT,když jsem jim o postřicích samolikvidace řekla,byli zděšeni.Ne z důvodu,že by tím přišli o práci,ale právě kvůli zdravotní stránce.Já totiž využívala služeb DDT a zárovenˇ aplikovala vlastní postřiky.Bohužel jsou tady určití lidé slepí,hluší a takové,jako jsme my mezi sebe moc neberou.Trvalo mi,než jsem to celé pochopila a přestala stříkat k-otrinem a nechala vše na firmě.Bohužel musím přiznat,že jsem byla tak zoufalá,že jakmile jsem viděla tady ty rady,tak jsem na těchto postřicích začala být závislá a nedokázala jsem jen tak,přestat stříkat.Nechci tím říct,že je špatné si postřik aplikovat svépomocí,ale musí to být s mírou,což v této diskuzi je věc,která tady chybí.Je to opravdu zbytečné a zdlouhavé stříkání.Je dobře,že jsi tady napsal,kdo jsi a hlavně důvod tvého psaní,snad to těm neštˇastným trošinku pomůže provádět vše v nějakých rozumných mezích.Měj se pěkně a děkuji,vysvětlilo se tím pro mě spousta ????,které jsem měla.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 12:36 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Takhle to začalo:
Dovolil bych si jěště zaslat par střípků z emailové pošty.
"tento obsah musel být skryt"

Zprava:
Dobrý den. Dostala jsem na vás doporučení ohledně hubení štěnic. Již skoro měsíc se je snažím vyhubit postřiky, dnes parní mašinkou a mám strach, že se mi to nepodaří. Jedna firma mi nabídla službu za jeden pokoj 12m čtverečních za Kč 4000Kč!!!! Nemám tolik peněz, je před vánoci a jsme s dcerou zoufalé. Prosím ozvěte se, zda by jste se nás mohl ujmout za přijatelnější cenu. Byly by to pokoje 2x 8 m /2, 1x 12m/2 a 1x 22m/2. Moc děkuji - Bečková

IP adresa: 62.24.81.194
Takhle pokračovalo:
Dobrý večer přeji!
Asi vás zklamu, Praha je od místa mého bydliště dost daleko a jet tam kvůli jednomu bytu by asi bylo nerentabilní. Samotná cesta by nebyl takový problém, ale muselo by tam té práce být víc. Soucítím s vámi a rád vám budu nápomocen jakoukoli radou, takže se ptejte, či po předchozí domluvě volejte. Rozhodně mi prosím podejte časem zprávu jak se vaše situace vyvíjí! On mně ten štěnicový problém opravdu hodně zajímá. Se štěnicemi mám už dost zkušeností. Kontakt je na www.dddvolavka.cz
K tomu co jste napsala bych alespoň heslovitě podotkl:
Je k ničemu se trápit teoriemi o pravděpodobném zdroji první vaší štěnice, více by bylo zajímavé vědět, zda jsou i v sousedních bytech, zda se ve vašem domě něco už proti štěnicím dělalo. Kdo je vlastníkem vašeho bytu? Zpravidla totiž majitel domu takové akce koordinuje a hlavně platí!!!!! Přiznat se k štěnicím není žádná hanba, naprosto to nesouvisí s hygienou! Štěnice nezajímá nic jiného než vaše krev!
Na internetu jste se dívala, jsou tam ale jako vždy informace často si odporující, většinou namíchané,- ty relevantní s těmi matoucími. Namátkou mně napadá www.nanoit., www.skudci, www.deratizace.com, státní zdravotní ůstav atd.
Té teorii o klíšťáku holubím moc nevěřím, asi se jedná o štěnice.
Běžně dostupné přípravky ve sprejích jsou špatně účinné, zpravidla se dosáhne jen částečného účinku a vydrážděný hmyz se rozptýlí z hnízd do sousedních bytů a problém se zvětšuje a opakuje. Nejsem si jistý, ale mám pocit, že by se v nějakých obchodech mohl vyskytovat přípravek "tento obsah musel být skryt" - / v malém balení/, ten by při správné aplikaci /třeba i malým 1-2 litrovým/ postřikovačem a třeba také štětcem na podezdřelá místa by byl asi účinnější než ty spreje. Účinnou látkou tam je bohužel také pyretroid, a o celé té skupině pyretroidů se spekuluje, že na ni štěnice mají jistou odolnost, ale tuto rezistenci zatím nikdo neprokázal, - rozhodně to bude lepší než spreje. Při aplikaci nějakých chemických prostředků je dobré si uvědomit, že chcete dosáhnout vyhubení stávajících jedinců a zabránit štěnicím k návštěvě spících osob na lůžku. Tozn. že je potřeba ošetřovat především konstrukce /rámy/ postelí a jakékoli spáry a možné úkryty v jejich blízkosti! Pokud možno v uzavřenych, navzájem na sebe navazujících /bariérových/ postřicích!!!
Našla jste nějaké stopy takových hnízd v postelích, popř. jeho blízkém okolí? Kupříkladu ty rámy obrazů, ta kozí kůže?
Stanovovat cenu dezinsekce počtem místností není podle mého názoru správné, štěnice jsou /kromě migrujících jedinců/ vždy v lůžku anebo jeho blízkosti. Postřik prováděný mimo ložnice mé cenu jen v omezení takové migrace.
Štěnice nechodí sát každou noc, po nasycení krví, několik nocí /5 - 8/ nesají. Pokud je jejich počet ještě malý, je s tím potřeba počítat.
Vyrážka na pokožce je alergická reakce, zpravidla se objeví /u většiny populace/ se zpožděním, po prvém setkání se štěnicemi dost opožděným a u někoho se takové reakce neobjeví vůbec. Samotné místo vpichu štěnice je nebolistivé a pokud se nedostaví ta alergická reakce tak těžko /i pro kožního lékaře/ identifikovatelné.
Je možné /ale ne jisté/, že ošetřování parou povede k úspěchu /doplněné tím "tento obsah musel být skryt" a spreji/, je ovšem otázkou, jaká je situace v sousedních bytech. Mám na mysli trvalý bezštěnicový stav. Každopádně může být dobré si utěsnit co možná nejlépe všechny průchody do sousedních bytů. Okolo topení třeba i speciálními teplovzdornými spreji. Ta možnost infestace se rozhodně sníží, stopro to samozřejmě není, v létě je možný přístup také oknem a jsou tu také "stoupačky"
Pěkný večer přeji a předem děkuji za případnou zprávu o vývoji u vás . Volavka
Tkhle to bylo dál:
Jen ještě k té ceně za dezinsekci. Vím že v Praze je dráž, ale ta cena je neskutečně přemrštěná. Kupte si /odhaduji 350 Kč/ malý postřikovač,
/"tento obsah musel být skryt"
kupte si ten "tento obsah musel být skryt", dobře si přečtěte návod a myslím že pokud si ještě přečtete něco o biologii těch potvůrek, budete pečlivá a u té práce přemýšlet, tak zvítězíte. Budu vám držet palce! Vka
A takhle ještě později /19.1

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 12:39 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

A takhle ještě později /19.12.:
Dobrý den přeji!
Jsem rád, že jste mi napsala, už sem se domníval , že jste na mně zanevřela. Ono se totiž říká, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Tak jsem opravdu rád. Co se týče vašich štípanců, tak opravdu neumím na dálku posoudit, zda jde o poštípání od štěnic, nějakou alergii anebo cokoli jiného. Jestli chcete mít s těmi štěnicemi jistotu, tak konečně zkuste ten "tento obsah musel být skryt", už to tady bylo napsáno bezpočtukrát, to by jsme se jen opakovali. K tomu co píšete dnes, bych alespoň zopakoval, že zdravá a prosperující štěnice se nebude zpravidla ukrývat v pokrývce a povlečení, ale ve spárách postele anebo ve spárách a škvírach zpravidla poblíž postele, a to i v elekrických zařízeních, jako jsou třeba vypínače a el. zásuvky. Tam se to musí buďto vypnout, rošroubovat a před zapnutím jističe pořádně vysušit, anebo důkladně posříkat /kruhově- barierově okolo/. Také nehodí sát každou noc, ale jen asi tak jedenkrát za pět dnů. Samozřejmě, je li jich více, tak můžete být poštípaná třeba každý den.
Ztrávil jsem teď asi dvě hodiny telefonováním po všech pražských supermarketech a zjistil, že ten "tento obsah musel být skryt" mají obě pražské prodejny Hornbachu, t.j. v Řepích i na Černém mostě. Klikněte si na ty linky v záhlaví tohoto mého emailu. Ztrávil jsem díky vaší neschopnosti zbytečné dvě hodiny času a protelefonoval něco peněz. Všimněte si prosím, že vám nenadávám, ale seberte se prosím a zajeďte si tam!!!!!! Volavka -----
Tohle bylo 26.12.:
Pěkný večer přeji! O peníze vůbec nejde. Sladké sny přeji! Vka

*
Přeposlaná zpráva:
Od: Vanda Pekova
Předmět: Re:
Datum: 28.12. 2008, 18:33
OK zítra tedy ještě sjedu do těch Řep. Díky moc a napište, kolik jsme vás stála, myslím to doopravdy, penízky vám ráda pošlu. Vanda

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Jiri Volavka <volavka@post.cz>
> Předmět: Re:
> Datum: 28.12.2008 14:28:46
> ---------------------------------------------
> V těch Řepích mě ujistili, že mají obě malá balení, kupte si raději to větší z > nich >

Ahojda Vanda
Tohle bylo 2.2.:
Pěkný večer přeji! Roztokem se nemažte, není k tomu určený a také aby se nakonec neukázalo, že ty vaše štípance jsou alergie na ty chemikálie! Před vchodem se na to také vykašlejte, ale hlavně provlhčete ta polstrování těch postelí, tedy všude tam, kde se normálně nesahá a nesedí!!! Samozřejmě z obou stran + takové ty spáry mezi matracemi toho polstrování alespoň vytřít nějakou hadýrkou namočenou v tom roztoku. Rovněž rámy a švy matrací a barieru okolo postelí + barieru okolo všech vypínačů a zásuvek + barieru okolo postelí + všechny možné spáry okolo. Spíše než to dělat nějakým silnějším roztokem, je důležitější to více provlhčit a do všemožných spár nechat zatéct a třeba iinjekční stříkačkou vstříknout. Lovu zdar! Vka
Tohle jsem psal 3.1.:
Dobrý večer přeji!
Jestli počítám dobře, tak ty larvy /nymfy/ budou vylíhlé tak do deseti dnů. Protože k dalšímu vývoji potřebují sát krev, tak by se cestou k hostiteli měli kontaminovat postřikem a zahynout. Jestli jste ten postřik zase neodflákla, tak v příznivém případě už žádné štípance nebudou. V tom pesimistickém scénáři /tzn. že jejich cesta k hostiteli je velmi krátká, proti postřiku mají velkou rezistenci/, tak by se ještě mohlo nějaké dodatečné poštípání objevit. To protože /pokud jsou teď napité/ a postřik jejich hnízdo nezničil, tak jim možná ta jedna cesta k hostiteli se povede. Já bych byl optimista, věřím v tu první variantu, ale kříšťálovou kouli nemám. Opakovat postřik bude asi jistější, ale dělal bych ho tak asi za tři týdny. Jestli vaše potíže budou pokračovat, tak slibuji že sním vlastní boty. Napište prosím, jak bude něco nového. Děkuji. Vka
P.S. Na internetu se dají najít všelijaké kecy, třeba také o trhání podlah likvidaci nábytku a stěhování!
Tohle bylo 8.1.:
Optimální by asi bylo tak po 14 dnech. Blahopřeji!
Tohle bylo 10.1.:
Tak jsem se díval na Nanoit a zdá se, že ta naše branže už je odsouzena k zániku.Kolegové mě ukamenujou. Poslední sbohem posílám. Vka
Také 10.1.:
Co je Nanoit? Co se děje?
A 20.1.:
Díky moc za odpověď a slibuji, že na veřejném fóru už nepovím ani Ň? Bečková"Díky moc za odpověď a slibuji, že na veřejném fóru už nepovím ani Ň? Bečková"

To je jen takový přůřez emailovou korespondencí, mám ji celou uchovanou, /na požádání zašlu/ nechci tady uveřšjňovat takové nějaké detaily které se dotýkají hysterických příbuzných a přátel podezdřelých ze zavlečení štěnic. Myslím že je z toho přůřezu patrné, že jsem radil zcela jinak než jak to paní Vanda pozmněňovala a vylepšovala. Nežádal a nedostal jsem ani halíř. Velmi mi ty vylepšované rady a navíc prezentované že jsou ode mne vadí a snažil jsem se ty ďábelské rady umírnit. Vka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 13:02 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Pro jablíčko:
Moc děkuji za podporu, opravdu ji teď potřebuji. I když se nemám za co stydět a nic nemorálního jsem neudělal a moje názory a snaha korigovat ty bláznivé rady /prezentované jako že jsou ode mne / je zcela zjevná a naprosto konzistentní a k nijakým jiným účelúm a prospěchu nesměruje, snad bylo chybou tady psát anonymně. Jenže to tady dělají všichni a nechtěl jsem nechat zbytečně své jméno veřejně vláčet. I to, že jsem tady psal krátce jako Daniela se snad dá pochopit. Tady to není žádná seznamka. Kdybych psal pod svým jménem, tak by to bylo hned smeteno že jsem živnostník a že za tím psaním je jen hmotný prospěch. Ve skutečnosti je to ale nesmysl, už to tady bylo také zmíněno. Ta paní Nešťastná Vanda tady se chlubila asi 5 úspěšnými případy. Kdyby jsme ji přiznali třeba 4x víc, tak je to asi tak 20 ojedinělých ohnisek štěnic o které firmy v celé ČR přišly. Rozpočítejte si ta na počet případů štěnic /odhaduji tak okolo 1000 v celé ČR ročně. Navíc ty ojedinělé případy moc finančně zajímavé nejsou, mnohem lukrativnější jsou práce v hotelích, ubytovnách a v zamořených bytových domech.
Snad bych měl ještě jednu prosbu, jestli to někdo umíte, koukněte na IP adresy těch lidiček které jsem podezdříval že pochází z PC paní Vandy a napište z jakých jsou míst. Děkuji! Ten "Také postižený " se k tomu nemá, a z hlediska objektivity by to bylo správné. Vka

jablíčko Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 14:27 [89.102.223.176]

"PRO VOLAVKA" Dneska jsem se na ty Ip adresy snažila dívat,ale bohužel mi to ukázalo jen,města odkud jsou příspěvky posílané,jména nikoliv.Je fakt,že to neumím.Já sama jsem sem psala jako RÝPÁČEK.To,že jsi psal jako Daniela mi osobně vůbec nevadí,ale poznala jsem to,proto jsem sem začala psát.Když jsem poprvé zjistila,že mám doma štěnice,tak jsem zpanikala.Zavolali jsme firmu a ta nás ujistila,že se jich zbavíme hned po pár dnech,co se aplikuje postřik.Měli jsme zamořený byt a bohužel jsme se jich jen tak nezbavili.Postup firmy,která nám postřik dělala bych také nerada zveřejnˇovala,protože to byla zoufalá kapitola a firma,která nám postřik aplikuje nyní byla opravdu zděšena.Z důvodů mého zoufalství jsem aplikovala K-Otrine tady podle návodu a prostřednictvím emailu s neštˇastnou.Přiznávám,tehdy jsem stříkala opravdu denně,jak smyslů zbavená,protože mě to vnitřně uspokojovalo,že se jich zbavím rychleji a na nic ostatního se nedívala.A to je asi i ten důvod,proč se tady neštˇastné někdo zastává(pokud to nepíše všechno sama),nedívají se na nic jen na to,že jim to pomohlo psychicky.Asi po dvou měsících samoaplikace jsem na netu našla kontakt na DDT firmu a napsala jsem svůj problém.Byl to velmi milý a ochotný pán,jelikož je odjinud,tak jsem ani nepočítala s tím,že by k nám přijel,šlo mi spíš o to,jaký má názor na samolikvidaci.Omyl,tento pán mi jednoho dne napsal,že má tady cestu a pokud chci,tak se staví.Hodně jsme to celé osobně probrali a musím říct,že tohoto človíčka mám ráda,protože to co pro nás udělal,je k nezaplacení.Také stříkal barierově s vysvětlením,že je zbytečné u štěnic stříkat vše atd.,sám víš,o čem píšu.Také nesouhlasil s tak častými aplikacemi,ohledně zdravotního stavu a možné resisdenci.Sám aplikoval pokaždé jiný přípravek a zakázal mi,abych v době jeho postřiků,prováděla svůj.Bylo to zpočátku moc těžké,protože jsem byla navyklá,ale od června jsem tady nestříkla ani kapičku,nechci a jsem ráda,že se mi to podařilo vydržet.Když jsem denně stříkala já,moje děti i manžel jsme byli sem tam pěkně osypaní(reakce na přehnaný postřik),jednou jsem si způsobila i horší stav,který jsem léčila s kožní více než měsíc a dodnes to není úplně v pořádku.Proto tvé příspěvky chápu a stojím při tobě.U mě se to projevilo velmi brzy,ale u některých k tomu může zbytečně dojít později.Nadarmo se neříká,že se má vše dělat s mírou.Něvím přesně kdy,ale když jsem tady četla příspěvky,postupem času se mi zdály,že je píše vesměs sama Neštˇastná.Potom jsem se dívala i na časy,opravdu napsala Neštˇastná a min.na to Vanda2a další,což mi přišlo podivné.Akorát je fakt,že jsem o tom nepsala.Pak,když jsi začal psát jako Daniela,tak najednou vypukla lavina příspěvků a všichni měli štěnice,taky zvláštní!Víš,pokud se tady někdo zastal neštˇastné,že to napsal někdo jiný,než ona sama,tak to beru asi tak podle sebe.Ano,stříkání třeba pomohlo,ale ostatní věci si bohužel nikdo nepřipouští a vidí jen to,že ho nic nekouše.Taky bych mohla takto reagovat a nadávat ti,ale proč?Když se nad tím vším opravdu zamyslím,tak jsem dělala velkou chybu a ohrožovala zdraví celé rodiny jen proto,že jsem dříve přemýšlet přestala,byla jsem hluchá a slepá.Dokonce moje mamka,která je jen prodavačka mi od samého začátku říkala,jestli to s tím stříkáním nepřeháním,že vše je potřeba dělat s mírou.Hold,neposlouchala jsem jí.A právě na psychické stránce tady neštˇastná bazírovala a získávala lidi.A také mám pocit,že je to tady spíše o sektě,tak jak jsi psal dříve,ona je bůh a ostatní jí chrání a stojí při ní,protže mají pocit,že jí vděčí za klid bez kousanců.O tobě samotném,nepíše pouze tady,ale i v mejlech,které rozesílá lidem(to jen,aby jsi věděl,že jsi probíraný všude),PROMINˇ.Bohužel,bude asi dost těžké lidem tady ukázat,že to myslíš dobře v jejich prospěch,možná to pochopí časem.ALE JSEM MOC RÁDA,ŽE JSI TO TADY CELÉ OTEVŘEL A ZAČAL PSÁT ROZUMNĚ,ABY SE OSTATNÍM KONEČNĚ ROZSVÍTILO,ikdyž jsi neprávem sklidil tolik nadávek.Já osobně si TĚ VÁŽÍM A JSEM RÁDA,ŽE TADY JSI,JE TO PRO DOBRO VŠECH.pa a pokud možno pěknou neděli

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 5.10.2009 v 22:52 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Tak jsem dnes /při prácí/ přemýšlel a přemýšlel. Když se tady předevčírem objevila moje kompletní adresa, tak mi to bylo nemilé. Jak už jsem ale napsal, nic špatného jsem neudělal, kdybych měl možnost volby, udělal bych něco stejného anebo velmi podobného opět. Prostě ustupovat není kam a není proč. No, a když jsem tak přemýšlel, tak mi vlastně docvaklo že je to takhle také dobře. Taková neplacená reklama je jistě také dobrá. Co jsem se nacpal peněz do placené reklamy kterou možná ani nikdo nečte. Jenom za umístění svých webových stránek /dddvolavka/ platím slušné peníze a tu /štěnic se týkající/ informaci, že štěnice hubím a vyhubím se zárukou, včetně záruky finanční a vcelku kdekoliv v ČR si stejně málokdo přečte. Takže to odhalení mé identity má také svá pozitiva. Děkuji proto také „Taky postíženému“, /je to mimochodem krásný a výstižný nick/. Třeba budu teď mít víc práce. Nebylo by ale spravedlivé, kdybych se o svou slávu nepodělil. Takže děkuji také paní Vandě Bečkové z Prahy Krče za zprostředkování a smekám před ní svůj pomyslný klobouk. Je jako hubitelka štěnic nejlepší! Pokud někdo chcete hubit, vyhubit a likvidovat štěnice kontaktujte prosím: Vanda Bečková Praha Krč "tento obsah musel být skryt" – Tou adresou si nejsem úplně jist, ale to jméno není moc časté a když se tam poptáte, kdo by tam mohl být expert na štěnice, tak vám jistě poradí. Ráda poradí, pomůže, její srdce překypuje láskou a dobrotivostí. Pokud by třeba v jejich paneláku nesvítilo světlo a vy se šli optat na radu, tak je to v třetím poschodí. Pokud jí budete telefonovat, tak její tel. číslo je: "tento obsah musel být skryt". Na emailu je k zastižení na : Vanda.Peková@seznam.cz Jinak funguje na tomto chatu pod jmény Nešťastná, Vanda2 a asi mnoha dalšími, jak budu mít chvilku kdy, tak ta jména dopřesním . Ta paní sice nemá až tak moc zkušeností, chytila štěnice někdy vloni v listopadu a doposud je nezlikvidovala, ale má rozpis, podle kterého to do konce roku snad zvládne. Každopádně zná jednoho hodného deratizéra /to jsem prosím já/ a ten jí eventuelně poradí. Sladké a pokud možno bezštěnicové sny přeje váš J. Volavka

vanda2 Nám poslal(a) zprávu dne 6.10.2009 v 07:36 [82.142.83.89]

Ahoj všichni,
ráda bych vás vyvedla z jednoho omylu. Ti co jsou v diskuzi od začátku moc dobře vědí, že paní nešťastná (Vanda) je někdo jiný než já Vanda2. Když jsem psala svůj příspěvek a podepsala se, tak jsem ani netušila že něšťastná je taky Vanda. Proto jsem začala používat Vanda2. To jen pro ty, co si myslí, že si sem nešťastná píše příspěvky pod jiným jménem.
Tak se mějte a už se neosočujte, ale pomáhejte si.

Čau

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 6.10.2009 v 09:08 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Omlouvám se paní Vandě2 za nepříjemnosti které jsem jí snad způsobil. Ale to už je minulost, teď už nebude potřeba schovávat se za nějaké nicky, teď už všichni víme, že největší expert na štěnice a dobrá víla tohoto chatu se jmenuje "tento obsah musel být skryt", telefon má "tento obsah musel být skryt" a její email je Vanda.Peková@seznam.cz. Takže kdokoli bude potřebovat poradit s likvidací a hubením štěnic, tak jí nemusí psát na nějaké anonymní schránky. Vka

jablíčko Nám poslal(a) zprávu dne 6.10.2009 v 09:32 [89.102.223.176]

Musíš být hodně silná osobnost,když se ještě dokážeš tady omlouvat,aniž by jsi k tomu měl důvod!!!Mělo by to být opačně,ty jsi tady nikoho neosočoval,ale my všichni tebe tady ano,aniž by k tomu byl nějaký rozumný důvod!!Tak alesponˇ za sebe:"PROMINˇ,JE MI TO MOC LÍTO,MOJE HLOUPÉ RÝPÁNÍ BYLO ZCELA ZBYTEČNÉ A NEBYLO NA MÍSTĚ!"Vydrž,příjde chvíle,kdy všichni pochopí,o co tady vlastně jde a co jsi se jim snažil říct.Stačí jen,aby četli pořádně a nehledali za tím nic z toho,co tam není.Asi to nějakou chvíli potrvá,ale ty zůstanˇ svůj a takový jaký jsi!!!!!!!!pa a pěkný den

marcel Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 10:29 [213.168.179.171]

---pro Vandu Pekovou--- Mužete mi nekdo dát noví kontakt na Vandu Pekovou.

Saša Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 11:32 | sasa75@seznam.cz [88.100.208.51]

Stačila jsem to ještě před smazáním opsat,zaujalo mně, jak vytrvale s těmi štěnicemi bojuje, třebá oprávdu poradi ? Vanda Bečková Praha Krč Sládkovičova 1 tel.:724974943.

jablíčko Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 12:22 [89.102.223.176]

ZAUJALO?????????Ty i všichni ostatní by jste měli začíst číst pořádně!!!I provozovatel těchto stránek upozornil na nebezpečnost těchto rad,proto je smazal.Také psal o zveřejnˇování jmen,adres,tel.číslech apod.Nechápu to,používá tady někdo vůbec asponˇ trošku zdravého rozumu?Jak je vidět,tak zatím asi nikdo.Je mi vás všech upřímě líto

Saša Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 12:54 | sasa75@seznam.cz [88.100.208.51]

Važená paní, v první řade se omlouvám za pravopis, jsem cizinká ale snad to mně přečtěte, samozřejmě jsem to pozorně přečetla, a už x měsicu "rady " p. Bečkové velmí pozorně sleduji !Dovolté mi abych vysvetlilá svojé počinání, nejsem sice právnik, ale dočetla jsem si, že použivaní připravku k odborné deratizaci nebo dezinsekci smí provadět pouze osoba k tomu opravněná s odpovidajicimi zkouškami o spusobilosti, což p. Bečkova rozhodně není !!! Sice nikomu ti zasahy neprovaděla ( aspon doufám ) vlastnoručně, ale vytrvále navaděla spousty zoufalych lidí postiženych hmyzem k sobopoškozováni nadměrnym a nepřipustnym spusobem použivaním připravku ktery obsahujé nem jen velké množstvi škodlivych latek ale při neodbornym použiti takovych připravku muže ti lidičky dohnat až k važnemu a nevratnemu poškození zdraví v nejhoršim připadě to muže mit fatalni nasledek jako smrt z otravy těmi to latky ! Možná že nemám právo zveřějnovat niči udajé ale pokud nikdo pacha trestnou činost a to přesně p. Bečková svim počinaním dělalá x měsicu ( zkuste to konzultovát klidně s pravnikem ), kdo pak za její počinání ponese zodpovednost když zustané v anonimitě ? Provozovatel ? Možná z časti ano pač to nedokazál uhlidát,ale především by měla zodpovednost nest osoba, která svim konánim i byt nepřímo ( navadění ) nektery lide k takovym nasledkum dovedé pač zoufaly se chytá i stebla a její "radam" podlehla a než by si uvědomilí možný dopád a řiziko, a jak pak zjistí, kdo vlastně ta " Vanda "jé ? Myslím si že v zajmu ochrany veřejneho zdráví (a v tom to připadě už myslím skutečně se jedna o veřejny zdraví, pač ten to čet jé veřejny ) by lide mělí pravo vedět, kdo za takovymí šylenymi radamí se v anonimitě skryval x měsicu a připadně kohu za tak "skvělé odborné " rady mohou žalovát v připadě že si její radamí spusobí ujmu na zdráví ! To jé z meho hledíska na zvažení podaní trestneho oznamění a již zminěnou dámu, a já to v skutku zvážím. Přejí pěkny den. S.

jablíčko Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 13:29 [89.102.223.176]

Tak to se moc omlouvám,vyložila jsem si to jinak!Ano,lidé by měli vědět,kdo je tato osoba a pokud možno jí nějak zabránit v tom,aby nadále provozovala své praktiky na neštˇastných lidech,v tom s vámi naprosto zcela souhlasím.Bohužel jsou lidé,kteří na ní nedají dopustit a žádají o pomoc stále.Přeji pěkný den

Saša Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 14:08 | sasa75@seznam.cz [88.100.208.51]

Nemusíte se omlouvát, já naopák vaši prvotní rekci bylá velíce potěšená, řikala jsem si že aspon někdo na tom četu čte skutečně pozorně ! Tak že se nic nedějé, co te tyče tomu aby damě někdo v její počináni zabraníl, tak je to v skutku těžké ( třeba chodí a už ativně někomu i fizicky "pomahá" , to nikdo neví )a jé mi těch lidí mocinký líto pač zněužívá jejích duvěru a víru v "uspěch " dovědu si představít jejích pocity a zoufalstvi,zvlašt u lidi které nemaji na odbornou f. ale dovědu si představít, že mezi těmí lidmí se časem muže objevít i nikdo, kdo bude ne jen neštasny ale také v nejlepším připadě velmi nemocny a to nevratně, z toho mně jde mráz po zádech ! Pro to jsem se rozhodlá jmeno včetně kontaktu na tu damu zveřejnít znová a třeba po tej co provozovatel přečte pozorně moji přispěvky, zváží, zdá takové osoby jé možné ( ne li nutné ) zveřejnovat a před takovymí lidmí jako jé Vanda varovát ! Musí to byt hodně težké a já svím spusobem ti lide dovědu naprosto pochopit, ale než se nechat od nikoho totálně zničít zdráví ( chran bože dětem ktery maji cely život před sebou ) tak snad lze najít třeba nějakou f. která by zoufálym lidem mohla poskytnout třeba nějaky splatkovy kalendař nebo něco podobného, a nebo když už si tady dělaji ošetření samí, tak at proboha aspon pozorně přečtou s čím chtěji " patlat " v obydlí a deržet se navodu k použíti a ne rad které mohou přišerně ubližit! Případně než nějaky připravek použiji, tak lze dohledat informaciji na netu a to o všech připravcich jak jsem zjistíla a s patričnou davkou zdraveho rozumu tprv konat ! Upřimně řečeno jsem rádá že nakonec na četu někdo upozorníl provozovatele na to, že tady se děli v skutku přišerné věcy a ten okamžitě sjednal naprávu ( aspon vymazal nazvy připravku ) možna ale se unáhlil s odstraněním informaci o tom, kdo tady šiříl nebezpečné bludy, ale je to pouze jeho věc jak s tím naloží, já bych asi prece jen to konzultovalá tu to zaležítost s pravnikém, pač před takovymí do slová nebezpečnymi lidmi jako jé "slavná" Vanda jé třeba si davát velky pozor ! Pěkný den přejí ! S.

Nikita Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 20:21 [89.176.21.58]

Tak mě poradila kamarádka, že zde najdu radu od paní Nešťastné, jak se zbavit štěnic a koukám, že jsou její rady vymazány!!!
Humus a svinstvo páni zakládající - styďte se.
Nevadí, seženu si na ní kontakt a vám přeji, aby vás štěnice
vycucaly do poslední kapky krve!!!!
Chce se mi z vás blejt.
Ani sem raději nedám na sebe kontakt, protože byste asi byli schopní mě klidně udat, jak jsem tak četla vaše odporné a zlé bláboly vůči člověku, kterému není lhostejné neštěstí jiných lidí.

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 21:31 | VandaPekova1@seznam.cz [89.176.21.58]

nešťastnáÁ pan Volavka osobně?
Dostala jsem echo, že jsem tady ukřižovávaná jakými podivnými zlomyslníky. Ale Vy k nim neptaříte, Vaši kritiku beru, protože jste opravdu profík:-) Pořád si Vás vážím, ať už tady o mě píšete co chcete.
Tak Vám tady ještě přede všemi chci moc a moc poděkovat za pomoc při likvidaci těch potvor.:-)
Už Vás nemusím zapírat. Koukám, že Vás překvapily mé rady, ale já Vám neřekla, že stříkám každý den. Bála jsem se, že mi vynadáte. Jenže já byla psychicky tak na dně, že jsem prostě musela. A zatím žádný z lidiček, kterým jsem pomohla, již tedy svou zkušeností a dle svého postupu se štěnic zbavit, zdravotní problémy s postřikem neměli.
Samozřejmě, že předpokládám, že ho postižení nebudou pít ani olizovat. Ale budu na to zvlášť upozorňovat - díky za radu. Ostatně to mají na přibaleném letáčku u lahviček.
Už sem nechodím, lidé tu mají na mě odkaz a buď vezmou nebo ne. To záleží na nich. Nikomu se nevnucuji.
Mimochodem, Vy jste, nemýlím-li se z Ostravy, že?
Měla bych pro Vás jednu nešťastnou rodinu, se třemi dětmi, která to nezvládá a bydlí poblíž Ostravy. Jsem s nimi v kontaktu od 1.10. a zřejmě nerozumí jak mají postupovat. Máte-li zájem, napište mi prosím na mail, v tomto příspěvku uveřejněný. Ten starý už neplatí.

Dana Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 00:16 [84.244.84.246]

To co tady čtu je šokující!!! Buďte rádi, že paní Vanda napsala, jakým prostředkem se dají štěnice zlikvidovat. Že si dělá postřik každý den l0x, to je její věc. Dle selského rozumu a logického myšlení, musí každý pochopit, že se postřik neprovádí každý den, ani obden, ani za týden. Každý zakoupený prostředek má návod jak se má postupovat. Paní pisatelka Saša, by nejraději nechala lynčovat paní Vandu, na Václavském náměstí.Paní Sašo, podívejte se každý den na televizní zprávy , kde uslyšíte, jak jsou smrtelně nebezpečné výrobky pro malé dětičky. Nejedná se jen o hračky, ale i o dětskou stravu. Tak ty právníky, kterými vyhrožujete,nechte řešit mnohem horší věci, které se v našem státě dějí.

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 10:05 [89.176.21.58]

nešťastnáPro DANA
=========
Danuš moc děkuji za zastání, opravdu mě taková obrovská zloba hodně zasáhla a je mi z toho všeho smutno.
Také mám svého právníka a kamaráda na vyšším postu u MV.
Rada zdarma a v dobrém úmyslu není není trestná, přípravek je volně v prodeji a tudíž jej pro lidi nikde pokoutně nesháním. Koupí si jej sami, na něm je návod, jak s ním zacházet.
Pan Volavka zde zveřejnil naše společné maily, ale ten poslední, kde mi vyhrožuje, že si mě najde a......, ten mi tu nějak chybí.
Nicméně jej i trochu chápu, coby podnikatele. Nelíbí se mi tedy, že zde stále dokola zveřejňuje mou adresu, to je podle mě dost podlé, ale budiž, má vztek. Stejně jsem mu moc vděčná, že mi tehdy pomohl a chápu jeho negativní emoce.
Před možnými fyzickými útoky zdejších lidí, plivajících na mě síru a pravděpodobně "deratizérů", jsem v klidu, neboť na té adrese již nebydlím.
Díky mému kamarádovi z MV tady o pánech podnikatelích vím víc, než si myslí a tak, kdyby se mi náhodou "něco" stalo, ví kam za nimi jít.
No je to dnes hrozná doba. Vydělávat na neštěstí lidí je to nejodpornější, co může člověk člověku dělat. Lidé, kteří nezištně pomáhají dnes nejsou IN.
Krásný den Danuš a ještě jednou děkuji. Vanda

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 10:13 [89.176.21.58]

nešťastnáPro Saša Nám poslal(a) zprávu dne 7.10.2009 v 11:32 | sasa75@seznam.cz [88.100.208.51]
.
Přemýšlím co s Vámi, že tady zveřejňujete, bez mého svolení, má soukromá data a tel. číslo:-(
Hm, zeptám se svého kamaráda z MV. Jinak - to telefonní číslo je už nefunkční a adresa jakbysmet:-)
Ale stejně toto se NEDĚLÁ!!!!!!To je opravdu trestné! Bacha!
Trošku více slušnosti k lidem by Vám jedině prospělo.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 13:11 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Už jsem vše podstatné tady napsal a nechtěl jsem v té nediskuzi tady pokračovat. Ale ke svému obhajobě si dovolím překopírovat tu pasáž kterou paní Vanda Bečková asi pochopila jako výhrůžku:
......Kdybych byl v nouzi, a požádal kamaráda který třeba spravuje ledničky o radu jak ji opravit, on mi dobře poradil, zjistil mi kde mají náhradní díly, a já obratem napsal na veřejný chat, že všichni opraváři ledniček jsou darebáci, a že nejlépe si ledničku opravit sám a ty jeho rady tam uveřejnil, tak by mi dozajista naplil do obličeje a pravděpodobně ještě udělal něco horšího.....
Toto jsem psal 3. dubna, tedy v době kdy paní Vanda Bečková už začala ty své idiotské rady šroubovat nahoru. V té době jsem ještě netušil že je pravděpodobně chorá a doufal jsem, že ji tu nebezpečnou činnost rozmluvím. Paní Vanda Bečková mi neodpověděla, ale na tomto webu způsobila hysterický pokřik že jí je vyhrožováno a že učiní příslušné kroky na příslušných úřadech. Zatím mi žádná obsílka nedošla, tak to snad s těmi výhružkami nebude tak zlé. To moje psaní bylo ještě celkem zdvořilé a chtěl jsem jím tím pomyslným příkladem toho opraváře vysvětlit, že to co činí se mezi slušnými lidmi nedělá. Volavka

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 18:26 [89.176.21.58]

nešťastnáKdepak milý pane Volavko. Napsal jste mi, že by pro vás nebyl až zas tak velký problém si mě najít a ...... Zkusím to najít, bude to v outlocku.
A už přestaňte uboze pokřikovat, opravdu těch pár lidí, kteří se štěnic zbavilo samo, s mou radou, bez derarizérů, vás o výnosný kšeft zase až tak moc nepřipraví.
Nešťastných bude stále dost, pro Vaše štěstí - jen houšť, že?
Nějaká lidskost a ohleduplnost Vám zřejmě nic neříká.
Co takhle kdybyste začal štěnice roznášet, do kin, divadel, společných prostor? To by se kšefty mohly rozhýbat ještě víc, že? Vůbec bych se nedivila, kdyby to někteří z vás dělali:-(
No nic podívám se, zda najdu váš výhružný mail. Zatím se mějte jen úspěšně a modlete se, aby štěnic přibývalo.

Hynek Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 18:48 [84.244.84.246]

Paní SAŠA, by měla radit ve svém rodném státě.Tam jsou mnohem větší problémy, než naše české štěnice. Podle jména to nemá tak daleko.

Sasa Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 20:38 | sasa75@seznam.cz [88.100.208.51]

Važený p. Hynku,vaš vyrok za tě roky co v ČR žiji, ohledně mojeho puvodu, mně nějak co by od "vlastence " nepřekvapujé a já to chápu že někteří s jakymi koli cizinci "maji problem",jednoduše jé nemaji rádi nebo naprosto nesnáši at už jé k tomu vede cokoli, myslim si že takovy postoj jako jé ten váš není určitě první ani poslední a dokažu se nad tim s naprostou lechkostí povznest jsem za to roky na obdobné reakci zvyklá a beru to jako něčí nazor na ktery ma každy právo, nic min a nic víc. Co se tyče mich "rad", tak co jsem napsala tak za tim si stojim a nemám duvod se k tomu více vracet. Spiš by mně zajimálo, kolik se zde najde, za nějaky čas " vlastencu ", kteři budou ochotni utěšovat a pomoct ( ono bohužel nebude jak )lidem s nevratně poškozenym zdravím diky radám vaši spoluobčanky ? Pokud ten čet nezruší, tak se to třeba dočtu, tak že na to nemusite se namahát odpovidat ! Sice mně moc česka gramatyka nejde, ale čtení mi neděla žadny problem . Tak že město toho abych zde stracelá čas neplodnou jalovou konverzaci, raději si vezmu knižku od p. V.Hrabala ( dporučuji, velmi kvalitni leteratura, a pro ti co nemaji jak "zabít" volnou chvíli, nebo potřebuji přijit na jiné myšlenky než k kterym ten to čet vybizi, vinikajici relax )a rozhodně to bůde hodnotněji straveny čas. Mějte se hezky. S.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 20:41 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Klidně hledejte, já s tím nemám problém. Jako výhrůžku by snad chorá osoba mohla považovat to naplivání do tváře. Ale přesnou formulaci jsem sem překopíroval a nechť to laskavý čtenář posoudí sám. Samozřejmě kdybych si s vámi chtěl popovídat, tak bych si vás asi musel najít. Jinak by to asi nešlo, když jste mi adresu nenapsala a chtěl jsem vám vaše falešné počínání rozmluvit. V té době jsem si ještě myslel, že se s vámi mluvit dá, že se vám to nekorektní jednání dá rozmluvit a že toho poté co to spolu probereme budete svého počínání litovat. Dnes už si to nemyslím. To snad není nic nepochopitelného a už vůbec ne trestného. Ostatně, jak dopadly ty příslušné kroky na příslušných úřadech? Jistě jste po té hysterické reakci tady na webu tam utíkala a podávala trestní oznámení. Takže jistě máte od něj kopii a ani to nemusíte pracně hledat. Pořád koukám kdy se objeví pošťačka s úřední obálkou a ono pořád nic. Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 21:44 | volavka@post,cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Ještě bych paní chudince Nešťastné Vandě Bečkové mohl napsat, že ona je živoucím důkazem toho mého údajného nelidského a neohleduplného přístupu. Ale to je stále dokola, nechť to posoudí odborní lékaři. Volavka

Luboš Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 22:22 [84.244.84.246]

Paní Vando, opište ten mail který jste dostala, bude to pro veřejnost zajímavé.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 22:39 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Sakra to je ale náhoda! Pisatel Luboš, pisatelka Hanka. pisatel Hynek a pisatelka Dana nám sem píší ze stejné IP adresy! Pozdravujte tam také paní Vandu! Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:25 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Těch náhod je víc, pisatelka Nikita píše ze stejné IP adresy jako paní Nešťastná! Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:32 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

To jsou mně náhody, kde se ti štěnicoví nešťastníci dávaji dohromady, oni mají snad nějaký klub!!!! Pisatelka Erna si chodí napsat k paní Neš%tastné na PC, také stejná IP adresa!!!!!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:36 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

To jsou mně náhody, kde se ti štěnicoví nešťastníci dávaji dohromady, oni mají snad nějaký klub!!!! Pisatelka Erna si chodí napsat k paní Neš%tastné na PC, také stejná IP adresa!!!!!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:47 | volavka@post..cz | http://dddvolavka,cz [90.177.90.80]

ProNešťastná a nikola píšou také z jideného PC!!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2009 v 00:30 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Zatarceně, vanda +vanda2 +silvie +romana také píšou z jedné IP adresy. Takže já si tady vlastně celou dobu píšu s Vandou. on měl Oťas s Rypáčkem pravdu!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2009 v 00:39 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Takže pisatelé XXXX a majka jsou také z jednoho hnízda a z jedné IP adresy. Samý podvod!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2009 v 13:21 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Takže ještě pisatel Marcel a pisatel Pepa a pisatel Jozef Malík a pisatelka Ivana a pisatel Marek se postrkují u jednoho PC. Tady snad ani není nějaký nepodvodný příspěvek!!! Všichni tihle přispívatelé čirou náhodou velebí paní Vandu Bečkovou, tu a její šarlatánství! To je švindl a podraz! Volavka

marťánek Nám poslal(a) zprávu dne 10.10.2009 v 13:01 [84.244.84.246]

Lidi pište, to je nuda, už je dlouhá pauza.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 10.10.2009 v 13:28 | volavka@post,cz | http://dddvolavka,cz [90.177.90.80]

Lidi piště! To ano, ale pokud máte něco věrohodného ke svěření. Pokud chcete jenom chytat lidi do té stříkací sekty, tak prosím nepište, to je svinstvo! Stejně jako toto psaní, pisatel Marťánek píše ze stejného počítače jako: Hanka, Dana, Hynek a Luboš!!! Takže co asi nám chce říct a proč to píše??? Volavka

Marťánek Nám poslal(a) zprávu dne 10.10.2009 v 17:18 [84.244.84.246]

Třeba o tom, že budou brzy Vánoce, tudíž co koupíme pod stromeček blízkým.

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.10.2009 v 18:52 [89.176.21.58]

nešťastnáPro:Luboš Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 22:22 [84.244.84.246]
.
Je mi líto, ale mám to na starém mailu, který mi odešel do pryč. Nicméně, ten den jsem tu o tom něco psala. Najdu to a okopíruji:-)
Tak tady to máte:
.¨Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 3.4.2009 v 15:24 [62.24.73.229]

Dostala jsem výhružný mail od jednoho deratizéra, který mě nabádá, abych přestala radit a dělat matku Terezu.

Nebo si mě prý najde, ale co mi udělá, mi sdělit nechtěl!

Při jeho radách, jak si počínat při postřicích a jakým druhem, jsem NEBYLA vázána MLČENLIVOSTÍ, pouze tím, že zachovám jeho anonymitu.

To jsem splnila a plnit hodlám a jeho mail ani jméno tu psát nebuidu. Je mi z toho zlého mailu hodně smutno:-((((

Já chtěla jenom pomoci lidem v nouzi z dobrého srdce a zadarmo.

Pochybuji, že bych tím, že tu pár lidem z lítosti nad jejich katastrofou poradím, zlikvidovala deratizérské firmy.
Já měla smůlu na firmu, která to u mě vyloženě odflákla!!!!!!

Vím, že za to ty poctivé nemohou a ještě jednou (již jednou jsem se tu omlouvala) SE TĚM POCTIVÝM FIRMÁM OMLOUVÁM.
Toť vše, co mohu udělat.

Na přání toho rozčíleného pána vám firmu, která u mě byla sdělím, ale musím počkat, zda má dcera někde najde ještě kontakt.

V každém případě je to firma PRAŽSKÁ a tak pánovi, který tuto činnost provozuje na jižní Moravě, klientela jistě neklesne.

Protože sem chodí, jistě si toto mé upozornění přečte.
Je mi líto, moc mi radou pomohl, ale budu muset jeho vyhrožování předat na příslušný úřad, abych si zajistila ochranu pro případné napadení.

Jinak se, vy nešťastní nebojte. Radit vám budu dále, zastrašit se nenechám!!!!!!!

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 10.10.2009 v 19:11 [89.176.21.58]

nešťastnáPane Volavko, začínám mít opravdu strach o Vaše zdraví:-( Tolik zoufalých výkřiků!!!!!
Koukejte, co jste "naplodil" za pár dní:-(
=========================================================
.
volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 21:44 | volavka@post,cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Ještě bych paní chudince Nešťastné Vandě Bečkové mohl napsat, že ona je živoucím důkazem toho mého údajného nelidského a neohleduplného přístupu. Ale to je stále dokola, nechť to posoudí odborní lékaři. Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 22:39 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Sakra to je ale náhoda! Pisatel Luboš, pisatelka Hanka. pisatel Hynek a pisatelka Dana nám sem píší ze stejné IP adresy! Pozdravujte tam také paní Vandu! Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:25 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Těch náhod je víc, pisatelka Nikita píše ze stejné IP adresy jako paní Nešťastná! Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:32 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

To jsou mně náhody, kde se ti štěnicoví nešťastníci dávaji dohromady, oni mají snad nějaký klub!!!! Pisatelka Erna si chodí napsat k paní Neš%tastné na PC, také stejná IP adresa!!!!!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:36 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

To jsou mně náhody, kde se ti štěnicoví nešťastníci dávaji dohromady, oni mají snad nějaký klub!!!! Pisatelka Erna si chodí napsat k paní Neš%tastné na PC, také stejná IP adresa!!!!!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 8.10.2009 v 23:47 | volavka@post..cz | http://dddvolavka,cz [90.177.90.80]

ProNešťastná a nikola píšou také z jideného PC!!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2009 v 00:30 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Zatarceně, vanda +vanda2 +silvie +romana také píšou z jedné IP adresy. Takže já si tady vlastně celou dobu píšu s Vandou. on měl Oťas s Rypáčkem pravdu!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2009 v 00:39 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Takže pisatelé XXXX a majka jsou také z jednoho hnízda a z jedné IP adresy. Samý podvod!!!

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2009 v 13:21 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Takže ještě pisatel Marcel a pisatel Pepa a pisatel Jozef Malík a pisatelka Ivana a pisatel Marek se postrkují u jednoho PC. Tady snad ani není nějaký nepodvodný příspěvek!!! Všichni tihle přispívatelé čirou náhodou velebí paní Vandu Bečkovou, tu a její šarlatánství! To je švindl a podraz! Volavka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 10.10.2009 v 13:28 | volavka@post,cz | http://dddvolavka,cz [90.177.90.80]

Lidi piště! To ano, ale pokud máte něco věrohodného ke svěření. Pokud chcete jenom chytat lidi do té stříkací sekty, tak prosím nepište, to je svinstvo! Stejně jako toto psaní, pisatel Marťánek píše ze stejného počítače jako: Hanka, Dana, Hynek a Luboš!!! Takže co asi nám chce říct a proč to píše??? Volavka
=========================================================
=========================================================
Znova opakuji, že jsem Vám moc vděčna za rady po telefonu a mailech, jak se zbavit štěnic. Jste opravdu profík, povedlo se nám to!!!!To píši zcela vážně a bez výsměchu.
.
Že také nyní radím lidem a to dle vašeho postupu, který jste mi dával - pravda, mnou trochu upraveného, protože ty štěnice kousaly mě a ne Vás, tak že zoufalý člověk na to přeci jen kouká trošku jinak, to Vás tak moc štve?
.
Chtěl jste, abych to nedělala, abych ty lidi nechala trpět za odfláknuté deratizace firmami za spoustu peněz, ale já to prostě nedokážu. Promiňte, nedokážu. Jsem velmi citlivý človíček a nemohu se jen tak dívat na utrpení.
.
Proč se tady tolik ztrapňujete? Vždyť vy jste skutečně MACHR!!! Nebýt Vás a Vaší pomoci radami, po u mě odfláknuté deratizaci firmou, tak bych se jich asi tak brzy nezbavila.
.
Nedělejte to. Nekřičte, neplivejte na mě síru, nevymýšlejte si, že všechny nicky, které se mě zastávají jsou moje. Je to už až směšné. Běžte, pomáhejte lidem a dělejte to, co skutečně umíte. Prosím.

gabriela řehová Nám poslal(a) zprávu dne 21.12.2009 v 17:55 | gabousik@seznam.cz [78.108.144.22]

potřebovala bych prosím poradit ,co dat dcerce za lek na poštípaní štěnicemi?děkuji předm za radu

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 22.12.2009 v 08:52 [83.208.74.162]

Nějaké rady jsou například v diskuzi "pokousání štěnicí". Vka

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 23.12.2009 v 13:13 [83.208.74.162]

Ještě jsem na to poštípání našel toto:
http://entomolog.blogspot.com/2005_11_01_archiv...
vka

Airina Nám poslal(a) zprávu dne 10.8.2010 v 02:43 [82.150.166.18]

Mám doma to samé co týna72 (17.7.2009). Tyhle potvory se nám prohánějí na záchodě po toaleťácích na starý nízký vestavěný polici u zdi a zajímalo by mě, co to je?. Díky za příp. odpověď =)

Vanesa Nám poslal(a) zprávu dne 18.8.2010 v 13:00 [89.103.239.197]

Dobrý den,jsem moc ráda že existuje tento Web,když jsem objevila v bytě štěnice,myslela jsem že se zblázním a v životě se jich nezbavím.Chodila jsem často na Vaše stránky a četla Vaše rady.Uklidnilo mě,že nejsem jediná a že tyhle problémy má víc lidí.Nejdříve jsem zavolala DDT firmu a oni mi vystříkali celý byt.Nyní s nimi bojuju podle Vašich rad.Koupila jsem si K-Othrine a asi třikrát jsem už stříkala sama.Našla jsem pak ještě pár mrtvých štěnic,živé už žádné. Už skoro dva měsíce žádné štěnice nenacházím,i když denně hledám a nemám ani žádné kousance,ale pořád mám hrozný spaní a stříkat ještě nepřestanu.

katerina Nám poslal(a) zprávu dne 25.8.2010 v 18:41 [77.236.196.41]

Dobry den.Chtela jsem si objednat tento obsah musel být skryt a furd mi to nejde.Prosim Vas o nejakov pomoc.Mame štěnice a nemuzeme se jich zbavit.Dekuji predem.

katerina Nám poslal(a) zprávu dne 28.8.2010 v 22:27 [77.236.196.41]

Dobry den.Tady jsem zvovu ja.Moc Vas prosim aby jste mne pomohla vyhledat ten pripravek furd v tom pocitace motam se dokola.Dekuji.

Pakosta Nám poslal(a) zprávu dne 15.9.2010 v 11:57 | jopak@quick.cz [90.177.159.181]

Tak jsem byl nucen vyhledat stránky o štěnicích , Chtěl jsem volat firmu , ale na vesnici by nás pomluvily , možná nakonec budu nucen ale líbili se mě rady a tak jsem se rozhodl o vaši informaci o prostředku. Předem děkuji. 724016742 Pakosta

Kateřina Nám poslal(a) zprávu dne 14.4.2011 v 18:44 [85.71.124.74]

Dobrý den, od ledna řeším štěnice. Zavolala jsem firmu, která provedla postřik a dala do pokojů dýmovnici. Říkali, že 6 neděl nemám uklízet,abych nezničila postřik, po 6 nedělích je někdo z rodiny tak jednou týdně poštípán. Firma provedla dopostřik, již je to zase 6 týdnů a poštípání je stále stejné 1x týdně někdo z rodiny. Stálo to 10 000,- tak si říkám jestli bych to neměla řešit sama. Můžete mi někdo prosím poradit. Přípravek o kterém se píše. Děkuji moc.

Jim Thompson Nám poslal(a) zprávu dne 1.5.2011 v 21:48 [82.41.185.93]

Proboha, zabte ji nekdo :)

mickey Nám poslal(a) zprávu dne 5.9.2012 v 02:38 | mickeypsychous@centrum.cz [90.178.221.83]

Dobry den , štenic je v obytnych domech vic a vic , a stejně jako vši a švábi jsou tabu , lidi je maj , a raději mlčej , bojej se sousedů , až když se to totálně přemnoží , že to leze venku po stěnách tak volaj firmy . Je to dobrej kšeft . Nemusej podle mně ani uměle to rozšiřovat . POKUD CHCETE RADU ZDARMA - DOJEDTE SI DO NEMECKA , I V KAUFLANDU MAJ BIO NATUR PASTE . NAPRIKLAD NA SVABY a podobně . Vic sem to neřešil , ale u nas za 5 pastí a navštevu 1500kč . U nich jedna past 3.75 eur . Na štenice maj taky něco cenu nevim , řešíl jsem u najemniků zavlečený šváby . Štěnice teprve čekám .

Martin Nám poslal(a) zprávu dne 2.3.2014 v 22:18 [213.235.140.177]

Ahoj, ohledně štěnic v bytě. Dříve jsem vůbec nevěděl co s nimi a ani jsem o nich nic nevěděl, Zkuste se mrknout sem http://stenicedomaci.cz hodně mi to pomohlo :)

Error Nám poslal(a) zprávu dne 26.10.2014 v 17:49 [89.102.112.19]

Jen bych sem dodal že neni pravda že vylezaj jenom v noci...Bežne je vidim lozit po stene i pres den, rano...Už jsme jich takhle zahubili hafo...Ted uz mame koupeny spominany pripravek a jdem si byt vystříkat...Tak snad se to povede

Jákob Nám poslal(a) zprávu dne 22.3.2016 v 16:29 [46.29.230.22]

[url= http://www.nanoit.cz]zkouška[/url]

Veronika Nám poslal(a) zprávu dne 26.9.2016 v 12:01 [217.196.213.120]

Dobrý den ,Paní Vando obracím se k vám z prosbou jak na štěnice ,má je teta a nemá peníze na deratizaci mohla byste nám poradit co a jak máme dělat a jaké připravky si koupit aby jsme to zvládli sami moc děkuji

LENKA Nám poslal(a) zprávu dne 11.2.2017 v 14:30 | lenkadvorakova1969@email.cz [193.165.237.190]

ahoj, bojuji s tim 5 měsicu, podle mne derazit. to odflakují, asi premyšlím o tom zda se přestěhovat, ikdyž mě to štve, jsem tu roky zvyklá, prosím o radu ohl.toho připravku moc díky :-( Lenka okr.Karviná

Denisa Nám poslal(a) zprávu dne 19.5.2017 v 12:52 [90.182.9.134]

Nastěhovali jsme se do nově koupeného bytu a po 3 týdnech mne začli přibývat stipance, až jsme přišli na to, že v bytě máme stenice. Vystrikano před týdnem firmou a dnes jedna lezla po zdi a jedna prtava v posteli. Skoro nespím hrůza
A to na mne v paneláku koukají, jako že my jsme je dotáhli, že tady nebyli. Je to družstevní byt, tak jsme informovali představenstvo. V předešlém bytě jsme to nikdy neměli, celý byt jsme vymalovali, vše umyli savem,nakoupili nový nábytek jen postel jsme si nechali a když bylo skoro hotovo a já se chtěla radovat, tak štěnice. Prosím o radu, jak s nima zatocim...

Lukáš Svoboda Nám poslal(a) zprávu dne 18.8.2019 v 10:26 [194.228.32.120]

VELKÝ POZOR na podvodné firmy, inzerující hubení štěnic s celorepublikovou působností!!! Zneužívají toho, že po nálezu štěnic jsou lidé v tísni, uchlácholí vás nesmysly a lživými informacemi o tom, jak mají zázračný postřik a plyn (plyn není nic jiného, než obyčejná dýmovnice za 400,- Kč, která štěnicím neublíží) a to vše z jediného důvodu - VYLÁKAT Z VÁS CO NEJVÍCE PENĚZ! Protože jsou z daleka, na druhý postřik (který je nutností) se jim už nechce jezdit a proto budou lživě tvrdit, že jejich zásah stačí pouze 1x! Nebo jsou zcela noví, často nemají ani řádné zkoušky a do nedávna měli např. zámečnictví, otvírání zabouchnutých aut, nebo jezdí až ze Slovenska a zkušenosti velmi špatné!!! Než si objednáte firmu na hubení štěnic, pořádně si o nich něco pročtěte na internetu!!! Není nic horšího, než věřit, že jste dali spoustu peněz za něco, co pomůže a pak se dívat, jak jste vy a vaše děti stále poštípaní..... Vlastní zkušenost!

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec