ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

K-Othrine:NEFUNKČNÍ!!!

Diskuse » K-Othrine:NEFUNKČNÍ!!!

Josef Nám poslal(a) zprávu dne 12.10.2009 v 13:08 [78.136.181.48]

Bydlím v rodinném dvoupatrovém domku,v 1. patře rodiče,v 2.patře já s partnerkou+bratr má jeden pokoj.Na začátku roku 2009 jsem našel na polštáři v ložnici malého broučka,nedával jsem tomu žádný význam,proto jsem se tím nezabýval.Když jsme ale začali být ráno poštípaní,i když komáří sezóna ještě nebyla,začal jsem pátrat.Na tomto webu jsem zjistil,že se jedná o štěnice domácí.Objevili se jen v naší ložnici,nikde jinde.Začal jsem je likvidovat pomocí insekticidu BIO KILL od firmy Bioveta.Z počátku se zdál být postřik účinný,broučky jsem již nenalézal,ovšem asi po měsíci se opět objevili.Zakoupil jsem tedy hubící prostředek K-Othrine.Pravidelně jsem prováděl postřiky kolem postele,skříne,rámu postele,rohů místností,atd...Asi po třech měsících bezúspěšného hubení jsem se rozhodl pro radikální řez:všechno vyhodit!Postel,skříně,komoda,koberec,garnyže,světla...všechno letělo do kontejneru.Spáry na podlaze a stěnách jsem důkladně vyfoukal horkovzdušnou pistolí,pro jistotu vše vystříkal BIO KILLEM(byl účinnější než K-Othrine)Vymaloval,položil koberec a instaloval nábytek.Oblečení mi bylo líto vyhodit,ale jelikož jsem broučky našel i v něm,musel jsem to nějak vyřešit.Na netu jsem se někde dočetl,že štěnice nesnáší teplo a mráz,proto jsem všechno oblečení nacpal do silonových pytlů a nechal přes noc v mrazáku.Dnes je to cca půl roku od renovace ložnice a žádného broučka ani štípance jsem nenašel.
Určitě by vše vyřešila deratizační firma,ale jelikož jsem měl v plánu nábytek v ložnici vyměnit,skoubil jsem to dohromady.
Na závěr bych chtěl upozornit na to,že je lepší pozvat ihned odborníky,než se do toho pouštět sám.Za chemii jsem utratil cca1500kč a nic jsem nevyřešil.
Josef,Opava

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 13.10.2009 v 13:53 [89.176.21.58]

nešťastnáTo je mi líto. Asi jste to prováděl špatně. Já už vím za necelý rok o 12 rodinách, které se tím, podle Vás, nefunkčním přípravkem, štěnic v pohodě zbavilo.
Tak hlavně, že to nakonec tím "skloubením" dopadlo dobře.:-)

Vlasta Nám poslal(a) zprávu dne 15.10.2009 v 15:59 [84.244.84.246]

Já mám s přípravkem velice dobré zkušenosti, vyhubení 100%. Velice důležité je, že se přípravek musí správně používat Takže pozor , likvidaci provádět s rozumem.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 15.10.2009 v 21:39 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Zcela souhlasím s tou druhou a třetí větou. Jenom mi vrtá hlavou, kdo to sem doopravdy píše? Z IP adresy [84.244.84.246] /- to je to číslo na konci záhlaví vpravo od jména/ se do této diskuze připojuje Vlasta, v diskuzi s názvem "Přípravek k hubení štěnic stoprocentní" se ze stejné IP adresy připojovali: Hanka, Hynek, Dana, Luboš a Marťánek. To tam musí být u jediného počítače slušná tlačenice! Takže to budí nedůvěru, je to podvod! Nebo snad už byl založen první štěnicový klub? Kde prosím váš klub sídlí?
P.S. Pro Vaši informaci - IP adresa je v informatice číslo, které jednoznačně identifikuje síťové rozhraní v počítačové síti, která používá IP protokol. IP adresa slouží k rozlišení síťových rozhraní připojených k počítačové síti. IP adresa musí být v dané síti jednoznačná (jedno rozhraní může mít více IP adres, ale stejná IP adresa nemůže být na více rozhraních).

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 15.10.2009 v 23:28 [89.176.21.58]

nešťastnáNojo no, asi to od Vás odkoukali - Vy Volavko, Danielo, Otíku a já nevím ještě, pod jakými nicky jste na mé diskuzi "Přípravek k hubení štěnic-stoprocentní" na mě dštil síru a oheň pekelný :-)
Díky za upozornění na čísílka, netušila jsem, že se to dá podle nich poznat. Krásný zbytek dne přeje Vanda :D

Marcela Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 14:29 [84.244.84.246]

To je pravda, jako první začal měnit jména pan Volavka Myslím si, že obsah v příspěvku je mnohem důležitější. než pod jakým jménem vyjde.

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 22:28 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Myslel jsem že některá z trojice dám píšících ze stejného počítače, to je Vlasta, Hanka a Dana sem napíší důvod, proč stejná a docela banální sdělení píšou pod různými jmény a v různých dobách. To mi připadá velmi podivné. Místo toho mi za ně odpovídá paní Vanda Bečková, alias Nikita, Erna, Nikola, ProNešťastná, Vanda, Vanda2, Silvie a Romana. To jsou nicky posílané ze stejné IP adresy z jaké posílala své příspěvky paní Vanda, ochránce a pravděpodobný stvořitel i té Vlasty, Dany a Hanky.
Nemáte paní Vando pravdu, nedštil jsem síru, Daniela tam pouze rozebírala vaše hazardérské a zdravotně nebezpečné návody k hubení štěnic, navíc je zaštícujícími tvrzením že jsem vám je poradil já. Otík v té diskuzi upozorňoval, že si tam asi tak 80% příspěvků píšete sama a potom si na ně sama odpovídáte. Pod všechno, co tam bylo řečeno bych se klidně podepsal i nyní. Vzláště aktuální mi připadá to neférové lovení "dušiček", myslím že to pokračuje dál. Snad by se to dalo dělat nějakým poctivějším způsobem. Ještě bych upozornil, že jsem snad jediný, kdo tady nyní píše pod svým jménem. Volavka

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 22:48 [89.176.21.58]

nešťastnáPro Marcela
====================
Také jsi se všimla? No a pak se diví, když ho někdo začne napodobovat:-)
.
Koukejte všichni, jak se čísílka různých nicků podivně shodují:-)
.
Daniela - 90.177.90.80
.
Otík - 90.177.90.80
.
Volavka - 90.177.90.80
.
To je ale náhodička :D :D :D
----------------------------------------------------------
Pod těmito příspěvky do mé diskuze
.
=Přípravek k hubení štěnic-stoprocentní!=
.
psal jeden a tentýž člověk. Hm zrovana ten, který tu stále hledá někoho jako je sám:-)))))))
.
Okopírované nicky od příspěvků z výše uvedené diskuze:
==========================================================
Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 20.8.2009 v 12:51 | daniela.b@centrum.cz [90.177.90.80]
.
Otík Nám poslal(a) zprávu dne 24.9.2009 v 11:17 [90.177.90.80]
.
volavka Nám poslal(a) zprávu dne 4.10.2009 v 08:38 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 23:14 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Ano psal, ale to už je známo asi měsíc. Psal jsem to vše z jediné IP adresy a jsem jen pouhý učeň proti vám paní Vando. Opakuji že se pod to klidně i teď s čistým svědomím mohu podepsat, důvody jsou dost podrobně popsány v diskuzi "Přípravek k hubení štěnic stoprocentní". Jaké jsou prosím vaše důvody k psaní z mnoha IP adres a mnoha nicků?? Volavka

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 23:25 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Jen malá technická: Přispívatel Marcela píše ze stejné IP adresy /[84.244.84.246]/ jako Vlasta, Dana, Hynek, Luboš a Marťánek. Volavka

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 23:39 [89.176.21.58]

nešťastnáOK pane Volavko. Chcete, abych sem napsala, proč jsme psala pod nickem ERNA?
.
Tak toto je ten důvod - ten pan deratizér o kterém v tomto příspěvku píši, jste byl VY!
.
Bála jsem se po Vašem výhružném mailu, že mě přijdete fyzicky napadnout.
A já jsem to do mé diskuze napsala takto:
----------------------------------------------------------
.
¨Přípravek k hubení štěnic-stoprocentní!
.
Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 3.4.2009 v 15:24 [62.24.73.229] nešťastná

Dostala jsem výhružný mail od jednoho deratizéra, který mě nabádá, abych přestala radit a dělat matku Terezu.

Nebo si mě prý najde, ale co mi udělá, mi sdělit nechtěl!

Při jeho radách, jak si počínat při postřicích a jakým druhem, jsem NEBYLA vázána MLČENLIVOSTÍ, pouze tím, že zachovám jeho anonymitu.

To jsem splnila a plnit hodlám a jeho mail ani jméno tu psát nebuidu. Je mi z toho zlého mailu hodně smutno:-((((

Já chtěla jenom pomoci lidem v nouzi z dobrého srdce a zadarmo.

Pochybuji, že bych tím, že tu pár lidem z lítosti nad jejich katastrofou poradím, zlikvidovala deratizérské firmy.
Já měla smůlu na firmu, která to u mě vyloženě odflákla!!!!!!

Vím, že za to ty poctivé nemohou a ještě jednou (již jednou jsem se tu omlouvala) SE TĚM POCTIVÝM FIRMÁM OMLOUVÁM.
Toť vše, co mohu udělat.

Na přání toho rozčíleného pána vám firmu, která u mě byla sdělím, ale musím počkat, zda má dcera někde najde ještě kontakt.

V každém případě je to firma PRAŽSKÁ a tak pánovi, který tuto činnost provozuje na jižní Moravě, klientela jistě neklesne.

Protože sem chodí, jistě si toto mé upozornění přečte.
Je mi líto, moc mi radou pomohl, ale budu muset jeho vyhrožování předat na příslušný úřad, abych si zajistila ochranu pro případné napadení.

Jinak se, vy nešťastní nebojte. Radit vám budu dále, zastrašit se nenechám!!!!!!!
=========================================================
Pak jsem uze STRACHU PŘED VÁMI napsala dva příspěvky pod nickem Erna, ale potom jsem se zase vrátila ke svému, když jsem si zajistila případnou ochranu své osoby díky mému kamarádovi z MV.
=========================================================
Dále jsme opět psala pod svým nickem Nešťastná a pár pod svým jménem Vanda, protože už všichni, se kterými jsem si tam psala věděli, že se jmenuji Vanda. Vyjma Erny, každý dobře věděl, že Vanda a Nešťastná jsou totéž.
=========================================================
Zatím co vy jste jako Dana a Otík hrál mrtvého brouka a zatloukal, že jste pan Volavka, já sice psala pod Vanda nebo Nešťastná, ale všichni věděli, že jsem jedna a tatáž osoba.
=========================================================
S ostatními nicky, které jste si asi vycucal s prstu nemám nic společného.
=========================================================
Stačí toto vysvětlení?

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 17.10.2009 v 12:35 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Nestačí! Paní Vando Bečková já jsem vám nevyhrožoval. Ten váš hysterický příspěvek tady sice přetiskujete už potřetí, ale ty údajné výhružky jsem tady ještě nezahlédl. Také jste se nikdy nepochlubila, jaká byla ta reakce těch příslušných úřadů. Všechno jsme to probírali v sekci: "Přípravek k hubení štěnic stoprocentní", ale když jsme došli k těm vašim falešným nickům, tak jste tam raději přestala psát a založila fórum nové. I když by jsme /čistě teoreticky/ připustili že jsem vám vyhrožoval, tak psát sem souběžně se svým původním nickem a s nickem Erna by vás asi neochránilo. Tomu chybí jakákoli logika.
Takže teď už stačí vysvětlit tu baterii ostatních falešných jmen, jsou to minimálně Nikita, Nikola, ProNešťastná, Vanda2, Silvie a Romana! Moc se na to těším! Volavka
P.S. Do tohota fóra /asi nikdo/ nepíše pod svým jménem. Když tady někdo z vašeho fanklubu /či vy sama/ napsal mé jméno, tak jsem to nepopíral a píši sem neanonymně. Kdyby jsem chtěli paní Vando Bečková srovnat krok, tak by bylo dobré sem psát také pod svým pravým jménem. Pokud budete psát pod ním a nebudete používat celé řady jmen falešných, tak bude tato diskuze zbytečná. Jinak asi budete muset zase založit novou diskuzi.

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 17.10.2009 v 14:19 [89.176.21.58]

nešťastnáPane Volavka, máte oprav du velkou smůlu, mám totiž svědky.
S těmi vícenicky na osoby, neztrapňujte se. Sám tu máte min. tři, tak pochopte, že je to opravdu trapné ostatní napadat kvůli něčemu, co děláte sám:-)
Kázat pít vodu a sám pít víno je přeci tak jednoduché a navíc je to v dnešní době IN, to je fakt. Chcete být asi IN, že?
Ale čeho je moc, bývá opravdu trapné. Běžte místo sezení u PC a napadání lidí, kteří si pomáhají, sám pomáhat. Ostatně na to přeci svou firmu máte, ne?
Hezký den přeje nešťastná a Vanda :-)
Co se týká zveřejnění vašeho jména - máte krátkou paměť -
ZVEŘEJNIL JSTE HO TADY SÁM.

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 17.10.2009 v 15:12 | volavka@post.cz [90.177.90.80]

Popírat psaní z IP adresy je jako popírat daktyloskopické stopy. Ty adresy a jména jsou vypsané v diskuzi "Přípravek k hubení štěnic stoprocentní". Kopírovat to sem znovu nemá cenu, zrovna tak jako se přít s chorou osobou. Volavka

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 17.10.2009 v 21:16 [89.176.21.58]

nešťastnáMáte pravdu - nepřete se stále sám se sebou. Jinak se s Vámi osobně loučím, pokud sem do diskuze ještě půjdu a to si nemyslím, protože jste jí opět zničil svými neutuchajícími výpady a nicneřešením probémů zoufalých lidí, tak jako tu mou, kam jste vlezl jako Daniela, Otík atd. Nemám chuť ani náladu se s Vámi hádat na místech, kde se má pomáhat lidem a ne je otravovat Vašimi problémy.

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 17.10.2009 v 22:29 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Blahopřeji ke správnému rozhodnutí, a budu se modlit, aby vám to předsevzetí vydrželo! Bylo by to dobré především pro vaše budoucí obětí. Volavka

Marcela Nám poslal(a) zprávu dne 18.10.2009 v 17:39 [84.244.84.246]

Hlavně, že pan Volavka má oduševnělé příspěvky v těchto diskuzích. Než se vrhl na tyto stránky, měly diskuze alespoň nějakou věcnost.V příspěvcích nebylo žádné napadání lidí,a to do doby, než se objevila Daniela, poté Otík atd.

nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 9.11.2009 v 22:32 | VandaPekova1@seznam.cz [89.176.243.61]

Tak mi přibylo dalších 5 rodin, které se, dle mých rad, zbavili štěnic.:-)))))
Jo a zakladateli tohoto webu děkuji vřele za svůj krásný a veselý nick. :-)))))))
Jistě to na tváři nešťastných liček vyloudí alespoň trošnku úsměvu.
.
Tak pište, kdo se chcete a máte dost sil pusti se sami do těch potvor.
Dle mých rad vás to přijde na max. 1500Kč se vším všudy a za 3 týdny nejpozději je zlikvidujete.

Irena Nám poslal(a) zprávu dne 11.12.2009 v 10:45 | iris.levay@seznam.cz [94.125.216.34]

Dobrý den!Před 14 dny jsem zjistila že máme doma štěnice.Byli jsme neustále poštípani a hlavně muj dvoletý syn a komáry jsme neměli.Zacala jsem se dívat po celé postely a našla je.Myslela jsem,že mě porazí.Koupila jsem na radu biolit a dva dny po sobě jsem jím vystříkala celou ložnici a hl.postel.Trochu to pomohlo ale neměla jsem jistotu jestli to zabralo pořádně ale už jsme poštípaní nebyli.Bohužel za tři dny jsme jeli k rodičům a malý ma cestovní postýlku v které spal a ráno byl poštípaný.Samozřejmě v ní měl ty potvory.Tak jsme rychle postýlku postříkaly reidem.Kamarádka mi poradila k-otrin tak jsem ho koupila a s manželem jsme vystříkali celou ložnici,obyvák,chodbu,záchod,koupelnu a kuchyn i když jsme štěnice kromě ložnice jinde nenašli.Doufala jsem ,že jsme je krom vajíček zničili,ale včera to bylo 10.12.jsem našla u postele živou.Vzala k-otrin a znovu postříkala celou postel a i v ni i kolem.dnes rano jsme se ze synem vzbudili a syn je opět poštípaný na čele.Prosím tedy o radu jak se sprominutím těch sviní zbavit.Zapoměla jsem napsat,že bydlíme v panelovém domě v posledním patře a nikdo koho jsem se ptala ,,štěnice nenašel".Mockrát děkuji IRENA

derdoktor Nám poslal(a) zprávu dne 15.5.2010 v 21:39 | derdoktor@seznam.cz | http://www.stopskudcum.cz [62.204.253.33]

Sledoval jsem tady už několikrát diskuzi mezi firmou a zákazníkem ve věci štěnic no komentovat to nechci. Ale setkal jsem se s ní ve své kariéře deratizátora několikrát. Mohu jen podotkonout,že přípravků je mnohem víc a možná i lepší než je K othrine.Ale největší zbraní proti štěnici je důslednost a trpělivost.Ještě se tady nikdo nezmínil o monitoringu po postřiku který je schopen odhalit dálší jedince(tepelný zdroj nahrazující záření lidského těla atd.Ale většinou je to N.H. deratizačních firem je to jejich chlebíček.

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 16.5.2010 v 14:08 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [88.103.104.165]

http://tv.bedbugcentral.com/index.php/2009/04/b...
Tohle třeba existuje, ale praktický význam pro DDD firmy a obyvatele je myslím nulový. Snad si to k monitoringu štěnic zakoupí nějaký hotel v Dubaji. Na K-Othrinu a důslednosti se jistě shodneme. Co je to prosím N.H.? Vka

Mikrob Nám poslal(a) zprávu dne 23.11.2016 v 08:26 [81.201.53.124]

Já bych měl výhrady k vysvětlení IP adresování panem volavkou. Pokud je IP adresa ve veřejné Internetové síti, může být také dynamicky přidělovaná poskytovatelem Internetu (velmi obvyklá možnost), pak v různých časech může mít tu samou adresu více lidí. Další možnost, velmi obvyklá, je, že jsou lokální sítě připojovány k Internetu pomocí NAT (Network Address Translation), kdy shodnou veřejnou adresu používá ve stejném čase mnoho počítačů takto připojené lokální sítě (klidně i stovky, i více). To jen pro přesnost.

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec