ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

ma prozatimni zkusenost

Diskuse » ma prozatimni zkusenost

superman Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2011 v 13:02 [217.212.230.13]

stenice se objevili u nas ve dvou mistnostech. v prvni mistnosti jsme aplikovali sprej proti svabum mravencum atd. znacky Bros v modre tube. Zda se ze po 3mesicich se tam jim neobjevili. V druhe (moji) mistnosti se nejake objevili tedkom, takze znova strikam Brosem, a Biolitem(temer stejne slozeni akorat slabsi). Tenkrat jsme nevedeli ze se ma postrik opakovat kvuli vajickum. Ale mam podezreni ze je semtam nejaka stenice pod kobercem takze by se casem znova rozlezli.
Chceme vyzkouset Cytrol Forte, pripadne Vulcan C, nejake rady, zkusenosti s temito pripravky.
Vzhledem k tomu ze zabiraji konvencni spreje tak mame asi ten "ne"-rezistentni kmen.
S pozdravem SuperMan

superman Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2011 v 13:04 [217.212.230.13]

tim zabiraji myslim ze se nam je podarilo velice eliminovat, ovsem nebrali jsme to tak dukladne abych ve svem pokoji odstranil i listu za radiatorem, asi na te dukladnosti dost zalezi. plus ten opakovany postrik ktery jsme neaplikovali jak jsem zminil.
nejake nazory?

Martin Nám poslal(a) zprávu dne 6.9.2011 v 19:58 [89.102.202.243]

Bez důkladnosti si nalejete pouze spoustu insekticidů do bytu.V postelích a sedačce to chce každou spáru a každý ohyb.

Jarda Nám poslal(a) zprávu dne 7.7.2015 v 02:32 | jardacertik@seznam.cz [81.201.48.25]

Můj systém k vyhladovění. koupit oboustrannou lepící pásku a olepit dokola všechny dveře. Zatmelit otvory radiátorů, lišt zásuvek, oblepit prahy. Jeden pokoj důkladně ošetřit biolitem P a na měsíc uzamknout do karantény. Druhý pokoj k bydlení, prát co lze hlavně tašky, kabáty na 60°C hlavně po měsíci a přesunout k užívání do jedničky i sebe. Rozdělit nábytky a části bytu páskami, aby nemohly přebíhat a škodit. Bez tohoto zajištění je stříkání bezpředmětné. Jistě by to šlo i vylepšit. Co na to firmy?

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec