ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

ptaci hnizdo

Diskuse » ptaci hnizdo

Saryk Nám poslal(a) zprávu dne 8.4.2010 v 13:27 [194.203.215.254]

Dobry den, nevite nekdo, jestli vystkyt stenic muze souviset s ptacim hnizdem u okna do pokoje, kde se stenice nachazeji? Stenice byly nalezeny prave na okennim parapete zevnitr bytu. Dokaze DDD firma take zneskodnit i tato hnizda?

Betty Nám poslal(a) zprávu dne 7.5.2010 v 16:26 | betkovvpost.sk [94.229.38.49]

Dobrý den ,štěnice se staly nevítanými hosty naší domácnosti.
Neobjasněné červené fleky po těle moj dospělé dcery , v podstatě do doby , kdy jsem náhodně objevila ploštici ,která lezla po posteli. Pokud bych neměla doma syna , brouka bych vyhodila .O štěnicích jsem nic nevěděla.Informace na internetě mi otevřely oči a já začala hledat a hledám dodnes.
Od velikonočních svátků máme 2- krát provedenou desinsekci bytu - komplet vše postříkané , domácnost nefunční , nemáte , kde spát ,nemáte oblečení....!Hrůza.Po prvním postřiku se objevily další živé. Dcera zase dokousaná.
Zítra čekáme derat. firmu - další postřik . Musíme nachystat byt - hrozím se toho .Tento týden jsem našla 2 živé - každý večer hledám a hledám. Ptáte se na ptačí hnízdo . Já jsem na začátku měla podezření , že by mohly být taky z hnízda , které mají sousedi na balkóně. Odborník z der. firmy tvrdil , že ptačí jsou šedé barvy , my máme doma štěnice postelní. Ale určitě bych volala odbornou firmu , protože boj s nimi je fakt , jak se píše velice těžký. Jsem max. vyčerpaná , dcera odmítá spát ve svém pokoji , jsou schované a vy nevíte , kde !!!!!!!!!!!
My jsme objevili jedno ložisko za poličkami a nábytkem , který byl přichtěný na stěně. Byly přemnožené , žijí s vámi , aniž by jste to tušili.Je to katastrofa!!!!!!!!!!
Vyhodily jsme dětem nábytek , zřejmě budeme muset vyhodit i podlahu v pokojíku a možná v celém bytě. Ostanou Vám oči pro pláč. Dcera za týden maturuje - super podmínky pro přípravu . Jinak štěnice se začaly od 50. let zase objevovat. Dostanou se do bytu i s novým nábytkem - konkrétně u nás -děti nové postele s matracemi , 1 rok komplet nová ložnice a podlahy v celém bytě.
Je to prostě k zoufalství. Navíc včera v noci jsem čistila prostor za lednicí v špajzi. Byly nalezené v motoru lednice.Já objevila nad motorem ve výparníku z plastu něco zvláštní - vypadalo to , jak hnízdo vajec. Taky ve větracím otvoru jsem našla ptačí hnízdo. Souvisí to spolu ?
Je to prostě noční můra pro všechny lidi , kteří mají podobný problém , jak my .
Určitě doporučím zavolat der. firmu. Viděli jste na par. desce štěnice - je to možno jen část z nich , ostatní mohou být schované . My jsme s nimi prý žili asi od leta 2009.
V žádném případě nesmíte podcenit tento problém. S pozdravem Betty

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 9.5.2010 v 16:21 | volavka@post.cz | http://www.dddvolavka.cz [88.103.104.165]

Pokud měsíc po postřiku jste ještě poštípaní, tak se asi stala někde chyba. Doporučuji nevyhazovat nábytek a netrhat podlahy, ale objednat si vyhubení štěnic od firmy s většími zkušenostmi a požadovat dezinsekci se zárukou vyhubení štěnic.vka

zdena Nám poslal(a) zprávu dne 20.7.2014 v 08:37 [89.176.250.244]

Sousedka má také ptačí krmítko na lodžii a máme tady výskyt štěnic. S pozdravem Zdena

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec